gregory Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 dogomanka_ napisał(a):A ja mam takie pytanie.: Czy będzie jakiś znak rozpoznawczy dogomaniaków?:diabloti: Jakaś czapka czy przepaska ? Ja wybieram się w sobotę i niedzielę jako widz i `fotogaf`. .;) Będziemy na Lodowisku .Prosimy pięknie o fotki Cockerów:razz: Quote
basia bonnie Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 [quote name='dogomanka_']A ja mam takie pytanie.: Czy będzie jakiś znak rozpoznawczy dogomaniaków?:diabloti: Jakaś czapka czy przepaska ? Ja wybieram się w sobotę i niedzielę jako widz i `fotogaf`. Jakby ktoś się nudził na wystawie to w sobotę i niedziele w Silesia City Center będzie akcja adopcyjna więc serdecznie zapraszam.;) O, ja będę chyba w sobote :cool3: To może jakoś się spotkamy :eviltong: Będziemy na Lodowisku .Prosimy pięknie o fotki Cockerów:razz: ja na pewno będę focić cockery ;) a jeśli nie ja, to moja mama:evil_lol: Quote
polciuaa Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 To jak? Robimy jakieś znaki szczególne? :diabloti: Ja będe pewnie focić wszystko co napotkam na drodze więc cocery też pewnie jakieś będą.;PP Quote
Argus Electra Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 To zapraszam do namiotu na Czarne Teriery w sobotę, bo te z racji tego, że czarne bardzo coężko się focą :diabloti:, i trzeba dobrego oka sprzętu aby im podołać :loveu: Quote
basia bonnie Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 dogomanka_ napisał(a):To jak? Robimy jakieś znaki szczególne? :diabloti: Ja będe pewnie focić wszystko co napotkam na drodze więc cocery też pewnie jakieś będą.;PP Pewno,że można:eviltong: tylko jakie ?:lol: Marta&Karmen napisał(a):Basia, w takim razie wpadnij na ring goldenowy;) Koniecznie :multi: Quote
Marta&Karmen Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 basia bonnie napisał(a):O, ja będę chyba w sobotę :cool3: :eviltong: Basia, w takim razie wpadnij na ring goldenowy;) Quote
Basia&Safi Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 hmmm znak rozpoznawczy :) moze taki zwykły niebisski kotylion przypiety gdzies w widocznym miejscu Quote
Bogarka Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 dogomanka_ napisał(a):A ja mam takie pytanie.: Czy będzie jakiś znak rozpoznawczy dogomaniaków?:diabloti: Jakaś czapka czy przepaska ? Ja wybieram się w sobotę i niedzielę jako widz i `fotogaf`. Jakby ktoś się nudził na wystawie to w sobotę i niedziele w Silesia City Center będzie akcja adopcyjna więc serdecznie zapraszam.;) Ja bede w niedziele z chartem polskim w hali namiotowej :-) Czy moge prosic ja tez o zdjecie? Quote
Shetanka Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Czy ktoś mógłby wypożyzyć psa do konkursu Młody Prezenter w sobotę? Pilne.. rasa obojętna Quote
polciuaa Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='Basia&Safi']hmmm znak rozpoznawczy :) moze taki zwykły niebisski kotylion przypiety gdzies w widocznym miejscu Dla mnie może byc.;P Ja chyba jednak raczej będę tylko w niedziele.:roll: Ja bede w niedziele z chartem polskim w hali namiotowej :smile: Czy moge prosic ja tez o zdjecie? W niedziele to nie ma sprawy.;) Tylko..czy Cię rozpoznam? :diabloti: Quote
polciuaa Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 panienkabubu napisał(a):Ja będę focić w sobotę, ha!:cool3: A w niedziele będziesz ? ;> Quote
Skibka Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Ja też będę jako widz i fotograf w sobotę i może w niedzielę.:lol: Quote
Judit Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 panienkabubu napisał(a):Ja będę focić w sobotę, ha!:cool3: a ja miałam nadzieję że w piątek :-( szkoda... Quote
Shetanka Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='Shetanka']Czy ktoś mógłby wypożyzyć psa do konkursu Młody Prezenter w sobotę? Pilne.. rasa obojętna Przenoszę.. Quote
panienkabubu Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Judit napisał(a):a ja miałam nadzieję że w piątek :-( szkoda... no doooooobra to też przyjdę :evil_lol: Quote
Judit Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 panienkabubu napisał(a):no doooooobra to też przyjdę :evil_lol: łiiiii :cool3::cool3: no to zapraszam na ring seterków w piątek :loveu: Quote
bachar Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='Shetanka']Czy ktoś mógłby wypożyzyć psa do konkursu Młody Prezenter w sobotę? Pilne.. rasa obojętna Na którą godzinę? - mogłabym ewentualnie dowieść bichona (tylko, czy będzie chciał pójść z obcą osobą - nie wiem :niewiem:) Quote
panienkabubu Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Judit napisał(a):łiiiii :cool3::cool3: no to zapraszam na ring seterków w piątek :loveu: Który ring i godzinka? Quote
Guest ajsonowa Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 my zapraszamy fotografów w niedziele na lodowisko, godz. 12.35, ring belgow- maliniakow, suka kl. otwarta ;) Shetanka,moge Ci pozyczyc moja maline, ktora nie jest zadnym wymiataczem wystaw, ale pojdzie z Toba na zabawke ;-) lub suke rhodesianke, ktora wystawia sie tylko z nielicznymi handlerami :-) Quote
aniada Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='Shetanka']Czy ktoś mógłby wypożyzyć psa do konkursu Młody Prezenter w sobotę? Pilne.. rasa obojętna Ja Ci mogę wypożyczyć moją Godenkę. A o której godzinie ma byc Młody prezenter? Bo przecież trzeba zdążyć na ocenę. Quote
narisowa Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 to ja poproszę foty springer spanieli zwłaszcza 3036 ;) sunia w pośredniej, start 12.45 sobota hala namiotowa Quote
Basia i Barni Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 godzina 10 -sobota -labradory zapraszam na fotencje Quote
eria Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 a ja będę w sobotę biegać z aparatem :loveu: żeby tylko ta hala namiotowa dobrze oświetlona była .... Quote
Recommended Posts