lonka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Wystawa glogow Veni Vidi Vici CWC,BOS,BOB,BOG I BIS6:multi: Quote
renia13 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Gratulacje Ala za przygotowanie i pokazanie i oczywiscie za zwyciestwo !!!:klacz::klacz::klacz: Quote
lonka Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Dziekuje bardzo!!!:loveu::loveu::loveu:Veni z Patka na JH zajeli 3 miejsce:loveu: Quote
Codik&Toffik Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 lonka napisał(a):Wystawa glogow Veni Vidi Vici CWC,BOS,BOB,BOG I BIS6:multi: Jeszcze raz GRATULUJĘ !!! :loveu: I dodam fotki gwiazdora z BOG & BIS :loveu: Quote
Codik&Toffik Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Na pierwszym zdięciu NAJLEPSZA 5 z BOG IX ( 2 psiaków nie widać). I BOG Shih Tzu, BOG II Mops, BOG III mój 15 miesięczny LHASA APSO - CODIK !!!:loveu: Quote
lonka Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Dziękuję bardzo Bartuś za fotki i gratulacji!!!:loveu:Ja też jeszcze raz GRATULUJE TOBIE WYNIKÓW NIE TYLKO NA BOG NO WYGRANIA NA JH SRATSZEJ GRUPY!!!:loveu::multi::multi::multi:BRAWO!!!Miło było z wami się ponownie spotkać;) Quote
Codik&Toffik Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Dziękuje:loveu: I do zobaczenia w Rzeszowie:multi::loveu: Quote
renia13 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 :eviltong: ja takze dziekuje za przemile chwile z Wami spedzone :loveu: ciesze sie z Waszego sukcesu :multi: i z niecierpliwoscia czekam na Katowce .:evil_lol: Quote
renia13 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Sorki Misiaczek za naruszenie regulaminu:roll:. Postaram sie dostosowac do niego i ilosci 5 fotek w poscie nie przekraczac :oops: c.d. fotorelacji Iza , dzieki ;), dla mnie to jak najbardziej sukces , bo Morgan pokazal sie bardzo ladnie i pieknie wygladal :multi:. Dzieki za wszystko moim shihtzakowym przyjaciolom z hod.hod. MERLOT i Sun of Tybet :loveu:.. :calus: Piekny jest Vini , ale mnie najwieksza radosc sprawia kiedy wygrywaja nasze przepiekne pieski w niczym nie ustepujace klasie tych najlepszych a czesto je pokonujac swoim pieknem a o zwyciestwie decyduje jedynie to ze miejsce I jest tylko jedno .:thumbs: na dodatek tak mlode i juz z tak wielkimi osiagnieciami za co naleza sie wielkie uklony Hodwcom - wlascicielom :happy1:. Zycze Im kolejnych jak najwspanialszych sukcesow :razz::sweetCyb: Quote
Recommended Posts