malagos Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 A moze jakieś nowe zdjecie? Moze ktoś sie zakocha?... :oops: Quote
Martunia Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 No właśnie, fotkę jej trzeba nową zrobić! :) Quote
BlackSheWolf Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 niestety ostatnie zdjecia to te z zeszlego tygodnia. Sunia nadal w schronie :( i piszczy strasznie :( chcialaby mieszkac juz w nowym domu :( przeciez ona jest taka mala i niewinna... kto pomoze w oglaszaniu ? ? Quote
Martunia Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Ja nie jestem dobra w ogłaszaniu, jeszcze nie dawałam ogłoszeń... Niech ktoś ją wypatrzy. :( Quote
lovefigaro Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Jakie biedne maleństwo..:-( Kilka dni temu mój tymczasik znalazł domek. Porozmawiam z mężem, może wzielibysmy malutka na tymczas. Pozostałby tylko problem transportu.. Quote
fizia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Oj Lovefigaro - Ty masz dobrą rękę! To może na zachęte dla Męża :) Quote
lovefigaro Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='fizia']Oj Lovefigaro - Ty masz dobrą rękę! To może na zachęte dla Męża :) Twoja zachęta zadziałała..:loveu: Możemy ją zabrać, ale nie mam możliwości aby po nią przyjechać.. Jestem z Poznania, a sunieczka gdzie jest? Już mi ją chyba Magdyska kiedyś pokazywała.. Hmm.. Tylko ja wczoraj zaproponowałam tymczas Milce jamnikowatej.. Ale Milka jest z Elbląga (to też kawał drogi) i Rybcia nie wie, czy Milka jest jeszcze w schronisku.. Jeżeli się uda ją do nas przywieźć, to zapewnimy jej tymczasik i poszukamy wspaniałego domku:loveu: Quote
fizia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 :multi: to by było wspaniale Maleńka jest w Łęczycy, woj. łódzkie http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%81%C4%99czyca wg. odleglosci.pl 172,17 km od Poznania Quote
lovefigaro Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Łódź to już nie tak daleko... Myślę, że wspólnie coś wymyślimy, co dziewczyny? Ja jadę w poniedziałek do Danii na 3 dni, wracam w czwartek to możemy już zacząć kombinować;) Quote
Martunia Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 O sunieczka będzie miała tymczasik! :multi: Quote
BlackSheWolf Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 oj nie wiem czy bedzie miala... u nas nie ma tymczasow :( i w tym problem... Quote
lovefigaro Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Ale co to ma do rzeczy? Kto w schronisku będzie wiedział, że to tymczas?? Zapłacę opłate adopcyjną i zabiorę ją do domku.. A jak już ją zabiorę, to będę szukać jej domku.. Czy coś w tym złego..?;) Przecież tam nikt jej nie wypatrzy, z nami ma większe szanse, prawda? Quote
Guest ursa81 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 lovefigaro napisał(a):Ale co to ma do rzeczy? Kto w schronisku będzie wiedział, że to tymczas?? Zapłacę opłate adopcyjną i zabiorę ją do domku.. A jak już ją zabiorę, to będę szukać jej domku.. Czy coś w tym złego..?;) Przecież tam nikt jej nie wypatrzy, z nami ma większe szanse, prawda? Jasne, tak właśnie trzeba zrobić. Przecież już sunieczka do schronu nie wróci tylko z DT do DS :) Quote
Martunia Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 No właśnie. :) Więc sunieczka będzie miała tymczasik! :multi: Quote
magdyska25 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Lovefigaro masz rację już pokazywałam Ci tą sunie:p Miejmy nadzieję że się wszystko uda i sunia już niedługo będzie w DT a nie schronisku.... Quote
BlackSheWolf Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 hej :) aha to chyba, ze kierownik nie bedzie wiedzial :) wiec Lovegifaro napisz do mnie na gg ok ? bo wiem, ze do mnie pisalas. Odpisalam ale nie dostalam od ciebie odpowiedzi i nie zapisalam numeru... a archiwum nie mam... GG: 5801521 Quote
BlackSheWolf Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 a jak by bylo z transportem ? ;) ups zapomnialam ze nie ma cie.... bo jestes w Danii. Jak bedziesz to napisz :) Quote
BlackSheWolf Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 dzownila do mnie dzis pani w sprawie jej adopcji. Sunia sie spodobala i ma ustalic z rodzina i dac mi jeszcze znac. Quote
Recommended Posts