Dada Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Anetta: Coś Ci się pomyliło, ja mówiłam o zdjęciach mojego Margrabiego - grzywacza pp, ale rudo bialego, a Ty mówisz o Tobim, którego wstawiłaś zdjęcie. Mój piesek to ten co jest w avatarze i mieszkam w Białymstoku Quote
aga616 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 PANGEA napisał(a):Medale za CACIB :crazyeye: ano:pnie wiem czy w tym roku było tak samo - ale rok temu dostaliśmy w katowicach za CACIBA i puchar i medal (tzn.dwa złote - jeden za wygraną klasę, drugi za CACIBA) Quote
PANGEA Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 aga616 napisał(a):ano:pnie wiem czy w tym roku było tak samo - ale rok temu dostaliśmy w katowicach za CACIBA i puchar i medal (tzn.dwa złote - jeden za wygraną klasę, drugi za CACIBA) aaaaa rok temu... a w tym roku bylo :evil_lol: inaczej :evil_lol: Quote
anetta Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 miniaga napisał(a):Jeśli twoim sąsiadem jest ten czarny pp (Winnie The Puff Resuruss) to i my jesteśmy prawie sąsiadkami, bo ja na wrzecionie mieszkam. :lol::lol: Tak, o czarnym mówie. No to jesteś dalszą sąsiadką :evil_lol: [SIZE="1"]A na wrzecionie też bywam bo moi dziadkowie tam mieszkają. Dada, ucieszyłam się że akurat wtrafiłam na dogomaniackie futro a potem przeglądałam album i zobaczyłam Tobiego :eviltong: Czyli takie 2w1 w jedym poście :lol::lol::evil_lol: Quote
aga616 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Natali@ napisał(a):Przypominam się :-) Jeśli ktokolwiek ma wyniki, chętnie spojrzę :-) PSY SZCZENIACZKI I - WO - Dakar Golden Gaj II - O - FOX z Wilczych Ługów MŁODZIEŻ I - Zw. Mł. - Borys Goldenpamei II - dosk. - JAZON Mój Zakątek III - dosk - URAL Adekatos Poland IV - bdb - JERRY Bon Voyage POŚREDNIA I - CWC - NENUORAMOS MY MARCHELLO II - dosk - XCENTRIC Oligarchia III - dosk - IBSEN Salto Del Angell IV - dosk - Stonedale LOOK NO FURTHER OTWARTA I - dosk - CWC - Chunny Chlupate stesti II - dosk - Blaze Saltus III - dosk - KIRBY Chlupate stesti IV - dosk - A POEM ON BRAVENESS Muddiest Gold UżYTKOWA I - dosk - CWC - Andreas Misantos II - Ch.Pl., Mł.Ch.Pl KING MATTHEW UNA LAGRIMA Białe Złoto III - dosk - Gucci z Drazovskeho hajku IV - dosk - FLAMING THE DREAM TEAM CHAMPIONY I - CWC - CACIB - BOB - BOG-1 - Drewmist Silk Symphony II - Moondust OSTI O'SHEA III - AMIGO MUNDY LA FRESKA IV- dosk - HUNTER is Friendly WETERANI I - FUNT Gordius II - CHIVAS REGAL z Zagłębia SUCZKI SZCZENIACZKI Wszystkie dostały WO, ale niestety nie mam lokat MŁODZIEŻ I - dosk - Zw.Mł. Cath the Wind Sunshine II - dosk - GOLD HOPE THE DREAM TEAM III - dosk - GINNA Sneh Tatier IV - dosk - I LOVE YOU Alter Idem POśREDNIA I - dosk - CWC - AURIS Sfora Gajowego II - dosk - KLARA POL-ROT III - dosk - CHELSEA z Zagłębia IV - dosk - DYSKRECJA Złoto z Wyspy OTWARTA I - dosk - CWC - AFRICAN QUEEN z Psiego Zakątka II - KARMEN Gwaiazda Dawida III - Cath the Wind Roxanne IV - DURANTE VITA Adsum UżYTKOWA I - CWC - Galans STRASSZ II - POEZJA Golden Gaj CHAMPIONY I - cwc - Chatch the Wind Kir Royal II - Prima BEL-ESPIRIT Quote
EMT Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Więcej zdjęć, tym razem już zupełnie monotematyczych ;) , TUTAJ. Quote
zachartowana Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 ma ktoś stawkę maltańczyki suki klasa pośrednia? i wyniki ? Quote
vpassione Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 zachartowana napisał(a):ma ktoś stawkę maltańczyki suki klasa pośrednia? i wyniki ? Maltańczyki, suki kl. pośrednia HUANA M.L.T Fangor NOTHING ELSE Salsa Snowy Jasmin Blue Moonlight ZINAIDA Z NOVEHO MESTA Quote
miniaga Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 kolejny raz pięknie proszę o fotki z niedzielnego BIS puppy Quote
panienkabubu Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Anusia&Saba bardzo proszę o zmianę rozmiaru zdjęć na regulaminowy 640x480pix. Quote
Annique Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Filmik - zwycięzca Best of Group II. :) clipser - bumastiff Quote
Yanni Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Ooooooo .... Widzę że ktoś uchwycił moje Shih Tzu -Shilunię !!! Dzięki ! Quote
Shetanka Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Dobrze, dam teraz ze dwie fotki z Niedzielnego BiS Puppy, bo ostatnio na linkowanie czasu brak :shake: Quote
boolm Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 witajcie... ma ktoś może zdjecia z niedzieli ..takich małych kudłatych pieksów z ogolonymi dupkami? Quote
Recommended Posts