BlackSheWolf Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 no tez tak sadze :D maja, majeczka :) Quote
zuch_dziewczyna Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 witam Dogomaniaków;) Chciałam bardzo mocno wszystkim podziękować za długą, ale owocną walkę o dom dla Majeczki ! Maluszek też był niesamowicie dzielny, bo przetrwał całą zimę w tych okropnych warunkach w schronisku. Kiedy po nią przyjechaliśmy była okropnie wystraszona i nie wiedziała co się dzieje. Jesteśmy pewni, że ktoś bił wcześniej to Maleństwo - w co aż nie można uwierzyć !!! Jednak teraz już całkiem się oswoiła i czuje się jak w domu :mdrmed: Nauczyła się bawić piłeczką i biega za taką kiełbaską-zabawką. Śpi na swoich cieplutkich posłankach. Byliśmy u weterynarza i Maluch jest po wszystkich szczepieniach, dostała ogromny słoik witaminek. Łapki, które przemarzły w zimie już są prawie całkiem zdrowe ;) Sunia jest przeurocza i wszyscy się nią zachwycają. Ma w sobie tyle energii, że ciężko w to uwierzyć dopóki się nie zobaczy ! :loveu: Cała rodzina dostała zupełnego fioła na punkcie Majeczki :mdrmed: Jeszcze raz dziękuję i cieszę się, że pomagacie tak dzielnie ! Quote
Jo37 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Witamy na forum .To my dziękujemy . W takiej sytuacji widac ,że nasza praca ma sens . Quote
Martunia Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Witam również. ;) Zgadzam się z przedmówcą, widać, że nasza praca tutaj miała sens. Bardzo się cieszymy, że Majeczka się już w nowym domku oswoiła i jest z nią coraz lepiej! :multi: To mnie bardzo cieszy. Quote
BlackSheWolf Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 hej Aniu ;) fajnie, ze napisalas w watku Majeczki :) dzieki DGM bylo allegro :) gdzie znalazlas Majeczke. A dzieki twoim allegro zalożonym dla cygany ona znalazla dom. hihi ;) wiec wszyscy pomagamy psiakom ;) Quote
BlackSheWolf Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 a malutka ma sie dobrze :) :) hm... jak Ania tu zajrzy to napisze wiecej ;) Quote
zuch_dziewczyna Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Majeczka ma się fantastycznie ! Ostatnio odkryła w sobie psie powołanie i zaczeła bronić domu ! Jak ktoś dzwoni do drzwi to szczeka ! Do obcych jest jeszcze troszkę nieufna, ale na osiedlu wszyscy się nią zachwycają, więc pewnie niedługo się zupełnie oswoi. Rodzice prawie wszędzie ją ze sobą zabierają, więc nie musi siedzieć sama w domu. Zresztą Majcik jest tak tyci, że można ją spokojnie trzymać na rękach np. w sklepie :grins: W domu najbardziej zafascynowało ją lustro. Na początku ciągle tam zaglądała, a czasem piszczała albo warczała na tego psa po drugiej stronie. Teraz już go zaczyna olewać ;) Z zabawanych historii to kiedyś ukradła skarpetkę z prania, a jak mama jej odebrała to świsnęła majtki i zasuwała z nimi do koszyczka ;) A na drugi dzień ciągneła przez cały korytarz taki chodniczek łazienkowy (większy niż Majeczka). Wyglądało to bosko :loveu: Ale największy ubaw miałam jak szalała z piłką i w pewnym momencie tak się zagalopowała, że biegnąc odwróciła się na plecki i jechała spory kawałek z tą piłką w zębach "do góry nogami" :grins: Naprawdę jest przeurocza i wszyscy ją uwielbiają i rozpieszczają :loveu: Quote
Martunia Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Niezła z niej rozbójniczka. :D Musi być przekochana. :) Quote
zuch_dziewczyna Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 hihi :grins: Dobrze, że troszkę psoci bo to młodziutki, pełen energii piesek i musi się czuć jak w domu :grins: A tak naprawdę to jest niesamowicie grzeczna. Wszędzie można ją zabrać i czeka jak aniołek :angel: Quote
auraa Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Wspaniałe wiadomości. Sunia podbiła moje serce. Cieszę się,że jest szczęśliwa:lol: Quote
BlackSheWolf Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 hahahahaha no Ania tych sytuacji to mi nie opowiadalas :D no wiesz co ;) caluski dla Majeczki :) Quote
BlackSheWolf Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 a ja mam foteczki Majeczki xD haha :) od Ani :) Quote
BlackSheWolf Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 no to teraz podziwiajcie i komentujcie :) Quote
Martunia Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 O wreszcie! Jaka ona śliczna i szczęśliwa, widać to po jej oczach. :) I ajk się rwie do zabawy. ;) Quote
Martunia Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Aż miło patrzeć. Widać, że jej największe marzenie wreszcie się spełniło. :loveu: Quote
zuch_dziewczyna Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Ja też dorzucę jakieś fotki :) Nie oddam :P Pies i pies :grins: Z kiełbaską ;) Quote
zuch_dziewczyna Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Na pościelach W swoim posłanku Gra w łapki :grins: Quote
BlackSheWolf Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 hihi slicznie :) tylko zdjecia troche za duze... Quote
Recommended Posts