Jump to content
Dogomania

Katowice CACIB 2009 = Nominacja CRUFT'S 2010 !!!!

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

milamini napisał(a):
Gratuluję w takim razie rozmowy :cool2: a wnioski? :niewiem:

U nas oceny surowe, czasem zaskakujące by można rzec ;). Nasza najmłodsza w młodzieży pierwszy raz i 4dosk na 14 :crazyeye: (oj najliczniejsza staweczka była). Ciągnęlo od lodu- piesy w keneliku albo na kurtkach nam siedziały, choć ogólnie było ciepło,wykładzina na ringu pofalowana- i oceń tu ruch człowieku :mad:, jak ktos się wyłamał, to na gładkiej części bylo coś fajnie pachnące(ale nie- nie koopa) i wszystkie psy musiały powąchać :smhair2: na koniec wywalono nas z miejscówki i na finały trzeba było cały majdan przetargać na drugą stronę płyty- a było co. Jestem za odebraniem wogóle prawa organizacji nawet "Zjazdu na Sankach" oddziałowi Katowice i to na kilka lat. Odpowiedzi na skargę w ZG w piątek jeszcze nie mieliśmy :lookarou: więc dopłacić trzebabyło, i ciekawe czy nadpłatę z odsetkami oddadzą. Ja już ich bedę omijać szerokim, baaardzo szerokim łukiem.

A ja się nie dałam przesadzić. Pan ochroniarz próbował mnie zastraszyć, groził mandatami i powoływał się na kosmicznie śmieszne przepisy, ale nic mu to nie dało. Miałam ustąpić miejsca paniom ze związku a prosił mnie o to pan przez którego przez 40 min nie mogłam wejść na teren wystawy.
Wystawę i organizację ocenię jednym słowem : ŻENADA!!!!!!
Pismo do ZG naszykowane, łącznie z fotkami.

Posted

Jako hanys powiem tak: 1. Sorry za pogode. 2 Sorry za sklepy pod golym niebiem.3. Sorry za ciemne ringi na lodowisku. 4. Usprawiedliwienie: Spodek w remoncie. 4. Jestesmy zadowoleni - marzenia sie spelniaja - nasz przyjaciel wytargal 2. w BoG"u!!! Futrzaki gora!

Posted

miniaga napisał(a):
A ja się nie dałam przesadzić. Pan ochroniarz próbował mnie zastraszyć, groził mandatami i powoływał się na kosmicznie śmieszne przepisy, ale nic mu to nie dało. Miałam ustąpić miejsca paniom ze związku a prosił mnie o to pan przez którego przez 40 min nie mogłam wejść na teren wystawy.
Wystawę i organizację ocenię jednym słowem : ŻENADA!!!!!!
Pismo do ZG naszykowane, łącznie z fotkami.

skromna jesteś ;) na pewno był to jeden pan? bo ja pamietam 5-ciu panów którzy probowali Cię przesadzić :evil_lol::diabloti: 5-ciu na 1-ą :lol: :diabloti:

hahahahaha

pzdr dla panów ochroniarzy :eviltong:

Posted

magda_z napisał(a):
Ponawiam pytanie:
Były na wystawie jakieś dalmatyńczyki? Jeśli tak to ma ktoś może fotki???

P3200054.JPG | iza374 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl

P3200055.JPG | iza374 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl

P3200056.JPG | iza374 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl

P3200058.JPG | iza374 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl

o proszę cztery kropeczki :cool3: podałam linki bo nie mogę wkleić zdjęć :mad: znowu :angryy:

Posted

maga18 napisał(a):
skromna jesteś ;) na pewno był to jeden pan? bo ja pamietam 5-ciu panów którzy probowali Cię przesadzić :evil_lol::diabloti: 5-ciu na 1-ą :lol: :diabloti:

hahahahaha

pzdr dla panów ochroniarzy :eviltong:

Jeden mówił a 4 przyszło dodatkowo, bo ten jeden nie dał sobie ze mną rady.

Ogólnie poziom tych panów pozostawię bez komentarza. Następnym razem będę miała dyktafon.

Posted

macsow1 napisał(a):
Maga tylko 4 fotki Twoje widać...:placz:

napiszcie mi proszę jak się nazywa shih tzu , które wygrało bisa i kto jest jego właścicielem???

dzięki

BiS Symaruns's LOOK OUT DARACUS wł. P.Bukowczan :cool3:

BiS Weteran GOLDENE SONIE Perypwetia wł. hodowla Merlot :lol: