BlackSheWolf Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 on sie nie odzywa... kurcze chcialabym aby ona do mnie trafila.. jest taka malutka i kochana. Dzis po raz pierwszy w zyciu chyba sie z kims bawila. bo jej to troche nieudacznie szlo ;) spedzilam z nia sporo czasu :) Quote
Martunia Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 O no to fajnie musiałyście razem spędzić czas. :) Ciekawe, czy Twój kolega ją weźmie... Quote
Martunia Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 No śliczna jest. :) Mam nadzieję, że wkrótce odnajdzie jakiś domek. Quote
BlackSheWolf Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 bardzo milo spedzilam z nia czas :) tylko czemu w schronisku :( Quote
Martunia Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Ehh biedulka. :( Tak bardzo bym chciała, żeby domek znalazła. Quote
magdyska25 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Black napisałam Ci priva w sprawie suni...... Quote
BlackSheWolf Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 odpisalam tak na szybko ;) w skrocie. Quote
magdyska25 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 psiulka poszukuje domku!!!!!!! boszzzzz gdybym tylko mogła już by była u mnie na tymczasie.....mama to chyba by zwariowała albo mnie eksmitowała......dlatego szukam dla psinki domku.....może ktoś u mnie w schronisku będzie szukał małej młodziutkiej suni to wtedy Ją zaproponuję......tylko musiałby się znaleźć transport..... Quote
fizia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='BlackSheWolf']sunia ma niecały rok!! No to super!!! Dzieciakowi powinno byc łatwiej znaleźć Dom Quote
BlackSheWolf Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 tez sadze, ze mlodej suni bedzie lepiej znalezc domek. Quote
BlackSheWolf Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 nie chce robic narazie nadziei :cool3: ale... moze uda mi sie rodzicow na sunie namowic :razz: moja mama juz sie o nia wypytywala. Ale jak sie pytalam czy ja wezmiemy to mowila ze nie :roll: ale pogadam z nimi... Cyganke chcialam wziasc ale mowili ze za duza... :placz: dlatego na tą sunię juz argumentu ze za duza jest to nie maja :evil_lol: mam nadzieje, ze sie uda.... :-( Quote
fizia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 To trzymam kciuki i życze Ci, żeby się udało. Sama wiem co to znaczy takie namawianie... Quote
BlackSheWolf Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 no niestety, nie bedzie to proste. ale chcialabym bardzo. Quote
auraa Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 ja też trzymam kciuki. Gdyby nie remont juz by była u mnie na tymczasie. Quote
Martunia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Próbuj, próbuj. :kciuki: Może się uda nakłonić rodziców. ;) Quote
BlackSheWolf Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 juz niedlugo... wierze w to, ze bedziesz u mnie malutka... wierze w to!!! Quote
Sweet Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 My tez w to wierzymy:) Napewno przekonasz rodziców:):) Quote
Recommended Posts