panienkabubu Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: My już po :loveu: Debiut w klasie młodzieży, Boston Terrier, sunia czyli moja NOVINKA Rojber - doskonała, V1/3, Zw. Mł., Cruft's Qualification i w porównaniu z psem Best Junior :loveu::loveu::loveu: Pękam z dumy! Jak ktoś był przy ringu bostonów to czekam na fotki :loveu: Quote
Berneska Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Witam , Czy mógłby mi ktoś podać jak trać dziś i na którą godzinę na psy pasterskie ? I do kiedy będzie wystawa pasterskich ? Albo ogólnie kiedy się kończy? Bo z tej strony nic nie rozumiem :shake: Proszę o szybką odp. bo nie wiem czy na 16 wystarczy Quote
Diuna B. Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Berneska napisał(a):Witam , Czy mógłby mi ktoś podać jak trać dziś i na którą godzinę na psy pasterskie ? I do kiedy będzie wystawa pasterskich ? Albo ogólnie kiedy się kończy? Bo z tej strony nic nie rozumiem :shake: Proszę o szybką odp. bo nie wiem czy na 16 wystarczy Pasterskie są od samego rana od 10,teraz m.in. lecą briardy Quote
Berneska Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Dzięki ^^) Czyli jak przyjadę tam gdzieś na 16 , to też mnie wpuszczą ? :cool3: I z tego co wiem to na lodowisku tak? I i to ost. to do kiedy to bd trwało :) dzięki Quote
Diuna B. Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 O 16 to już będzie po ocenie psów,pewnie cię wpuszczą, ale do ogłądania zostaną tylko finały. Quote
Berneska Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Aha ok To na finały najlepiej przyjechać o której ? http://www.zkwp.katowice.pl/img/plan_wystawy.gif -> i w rozmieszczeniu gdzie będą ? :) Quote
panienkabubu Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Wczorajsi i piątkowi "Juniorzy" - na co zwraca uwagę p. Cathy Delmar przy wyborze BIS JUNIOR? Quote
weszka Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Wczorajszy dzień dla mnie udany :) Dirki czyli sznaucer olbrzym pieprz i sól Silver Senator DIRKEE - CWC, CACIB, NDSwR, Zw.Rasy, Cruft's Qual. :multi: Namiot okazał sie być całkiem ok, tylko w samo południe było strasznie ciasno ale jak skończyły się oceny labków i niufków to się zrobiło luźno i fajnie :razz: Quote
McDzik Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Berneńskie Psy Pasterskie to grupa II, były wczoraj... A dziś jest owszem, grupa I, psy pasterskie i zaganiające , ale berneńczyki do nich nie należą - bo domyslam się, że o Berny Ci chodzi...Berneńczyki to grupa II - sekcja Szwajcarskich psów pasterskich :roll: No chyba, że rzeczywiście interesuje Cie grupa I, to inna sprawa :lol: Quote
Berneska Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Chodzi o mnie? To mnie interesowały dziś pasterskie, ale mogę być dopiero na 16 Ale mówicie że już będzie po Dlatego teraz czekam na info kiedy są fianły (godzina) i na jakiej hali Quote
Czarne Gwiazdy Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 panienkabubu napisał(a):Wczorajsi i piątkowi "Juniorzy" - na co zwraca uwagę p. Cathy Delmar przy wyborze BIS JUNIOR? Moim zdaniem - ważny jest m.in. ruch i handling. W pull out na stój patrzała przez sekunde zaraz po bieganiu, więc nie ma mowy o długim ustawianiu. No i... wychodzi na to, że woli duże :) Berneska - finały są o 16.00 na lodowisku. Quote
Pysia Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Proszę fotki :) Najwięcej jest psów które były blisko nas :) Zdjęcia są kiepskiej jakosci bo ja uporczywie fociłam bez lampy błyskowej .... Picasa Web Albums - Edyta - Katowice 2009 Picasa Web Albums - Edyta - Katowice 2009 II Quote
jojo Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 podziwialysmy dzis z corcia pieski, m.in. owczarki, pasterskie, charty, owczarki szkodzkie wszystkie sliczne poogladalam tez Wasze fotki, super gratuluje zwyciezcom :multi: wystawa organizacyjnie niestety kiepsko, ciasno, zero i informacji, gdzie, co, o ktorej, troche bladzilismy Quote
rutA Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Dopiero dzisiaj znaleźliśmy czas, żeby obrobić zdjęcia z piątku. Stawka epagneul breton. :) Zdjęcia na naszej stronce. (Candy ---> BOB i nominacja na Crufts`a) :multi: Pozdrawiam wszystkich wystawiających. Quote
Judit Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Kasia&Asti napisał(a):Dziękuje Judit! Sama o tej pory nie mogę w to uwierzć, że Asti był drugi na pudle!!!:multi: Ja również gratuluję Wam udanych występów w Katowicach, a w szczegolności ślicznemu Tytusowi za nominację na Cruft'a i BOB!!! BRAWO! Judit, jak wspanale, że masz zdjęcia z wyborów grupy! Już mślałam, że nie ubedziemy mieli żadnej pamiątki...a tu taka niespodzianka! SUPER! A jest jakś nadzieja, że dostanę te zdjęcia na maila?:lol: Ładnie proszę...:lol: a dziękujemy za gratulacje, no tak Tisio miał w piątek "swój dzień", pięknie się pokazał ale cóż.. pudła nie było. No nic, może jeszcze będzie kiedyś.. :p Napisz mi na PW email to wyślę fotki ;) Quote
