maga18 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Koniec :) jakby co to mozna brac bez podpisywania ;) pzdr Quote
Shetanka Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Ma ktoś może fotki z eliminacji Młodego Prezentera? Quote
miniaga Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 milamini napisał(a):Gratuluję w takim razie rozmowy :cool2: a wnioski? :niewiem: U nas oceny surowe, czasem zaskakujące by można rzec ;). Nasza najmłodsza w młodzieży pierwszy raz i 4dosk na 14 :crazyeye: (oj najliczniejsza staweczka była). Ciągnęlo od lodu- piesy w keneliku albo na kurtkach nam siedziały, choć ogólnie było ciepło,wykładzina na ringu pofalowana- i oceń tu ruch człowieku :mad:, jak ktos się wyłamał, to na gładkiej części bylo coś fajnie pachnące(ale nie- nie koopa) i wszystkie psy musiały powąchać :smhair2: na koniec wywalono nas z miejscówki i na finały trzeba było cały majdan przetargać na drugą stronę płyty- a było co. Jestem za odebraniem wogóle prawa organizacji nawet "Zjazdu na Sankach" oddziałowi Katowice i to na kilka lat. Odpowiedzi na skargę w ZG w piątek jeszcze nie mieliśmy :lookarou: więc dopłacić trzebabyło, i ciekawe czy nadpłatę z odsetkami oddadzą. Ja już ich bedę omijać szerokim, baaardzo szerokim łukiem. A ja się nie dałam przesadzić. Pan ochroniarz próbował mnie zastraszyć, groził mandatami i powoływał się na kosmicznie śmieszne przepisy, ale nic mu to nie dało. Miałam ustąpić miejsca paniom ze związku a prosił mnie o to pan przez którego przez 40 min nie mogłam wejść na teren wystawy. Wystawę i organizację ocenię jednym słowem : ŻENADA!!!!!! Pismo do ZG naszykowane, łącznie z fotkami. Quote
sota36 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Jako hanys powiem tak: 1. Sorry za pogode. 2 Sorry za sklepy pod golym niebiem.3. Sorry za ciemne ringi na lodowisku. 4. Usprawiedliwienie: Spodek w remoncie. 4. Jestesmy zadowoleni - marzenia sie spelniaja - nasz przyjaciel wytargal 2. w BoG"u!!! Futrzaki gora! Quote
Nessti Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Bardzo proszę o stawkę maltańczyków i wyniki, jeśli ktoś ma.:modla: Z góry dziękuję :kiss_2: Quote
maga18 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 miniaga napisał(a):A ja się nie dałam przesadzić. Pan ochroniarz próbował mnie zastraszyć, groził mandatami i powoływał się na kosmicznie śmieszne przepisy, ale nic mu to nie dało. Miałam ustąpić miejsca paniom ze związku a prosił mnie o to pan przez którego przez 40 min nie mogłam wejść na teren wystawy. Wystawę i organizację ocenię jednym słowem : ŻENADA!!!!!! Pismo do ZG naszykowane, łącznie z fotkami. skromna jesteś ;) na pewno był to jeden pan? bo ja pamietam 5-ciu panów którzy probowali Cię przesadzić :evil_lol::diabloti: 5-ciu na 1-ą :lol: :diabloti: hahahahaha pzdr dla panów ochroniarzy :eviltong: Quote
izabela.szczepaniak Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 magda_z napisał(a):Ponawiam pytanie: Były na wystawie jakieś dalmatyńczyki? Jeśli tak to ma ktoś może fotki??? P3200054.JPG | iza374 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl P3200055.JPG | iza374 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl P3200056.JPG | iza374 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl P3200058.JPG | iza374 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl o proszę cztery kropeczki :cool3: podałam linki bo nie mogę wkleić zdjęć :mad: znowu :angryy: Quote
miniaga Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 maga18 napisał(a):skromna jesteś ;) na pewno był to jeden pan? bo ja pamietam 5-ciu panów którzy probowali Cię przesadzić :evil_lol::diabloti: 5-ciu na 1-ą :lol: :diabloti: hahahahaha pzdr dla panów ochroniarzy :eviltong: Jeden mówił a 4 przyszło dodatkowo, bo ten jeden nie dał sobie ze mną rady. Ogólnie poziom tych panów pozostawię bez komentarza. Następnym razem będę miała dyktafon. Quote
Marta&Karmen Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 http://images37.fotosik.pl/86/d14f790517e9aa05med.jpg - to my:loveu: na ostatnim zdjęciu tez jesteśmy, Karmen siedzi tam z boku ringu;) Quote
anetta Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Niestety mój aparat nie radził sobie zbytnio pod namiotem :shake: Z góry sorry za jakość. Quote
AbraCadabra Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 macsow1 napisał(a):Maga tylko 4 fotki Twoje widać...:placz: napiszcie mi proszę jak się nazywa shih tzu , które wygrało bisa i kto jest jego właścicielem??? dzięki BiS Symaruns's LOOK OUT DARACUS wł. P.Bukowczan :cool3: BiS Weteran GOLDENE SONIE Perypwetia wł. hodowla Merlot :lol: Quote
AbraCadabra Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 A nie ma ktoś jeszcze shih tzu? :loveu::razz::siara: Quote
anetta Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Tatusiu, czemu oni wszyscy na mnie patrzą?? :look3: :ekmm: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Dada Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Anetta Jest i mój syneczek - Margrabia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts