Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 433
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niestety ostatnie zdjecia to te z zeszlego tygodnia.
Sunia nadal w schronie :( i piszczy strasznie :( chcialaby mieszkac juz w nowym domu :( przeciez ona jest taka mala i niewinna...
kto pomoze w oglaszaniu ? ?

Posted

[quote name='fizia']Oj Lovefigaro - Ty masz dobrą rękę!

To może na zachęte dla Męża :)

Twoja zachęta zadziałała..:loveu:
Możemy ją zabrać, ale nie mam możliwości aby po nią przyjechać..
Jestem z Poznania, a sunieczka gdzie jest? Już mi ją chyba Magdyska kiedyś pokazywała..
Hmm.. Tylko ja wczoraj zaproponowałam tymczas Milce jamnikowatej.. Ale Milka jest z Elbląga (to też kawał drogi) i Rybcia nie wie, czy Milka jest jeszcze w schronisku..
Jeżeli się uda ją do nas przywieźć, to zapewnimy jej tymczasik i poszukamy wspaniałego domku:loveu:

Posted

Łódź to już nie tak daleko...
Myślę, że wspólnie coś wymyślimy, co dziewczyny? Ja jadę w poniedziałek do Danii na 3 dni, wracam w czwartek to możemy już zacząć kombinować;)

Posted

Ale co to ma do rzeczy?
Kto w schronisku będzie wiedział, że to tymczas?? Zapłacę opłate adopcyjną i zabiorę ją do domku.. A jak już ją zabiorę, to będę szukać jej domku.. Czy coś w tym złego..?;) Przecież tam nikt jej nie wypatrzy, z nami ma większe szanse, prawda?

Guest ursa81
Posted

lovefigaro napisał(a):
Ale co to ma do rzeczy?
Kto w schronisku będzie wiedział, że to tymczas?? Zapłacę opłate adopcyjną i zabiorę ją do domku.. A jak już ją zabiorę, to będę szukać jej domku.. Czy coś w tym złego..?;) Przecież tam nikt jej nie wypatrzy, z nami ma większe szanse, prawda?

Jasne, tak właśnie trzeba zrobić. Przecież już sunieczka do schronu nie wróci tylko z DT do DS :)

Posted

hej :)
aha to chyba, ze kierownik nie bedzie wiedzial :) wiec Lovegifaro napisz do mnie na gg ok ? bo wiem, ze do mnie pisalas. Odpisalam ale nie dostalam od ciebie odpowiedzi i nie zapisalam numeru... a archiwum nie mam...
GG: 5801521