Jump to content
Dogomania

Katowice CACIB 2009 = Nominacja CRUFT'S 2010 !!!!

Recommended Posts

Posted

eria napisał(a):
będę tylko w sobotę ;) a że 'moje' dwie rasy akurat w tej hali namiotowej to pewnie tam spędzę dużo czasu :loveu:

podejrzewam ze jedna z tych ras sa sznaucery olbrzymy ,a ze my(CTR) idziemy przed sznupkami to prosze o foteczki :cool3: szczególnie dziewczynki pośrednia
i moze sie w końcu poznamy :razz:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Diuna B. napisał(a):
Czy wie ktoś na czym polega ta nominacja na CRUFTa? to znaczy które psy ją dostają?

nie wiem czy to reguła, ale rok temu w grzywaczach nominacje dostały pies/suka ze Zw.Mł i CACIB`ami

Posted

A czy ktoś wie jaka pogoda w Katowicach ? pada mocno ?
Nie wiem czy mojego kudłatego kąpać jutro rano w domku czy lepiej poczekać na kąpiel w hotelu.. czego chciałabym uniknąć ;)

Posted

Natalia_W napisał(a):
A czy ktoś wie jaka pogoda w Katowicach ? pada mocno ?
Nie wiem czy mojego kudłatego kąpać jutro rano w domku czy lepiej poczekać na kąpiel w hotelu.. czego chciałabym uniknąć ;)

aktualnie sypie drobny snieżek i mocno dość wieje :shake:

Posted

Wlasnie wrocilam z psem, ktory nie bardzo chcial wyjsc...Wieje, zimno, proszy, ponizej zera (niewiele, ale jest), jutro ma byc slonko - oby!

Tina - "sklepy" beda - juz postawione sa:) Niestety - na powietrzu:( Firmy przywoza swoje namioty.

Posted

czy będą również w tym roku pokazy tańca z psem, frisbee itd? i sklepy?

muszą być,bo ja zawsze biegałam po stoiskach z karmami i sępiłam próbki.:diabloti: dużo tego zazwyczaj dostawałam.:diabloti: tylko w Kielcach ostatnio jakoś tak licho mieli z tymi próbkami. :evil_lol:

Posted

sota36 napisał(a):

Tina - "sklepy" beda - juz postawione sa:) Niestety - na powietrzu:( Firmy przywoza swoje namioty.

OOO jesteś pewna, że stoiska będą na powietrzu? Ja widziałam zdaje się zarysy zielonych namiotów " Michałówki" na powietrzu ale miałam nadzieję, że wszystkie stoiska z akcesoriami będą na "dolnej antresoli"...:roll:
A co do pokazów itp. - nie sądzę żeby było na to miejsce...

Pogoda kiepściutka, zimno, wietrznie, pada na zmianę śnieg i śnieg z deszczem... jednak przy samym Spodku jest raczej mało błotka. Ale na "pranie" psiaków krótkonożnych radzę nastawić się w hotelu;) poza tym i tak przed wejściem na ring będą wymagały czyszczonka.

Trzymam za wszystkich kciuki, mam nadzieję, że warunki nie okażą się tak bardzo spartańskie;)

---
Wie ktoś może czy w tym roku przedstawiciele innych oddziałów będą zbierać opłaty i zgłoszenia na swoje wystawy????
/Jeśli tak to jakie?:p/

Posted

Relacja obowiązkowa. Czekamy i trzymamy kciuki za jutrzejszych wystawców, bo idą na żywioł. Ci co w sobotę są, będą już troszkę obeznani z warunkami.

Posted

Ja będę w sobotę jako widz, mogę też ewentualnie pomóc przy przygotowaniu czy wystawieniu piesków.
Mam pytanie, gdyż jadę pociągiem,
Jak z dworca dojść do Spodka?
Podobno jest blisko. (?)

Posted

McDzik napisał(a):
Ja będę w sobotę jako widz, mogę też ewentualnie pomóc przy przygotowaniu czy wystawieniu piesków.
Mam pytanie, gdyż jadę pociągiem,
Jak z dworca dojść do Spodka?
Podobno jest blisko. (?)

blisko,blisko;) wychodzisz z dworca, wyjściem głównym, schodzisz schodami w dół i jesteś na ulicy, idziesz w prawo,cały czas tą drogą, aż po lewej będzie galeria Skarbek i tam jest droga w lewo, idziesz tam i już widać spodek ;)

Posted

byłam dziś w Katowicach, widziałam hale namiotowe, już na nas czekają:razz: szkoda że akurat była zamieć śnieżna:p trochę psuło to efekt... no ale cóż, bądźmy dobrej myśli. Powodzenia dla wszystkich:multi:

Posted

d_orka napisał(a):

---
Wie ktoś może czy w tym roku przedstawiciele innych oddziałów będą zbierać opłaty i zgłoszenia na swoje wystawy????
/Jeśli tak to jakie?:p/

Na 100% Opole