Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PRZEPIĘKNY, NIEKOPIOWANY POTRZEBUJE POMOCY!

(został przywiązany do bramy schroniska i porzucony :()

*miejsce: Schronisko wrocławskie.
*charakter: Bardzo fajny do ludzi! Miły, przesympatyczny. Nie rzuca się na kraty z uwielbieniem do człowieka (zresztą jak to doberman ;)), ale jest bardzo normalny w obejściu! Energiczny i żwawy, ale nie roznosi boksu ;) Choć taki młodziak to zadziora do kolegów z boksu- a niektórzy przewyższają go wzrostem i wagą :shake: Do ułożenia- ale koniecznie dla miłośników rasy, bądź ludzi doświadczonych. Nie może być pierwszym psem!

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może i zostały, ale ja się ostatnio coś z p. Irenką mijam, a nie jest to aż taka ważna sprawa, żebym na kom. dzwoniła...

P. Irenka miała też wstawić małego na forum dobkowe (akagera), jak tylko wyślę jej foty.

c.d zdjęć z 27 marca:

Posted

Akurat o budy to się nie musisz martwić!;) Co 3 dni wymieniana jest ściółka, a samo ocieplenie psiego domku jest lepsze niż niektórzy producenci bud proponują ;)

Co nie zmienia faktu, że roczny dobek w schronie to TRAGEDIA! :-(

c.d fotek z 27 marca:

Posted

Ma imię- nawet było napisane na smyczce, którą go przywiązano- więc wychodzi na to, że ktoś go celowo porzucił! :angryy:

Może zaraz sobie przypomnę...:roll: Aaaaa od Remika ;)- REMI.

Posted

No on już ze dwa tyg. to tak minimum siedzi- myślałam, żeby go na dogo nie ładować, bo ładniutki, młodziutki i nie głupi. Ale się pomyliłam, bo jak na razie nikt się nim nie interesuje...:shake:

Posted

Dziewczyny, po Smoczku jest b.duzo kontaktów, ale za zwyczaj to...przepraszam za słowo..debile.
Jeden nawet mi aukcję wyróżnioną zakończył, i piszę, że on chce załatwić przewiezienie do siebie "swojego psa". Pogoniłam gnojka.
Na Smoczka jest jeden pan miły z Opola, ale trzaba by go bylo sprawdzic.

Posted

To dobrze myśłisz wihu! :lol:

Napisz mi na PW adres tego domku do sprawdzenia (może będę w pobliżu za niedługo...:roll:).

Tylko jeszcze jedno ALE:
Smoczek był cały "kopiowany" i nieduży, a ten jest cały "niekopiowany" i całkiem, całkiem w rozmiarze :)

Posted

[B]Zdjęcia [SIZE=3][COLOR=red]REMISIA[/COLOR][/SIZE] z dzisiaj na pierwszej stronie! (post 2, 6, 10 ;) )[/B]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/194/15e331001436ab57.jpg[/IMG][/URL]