Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Isadora7']

żądamy informacji
żądamy informacji

żądamy informacji

żądamy informacji

żądamy informacji

żądamy informacji

żądamy informacji

dobre!!!
[SIZE=7]KOPEREK!!!
znęcasz się nad nami wszystkimi!!!

Posted

[quote name='Koperek']Ale ja się boję zadzwonić!!!!!!!!!!!!:placz:

Chyba, gdyby coś z tego wyszło to by się dziewczyna pochwaliła, co?? A telefon milczy, jak zaklęty...

Różnie bywa.... czekamy na rzetelną informację :p

Posted

Właśnie rozmawiałam z koleżanką i okazało się, że ta dziewczyna z weterynarii co pytała o Reksia to właśnie ona. REKSIU JUŻ NIE SZUKA DOMU, BO ZNALAZŁ.Dorota jest psem zachwycona. Jest w nią wpatrzony i reaguje na każde zawołanie. Super reaguje na koty, psy i konie dlatego bedzie dużo spędzał czasu w stajni ze swoją nową pania. A i teraz nazywa się BALU.

Posted

Jezu- PRZECIEŻ TO MOJE KOCHANIE:placz:, A TERAZ STAŁO SIĘ CZYIMŚ KOCHANIEM!:roll:

Chyba się popłaczę z radości!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

akri kochanie- kiedy Dorota wpadnie do schronu z Reksiem???
A może zadzwonić??:cool3:

Posted

Nie mogłam się powstrzymać- zadzwoniłam:diabloti:... niestety nikt nie odebrał...:placz:

Kurczę, może za późno...:oops: No nic- spróbuję jutro:lol:

Ale moja radość nie zna granic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:bigcool::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::Cool!::bigcool::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::iloveyou::iloveyou::iloveyou:

p.s. A mówiłam przeca, że psiak jest BEZPROBLEMOWY!!!

Posted

Jak ja lubię być posłańcem dobrych wieści:multi:
A ty się tak fajnie cieszysz, że aż mi się to udzieliło mimo, że psiaka nie widzialam na oczy.:lol:
Ale jeszcze zobacze na pewno;)

Posted

Dorota oddzwoniła!!!!!!!!!!!!:lol: (na razie jesteśmy na pani:eviltong:, ale we wtorek to się zmieni)

Reksio ze swoją pańcią mają wizytę we wtorek w schronisku celem oględzin łapeńki, więc jak to być mogło, żeby mnie tam nie było???:lol::multi::multi::multi::multi:

Biega, jak szalony- na pierwszym spacerku to nie wiedział biedny co ma robić: czy tarzać się po trawce, czy biegać, czy dawać buziaki swojej pani :loveu: Taki kochany, że za każdym razem zawołany przychodził!:loveu: Z koniem, kotkami i pieskiem relacje, jak najbardziej w porządku!:loveu: A że codziennie będzie pani jeździła na koniku to i Reksio będzie miał trening i nóżka będzie URATOWANA! HURRRRAAAAAAA!!!Mówiłam, że cudo nie pies!:loveu:

Posted

Nawet nie wiecie jak się cieszę!:multi::multi:
A dla Doroty,której nie znam-wszystkiego najlepszego i szczęścia w życiu!
Jest wspaniałym człowiekiem!:Rose:

Posted

A ja uwielbiam, jak robisz allegro! :evil_lol: :loveu::loveu: :multi::multi::multi::multi:

To chyba tak musiało być- przecież Ty Isadorko zrobiłaś to allegro niedawno Reksiowi, a dopiero od 4 dni Dorota przeglądała ogłoszenia!:crazyeye:

Normalnie chyba już nie będziesz chciała mnie przerabiać na zmielenie??:cool3::evil_lol:

JUŻ NIE MOJE KOCHANIE:

Posted

[quote name='Koperek']A ja uwielbiam, jak robisz allegro! :evil_lol: :loveu::loveu: :multi::multi::multi::multi:

To chyba tak musiało być- przecież Ty Isadorko zrobiłaś to allegro niedawno Reksiowi, a dopiero od 4 dni Dorota przeglądała ogłoszenia!:crazyeye:

Normalnie chyba już nie będziesz chciała mnie przerabiać na zmielenie??:cool3::evil_lol:

No nie wiem, uwielbiam zmielony koper dodawać do surówek, zup, ziemniaków

:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

Ja Cię kręcę!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wyciągam szampana!!!
Dorota! dla Ciebie:Rose::Rose::Rose:
cudownie!!!:iloveyou::iloveyou::iloveyou:!!!:iloveyou::iloveyou::iloveyou:
:BIG::BIG::BIG:
[SIZE=1]oraz
:laola::laola:
a ja...
:drink1:i :cunao::cunao::cunao:
moja radośc nie zna dzisiaj granic!!!:B-fly::B-fly::B-fly:...:bigcool::bigcool::bigcool: