BlackSheWolf Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Przedstawiam Wam sunię ze schroniska w Łęczycy. Sunia jest bardzo malutka i pozostawiona sama sobie :placz: SUNIA MA NIECALY ROK!!!!! Księżniczka (bo tak do niej mówie) siedzi w kojcu w budynku. sama.... nikt z tych nowych pracowników się nią nawet nie ineteresuje :placz: a sunia tak bardzo się boi i tęskni za ludźmi... :-( Po pół godzinie jak z nią posiedziałam zaczęła się już do mnie przytulać i nawet dostałam buziaka :loveu: Sunia jest przeurocza! I taka malutka (wielkość pinczera min. a nawet i trochę mniejsza). Boje się o nią. To dla niej za duży stres i ta samotność :placz: Ciągle o niej myśle... Sunia idealnie nadawałaby się do bloku, do rodziny z dziećmi, z innymi zwierzakami. Ona jest poprostu idealna! POMÓŻCIE MI ZNALEŹĆ JEJ DOM!! PROSZE!! :placz: Boje się o nią! ;( ten pobyt w schronisku dla niej to wielki stres :placz: NA mój widok załatwiała się z radości pod siebie! Tak bardzo potrzebuje kontaktu z ludźmi!! Sunia ma łatkę w kształcie serca :loveu: Kontakt w sprawie adopcji: GG: 5801521 kom. Quote
Martunia Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Jaka ona śliczna. :( I jaką ma ładną łatkę w kształcie serca. :) Musi znaleźć domek ! :( Quote
BlackSheWolf Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 czy mógłby ktoś zrobić allegro ? :( Quote
Martunia Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Ja niestety nie mogę, bo się nie znam i nie mam tam konta... Wysoko ! Quote
Martunia Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Trzeba też innych popytać, może sie zgodzą założyć suni allegro. ;) Do góry !!! Quote
ciapuś Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 sunia jest śliczna i mam nadzieje że szybko znajdzie dom Quote
Martunia Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 I ja również mam taką nadzieję... Do góry ! Quote
BlackSheWolf Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 ja tez. Napisalam do Folen może pomoze zalozyc allegro. Quote
Martunia Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 No to dobrze, mam nadzieję, że się zgodzi. :) Do góry ! Quote
BlackSheWolf Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 moj kolega jest zainteresowany sunia :) i chce wizasc napewno jakiegos psa ze schroniska ale zeby byl mlody... a ja nie mam pojecia w jakim ona jest wieku ;| Quote
Martunia Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 O to wspaniała wiadomość. :loveu: Szkoda tylko, że nie znasz wieku suni. :( A czy inni w schronisku znają jej wiek? Quote
fizia Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Jaki okruszek maleńki! Po kąpieli będzie pewnie w innym kolorze :) Trzymam kciuki! Quote
BlackSheWolf Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 a no. a po kąpieli byłaby biała :D Quote
dadiii Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 ojc oby ten twoj kolega ja wzial ona jest taka sliczna :loveu: taka malutka i zostawiona sama sobie przeciesz to straszne !! :(:(:( po domek malutka !! Quote
Martunia Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 I tak szybko się koledze spodobała. :) Taka śliczna i kochana jest. :loveu: Trzymam kciuki za to, by szybko domek znalazła ! Quote
BlackSheWolf Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 pojade z kolegą do schroniska dopiero w piątek lub sobotę. Zobaczymy czy ją weźmie czy inną sunie. Quote
Martunia Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 O to fajnie. :) Jak dobrze, że weźmie jakiegoś psa ze schroniska, oby więcej takich osób na świecie było ! Quote
Recommended Posts