AnkaW Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Gratulacje dla zwycięzców :multi::multi: Z tego co czytam to chyba te namioty okażą się najlepszym miejscem na tej wystawie :evil_lol: http://img11.imageshack.us/img11/4158/dsc01387n.jpg z tamtego roku im zostały??? :razz: Quote
panienkabubu Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Jestem z kolejną porcją zdjęć :cool3: Judit - czy mogę prosić o pomoc w ustaleniu finalistów z niedzieli na podstawie zamieszczonych przez Ciebie zdjeć? Dzisiaj pogoda SUPER :loveu: Ale namiot to dla mnie osobiście porażka, jak wchodziło się do środka, to był odgłos "tum tum tum", niestety na dużych i ciężkich rasach się nie sprawdził. Duchota niesamowita. Na lodowisku nadal nie ogrodzone ringi :evil_lol: Fotkami ktoś zainteresowany z wczoraj i dziś? Quote
Lulla Luck Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 panienkabubu - można prosić jeszcze stawkę owczarków australijskich?:modla: Quote
gidelskie-psy Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 panienkabubu napisał(a):Jestem z kolejną porcją zdjęć :cool3: Judit - czy mogę prosić o pomoc w ustaleniu finalistów z niedzieli na podstawie zamieszczonych przez Ciebie zdjeć? Dzisiaj pogoda SUPER :loveu: Ale namiot to dla mnie osobiście porażka, jak wchodziło się do środka, to był odgłos "tum tum tum", niestety na dużych i ciężkich rasach się nie sprawdził. Duchota niesamowita. Na lodowisku nadal nie ogrodzone ringi :evil_lol: Fotkami ktoś zainteresowany z wczoraj i dziś? Na Fotki zawsze czekamy!!!!:evil_lol: Quote
APPALACHIAN Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 panienkabubu napisał(a): Fotkami ktoś zainteresowany z wczoraj i dziś? Ja jestem zawsze zainteresowana wszelkimi fotami z malamutem nawet w tle :) Quote
panienkabubu Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Lulla Luck napisał(a):panienkabubu - można prosić jeszcze stawkę owczarków australijskich?:modla: Jasne :) Psy mł Easy Keep On Silver Dream Aussie's Mahagony Psy pośr Day by Day Lady Puella-Fera Thornapple Shaking All Over Psy otw Alfredo Regalia Volte Face Des Chemins Cathares Psy champ Chupachups del Whymper Delle G. Jorasses Czarik Ew-Bor Suki szcz Cofi Preeminent Line Preeminent Line Cindy Crawford Thunderbays Remember Me Saussurea Suki mł Aussie Jaga Paracortus Easy Keep An Eye On Me Gaieties Gitie Puealla Fera Suki pośr Dainty Sweet Puella Fera Suki wet Shoreland's Expensive Hobby Kelpie suki mł Absolut Black Mount Mckinley Quote
panienkabubu Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Dobra to zaczynam wrzucać foteczki na serwerek :cool3: Quote
Judit Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 APPALACHIAN napisał(a):Dziekuje bardzo :) Frodo wlasnie wczoraj skonczyl 9 miesiecy i tym samym zakonczyl klase szczeniat. Ech... jaka szkoda, ze malamuty nie sa dzisiaj lub jutro, bo bylibysmy juz w mlodziezy i powalczyli o nominacje na Cruft's. Ale tak czy inaczej gdzies postaramy sie o kwalifikacje i wybierzemy sie do UK wieksza ekipa;) Bardzo prosze o przeslanie zdjec na adres alaskany@wp.pl Pozdrowionka hoho Anglia... jak to pięknie brzmi :cool3::cool3: no to powodzenia w zdobyciu nominacji życzę! :p Fotki prześlę za niedługo jak tylko będę mieć chwilę czasu, bo teraz troszki zajęta jestem ;) panienkabubu napisał(a): Judit - czy mogę prosić o pomoc w ustaleniu finalistów z niedzieli na podstawie zamieszczonych przez Ciebie zdjeć? Fotkami ktoś zainteresowany z wczoraj i dziś? Mogę pomóc chociaż większości już nie pamiętam kto i co :evil_lol: ale może na fotkach jakoś odnajdę numerki i co nie co pomogę ;) wpadły Ci w obiektyw seterki? :loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 panienkabubu napisał(a):Fotkami ktoś zainteresowany z wczoraj i dziś? No pewnie, ja chętnie pooglądam :lol: Quote
panienkabubu Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Judit napisał(a):Mogę pomóc chociaż większości już nie pamiętam kto i co :evil_lol: ale może na fotkach jakoś odnajdę numerki i co nie co pomogę ;) wpadły Ci w obiektyw seterki? :loveu: Postaraj się :loveu: I czasem wystarczą rasy :loveu: Seterki.... Cosik mam :loveu: Quote
panienkabubu Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Czy to nasze dogomaniackie psy karelskie? Quote
panienkabubu Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Zw Rasy po lewej http://i441.photobucket.com/albums/qq135/bernardyny/IMG097_640_x_480.jpg Quote
Recommended Posts