Jump to content
Dogomania

Katowice CACIB 2009 = Nominacja CRUFT'S 2010 !!!!

Recommended Posts

Posted

łoh... my za 4 godziny wyjeżdżamy... :diabloti: ciekawe jakie oświetlenie będzie na lodowisku... co bym mogła chociaż trochę fotek porobić... :roll:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Judit napisał(a):
ciekawe jakie oświetlenie będzie na lodowisku... co bym mogła chociaż trochę fotek porobić... :roll:
mam nadzieję, że ogółem będzie w miarę jasno..żeby cokolwiek z tych fot wyszło..

nooo to zaraz wyjeżdzamy...do zobaczenia :bye:

Posted

Jedyna wystawa, na którą mogę wyjechać przed 10-tą i nawet zdążę tam być na czas :evil_lol:

Doszły mnie słuchy, że Katowice się przełamały i można wprowadzać zgłoszone psy w inne dni.
Ale to nic potwierdzonego przez Oddział więc trzeba się przekonać na miejsu albo mieć dobre gadane :evil_lol:

Powodzenia Dogomaniacy, pofocę Was dzisiaj troszkę i wieczorem będzie obszerna fotorelacja :loveu:

Posted

kochani ubierzcie się ciepło !!!!! bo do Katowic zawitała ponownie zima:-( pada śniegi i jest strasznie zimno.

Dziś na wystawie jest spotkanie Yorkofiolkow ;) jak to nazwala znajoma ;) więc będą fotki ;)

A w niedziele będe focic bulwy ;)

Posted

:diabloti:Maga , ale z Twoich relacji wczesniej ze spotkania z "namiotem " całkiem różowo to wyszło i ja bym sie wolała jednak tego trzymać :cool3:
jednak jestem ciekawa relacji jak to wewnatrz wyglada i na zewnatrz tez bo mam "ozdóbke " a długim włosem i nie wiem czy go nie obciąć przed wyjazdem ;) co by za sprzatajkcego nie robił:evil_lol:

Posted

ja też bardzo ciekawa warunków y co prawda dogi więc włosy ie poslużą za sprzątaie, ale dogi w swetrach kubraczkach pod stertą koców itd to też nie za ciekawie....

Posted

mam najswiezsze wiesci z katowic, od osob , ktore dzis wystawialy. W namiotach jest podobno strasznie zimno, do kibelka trzeba latac na zewnątrz i nalezy wziąść puchowki i ubranka dla psow. Skan z katalogu - buldozki maja mi przeslac, jak zajada do domu

Posted

Właśnie weszłam do domu.

Namioty są duże, choć ringi nie są nawet obstawione taśmami, w rogach są tylko drewniane płotki i to wszystko. W srodku jest DUSZNO. Od ilości wystawców, psów itp robi się na prawdę źle.
Przed namiotami są ubikacje - jedna toaleta damska. Nie wiem jak męski ile jest czynnych.
Na antresolach zimno jak pieron, współczuję wystawiającym przy ciągle otwartych drzwiach.
Najcieplej na lodowisku. Chociaż wykładziny nierówno ułożone i też niekażdy ring był obleczony taśmami czy coś.
Światło w miarę dobre.

Parking 10zł, OKROPNA obsługa.

Mam katalog, jakby ktoś chciał stawki :diabloti:

I 250 zdjęć, zaraz wstawię :loveu:

Posted

ooolllll jeeeaaa tylko to mi sie cisnie :]

a podalabys mi stawke blekitnej mlodziezy suki w dozkach... moze byc na pw no i zdjec jestem bardzo ciekawa...bardzo bardzo...

Posted

aneta...i..bouvier napisał(a):
moge pieknie poprosic o bouviery :loveu:

Psy int - GREY TETIS Aramis
Psy otw - SANDHI Finrod
Psy champ - DAJAN DURITIA Filos; Gawrosz Szakra

Suki szcz - Nesca Trufla Chucho Topline
Suki mł - Gori Złota Beja
Suki pośr - Klementyna Dustie z Flandryjskiego Gniazda
Suki otw - Teska Po Pracy
Suki champ - Zadra Barbe Sale
Suki wet - Baxa Złota Beja