Kasia&Asti Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Judit napisał(a): no i BOG VII Dziękuje Judit! Sama o tej pory nie mogę w to uwierzć, że Asti był drugi na pudle!!!:multi: Ja również gratuluję Wam udanych występów w Katowicach, a w szczegolności ślicznemu Tytusowi za nominację na Cruft'a i BOB!!! BRAWO! Judit, jak wspanale, że masz zdjęcia z wyborów grupy! Już mślałam, że nie ubedziemy mieli żadnej pamiątki...a tu taka niespodzianka! SUPER! A jest jakś nadzieja, że dostanę te zdjęcia na maila?:lol: Ładnie proszę...:lol: Quote
Kasia&Asti Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Judit napisał(a):a dziękujemy za gratulacje, no tak Tisio miał w piątek "swój dzień", pięknie się pokazał ale cóż.. pudła nie było. No nic, może jeszcze będzie kiedyś.. :p Napisz mi na PW email to wyślę fotki ;) Ok, już wysyłam PW!;) Quote
Marmal Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Też się pochwalę - bo jest czym: PARSON RUSSELL TERRIER: 1) OKTAWIA Obornicki Nornik - dosk I, CWC, CACIB, Cruft's 2010 Qualificiation [SIZE=2][SIZE=6]To pierwszy parson z polskim przydomkiem który dostał tą nominację:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: 2) GAJA Obornicki Nornik - dosk I, CWC, Res.CACIB :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: [SIZE=2]3) [SIZE=5]OTHER SIDE OF BANGA Obornicki Nornik - dosk I, ZW. MŁODZIEŻY - UKOŃCZYŁA MŁODZIEŻOWY CHAMPIONAT:multi::multi: [SIZE=3]WSZYSTKIE W/W SUCZKI SĄ POZA HODOWLĄ U WSPANIAŁYCH WŁAŚCICIELI - SERDECZNIE IM GRATULUJĘ:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Dziś Zw. Dnia w JH - Ola Szydłowska. BIS Weteran - Owczarek Podhalański, Shih Tzu, PON BIS Szczeniąt - Mops, ... i nie pamiętam BIS Junior - Pudel (toy? mały jakiś taki czarny hehe), mops, chart ... tylko nie pamiętam jaki Quote
Tecia Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 No to i my podzielimy sie naszymi wrazeniami i wynikami. Wystawa w Katowicach byla stalym punktem w naszym kalendarzu ale niestety chyba to sie zmieni:( z roku na rok jestem nia coraz bardziej rozczarowana i nie ze wzgledu na wyniki. W tym roku Katowice przeszly same siebie jesli chodzi o ring dla wyzlow brytyjskich. Zastanawiam sie czy ktos z organizatorow wie jak te psy wygladaja i ile potrzebuja miejsca aby moc biegac:( Jestem w stanie zrozumiec ze na malych wystawach krajowych organizowanych na halach ringi sa male ale i stawki sa inne wiec mozna sobie popsioczyc i troche rozgrzeszyc organizatorow. Nie jestem w stanie jednak rozgrzeszyc Katowic za to co nam zafundowano w tym roku. Dosc ze ring byl mikroskopijnych rozmiarow to jeszcze "fruwajaca" wykladzina ktora co rusz probowano przyklejac i latac tasma to poprostu porazka. Dobrze ze zima sie konczy i lada dzien wyjdziemy z tych ciasnych hal. A teraz troszke o naszych wynikach:) Nasze najmlodsze białe maleństwo Meldor-Set Deep Emotion Lofty - w.o. I i na swojej pierwszej wystawie w zyciu mogla pokazac sie na BIS puppy !!! Lofty Desperado - ex. III Irish Melody Lucky Luck - ex. II Lofty Dakota - ex. I, Zw.Mł., nominacja Cruft's 2010 Quote
Cambel&Megi Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 panienkabubu napisał(a):Dziś Zw. Dnia w JH - Ola Szydłowska. BIS Weteran - Owczarek Podhalański, Shih Tzu, PON BIS Szczeniąt - Mops, ... i nie pamiętam BIS Junior - Pudel (toy? mały jakiś taki czarny hehe), mops, chart ... tylko nie pamiętam jaki Ten chart na BiS Junior to Greyhound :loveu: Quote
Dzidtka_Gl Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 [SIZE=3]to i ja się pochwalę, sukcesy lhasa apso " z Czańca " w psach DREAM COMES TRUE z Czańca otrzymał Zwycięstwo Młodzieży, kwalifikacje na Crufta i tym samym zakończył Młodzieżowy Championat SECRET LOVER z Czańca wygrał klasę otwartą ze Szwedzkim psem oprócz CWC wywalczył jeszcze res.CACIB pokonując InterChampiona ( drugiego w championach ) oraz syna mojego DJa ( Orlane`s American Made ) który w klasie pośredniej otrzymał ostatnie CWC potrzebne do Championa Polski powiększając liczbę championatow dzieci DJa na 44 z 12stu krajów : ) w suczkach w szczeniętach debiutowała :loveu: P.S. I LOVE z Czańca :loveu: ( 6 miesięcy i jeden dzień ) wygrała klasę a później w porównaniu pokonała nowego importa z Holandii po Angielskim Zw.Świata oraz multi Championce, któremu zabrakło 2 dni do klasy młodzieży trochę szkoda, ze inne 3 lhasaczki z Czańca nie dojechały, może mogłabym sie bardziej pochwalić :) Quote
Recommended Posts