Isadora7 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 żądamy informacji żądamy informacji żądamy informacji żądamy informacji żądamy informacji żądamy informacji żądamy informacji Quote
ecci Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Isadora7']żądamy informacji żądamy informacji żądamy informacji żądamy informacji żądamy informacji żądamy informacji żądamy informacji dobre!!! [SIZE=7]KOPEREK!!! znęcasz się nad nami wszystkimi!!! Quote
Isadora7 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 żądamy informacji żądamy informacji żądamy informacji żądamy informacji żądamy informacji żądamy informacji żądamy informacji Quote
Koperek Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Ale ja się boję zadzwonić!!!!!!!!!!!!:placz: Chyba, gdyby coś z tego wyszło to by się dziewczyna pochwaliła, co?? A telefon milczy, jak zaklęty... Quote
Isadora7 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Koperek']Ale ja się boję zadzwonić!!!!!!!!!!!!:placz: Chyba, gdyby coś z tego wyszło to by się dziewczyna pochwaliła, co?? A telefon milczy, jak zaklęty... Różnie bywa.... czekamy na rzetelną informację :p Quote
epe Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Przepraszam za offa,ale to dla ludzi w potrzebie: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109965 Quote
akri Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Właśnie rozmawiałam z koleżanką i okazało się, że ta dziewczyna z weterynarii co pytała o Reksia to właśnie ona. REKSIU JUŻ NIE SZUKA DOMU, BO ZNALAZŁ.Dorota jest psem zachwycona. Jest w nią wpatrzony i reaguje na każde zawołanie. Super reaguje na koty, psy i konie dlatego bedzie dużo spędzał czasu w stajni ze swoją nową pania. A i teraz nazywa się BALU. Quote
Koperek Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Jezu- PRZECIEŻ TO MOJE KOCHANIE:placz:, A TERAZ STAŁO SIĘ CZYIMŚ KOCHANIEM!:roll: Chyba się popłaczę z radości!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: akri kochanie- kiedy Dorota wpadnie do schronu z Reksiem??? A może zadzwonić??:cool3: Quote
Koperek Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Nie mogłam się powstrzymać- zadzwoniłam:diabloti:... niestety nikt nie odebrał...:placz: Kurczę, może za późno...:oops: No nic- spróbuję jutro:lol: Ale moja radość nie zna granic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bigcool::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::Cool!::bigcool::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::iloveyou::iloveyou::iloveyou: p.s. A mówiłam przeca, że psiak jest BEZPROBLEMOWY!!! Quote
akri Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Jak ja lubię być posłańcem dobrych wieści:multi: A ty się tak fajnie cieszysz, że aż mi się to udzieliło mimo, że psiaka nie widzialam na oczy.:lol: Ale jeszcze zobacze na pewno;) Quote
Koperek Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Dorota oddzwoniła!!!!!!!!!!!!:lol: (na razie jesteśmy na pani:eviltong:, ale we wtorek to się zmieni) Reksio ze swoją pańcią mają wizytę we wtorek w schronisku celem oględzin łapeńki, więc jak to być mogło, żeby mnie tam nie było???:lol::multi::multi::multi::multi: Biega, jak szalony- na pierwszym spacerku to nie wiedział biedny co ma robić: czy tarzać się po trawce, czy biegać, czy dawać buziaki swojej pani :loveu: Taki kochany, że za każdym razem zawołany przychodził!:loveu: Z koniem, kotkami i pieskiem relacje, jak najbardziej w porządku!:loveu: A że codziennie będzie pani jeździła na koniku to i Reksio będzie miał trening i nóżka będzie URATOWANA! HURRRRAAAAAAA!!!Mówiłam, że cudo nie pies!:loveu: Quote
epe Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Nawet nie wiecie jak się cieszę!:multi::multi: A dla Doroty,której nie znam-wszystkiego najlepszego i szczęścia w życiu! Jest wspaniałym człowiekiem!:Rose: Quote
akri Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 O musisz zmienić przyzwyczajenia teraz to już nie Reksiu tylko Balu ;) Quote
Koperek Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Balu to dla swojej nowej pańci- dla mnie to jednak pozostanie REKSIEM!:loveu: Quote
Koperek Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 A ja uwielbiam, jak robisz allegro! :evil_lol: :loveu::loveu: :multi::multi::multi::multi: To chyba tak musiało być- przecież Ty Isadorko zrobiłaś to allegro niedawno Reksiowi, a dopiero od 4 dni Dorota przeglądała ogłoszenia!:crazyeye: Normalnie chyba już nie będziesz chciała mnie przerabiać na zmielenie??:cool3::evil_lol: JUŻ NIE MOJE KOCHANIE: Quote
Isadora7 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='Koperek']A ja uwielbiam, jak robisz allegro! :evil_lol: :loveu::loveu: :multi::multi::multi::multi: To chyba tak musiało być- przecież Ty Isadorko zrobiłaś to allegro niedawno Reksiowi, a dopiero od 4 dni Dorota przeglądała ogłoszenia!:crazyeye: Normalnie chyba już nie będziesz chciała mnie przerabiać na zmielenie??:cool3::evil_lol: No nie wiem, uwielbiam zmielony koper dodawać do surówek, zup, ziemniaków :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
ecci Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Ja Cię kręcę!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! Hura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wyciągam szampana!!! Dorota! dla Ciebie:Rose::Rose::Rose: cudownie!!!:iloveyou::iloveyou::iloveyou:!!!:iloveyou::iloveyou::iloveyou: :BIG::BIG::BIG: [SIZE=1]oraz :laola::laola: a ja... :drink1:i :cunao::cunao::cunao: moja radośc nie zna dzisiaj granic!!!:B-fly::B-fly::B-fly:...:bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Koperek Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Przyjdź we wtorek do schroniska, to się upijemy! :D Quote
Koperek Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Jeszcze nie wiem- Dorota ma mi słać esa- jak przyśle, to przekażę;) Ja powinnam być od rana :p Quote
ecci Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 kurczaki!!! Będę napewno! Nawet gdybym miała wagary zrobic!!! Quote
Recommended Posts