panienkabubu Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 To wszystkie z piątku. Zaraz dzisiejsze, ale jak widzę nie mam ich dużo, siedziałam po prostu przy kilku ringach :cool3: Quote
APPALACHIAN Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Judit napisał(a):hoho Anglia... jak to pięknie brzmi :cool3::cool3: no to powodzenia w zdobyciu nominacji życzę! :p Fotki prześlę za niedługo jak tylko będę mieć chwilę czasu, bo teraz troszki zajęta jestem ;) Nie ma sprawy, bede cierpliwie czekac :) Panienkabubu malamut uwieczniony przez Ciebie to pies czeski mieszkajacy na Slowacji, Mlodziezowy Zwyciezca Europy 2008 UP THE WIN Shamanrock :) Wczoraj doskonaly II w kl. posredniej. Malamut w klatce to KATMAI EIGHT WONDER Appalachian lok. I CWC w posredniej. Quote
panienkabubu Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 kingula, wrzuciłam wszystkie fotki jakie miałam. Jeśli nie ma Samoyedów, to nie ma :shake: Quote
panienkabubu Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 http://i441.photobucket.com/albums/qq135/bernardyny/IMG_8314_640_x_480.jpg Ktoś z Was mi powie, czemu te Dogi mają takie "buły" przy łokciach? Quote
kingula Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Panienkabubu a masz moze samoyedy? Widze, ze bylas blisko :cool3: Quote
Pieseczkowo Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Strasznie dziękuje za wesciaki:multi::lol: Quote
Izis Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Sędzia wykazał się żenującą wręcz niekompetencją. Nie wiem dlaczego Katowice zaprosiły kogoś do tego stopnia nie mającego pojęcia o rasie iż zażądał postawienia szpica średniego na stoliku - co jest praktykowane w rasach miniaturowych. Na protest wystawcy zemścił się w postaci odpowiedniej oceny. Nie miał pojęcia o wielkości rasy i o jej cechach. Quote
Recommended Posts