Jump to content
Dogomania

Katowice CACIB 2009 = Nominacja CRUFT'S 2010 !!!!

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Talagia napisał(a):
Czyli jezeli nic zza granicy nas nie zaskoczy to moze tyle jest ostatecznie :evil_lol:
Penny w posredniej czy mlodziezy jeszcze?

W pośredniej. Młodzieżowy championet skończony, a nie chcemy innym suczkom ewentualnie wniosków blokować :P No a nomonacja na Crufta z młodzieży mi nie potrzebna, bo gdzie ja tam pojadę do Anglii z moją australijską dziewczyną :P

Posted

Judit napisał(a):
Mam nadzieję że to lodowisko chociaż jest kryte... :razz:

Lodowisko jest kryte na 100%, a lód "schowany" na czas wystawy pod wykładzinę (o ile dobrze pamiętam...).

Posted

Nam też pozostaje się modlić by się ciepło zrobiło.. w końcu będziemy na lodowisku. :roll: Mam nadzieję że to lodowisko chociaż jest kryte... :razz:

Posted

Antresola to jest obszar przed główną halą (znajduje się w budynku Spodka, kryty i ogrzewany :P ) A lodowisko kryte, lód schowany pod dywanami i wg nie jest aż tak zimno.
Mnie ciekawi gdzie będzie ring honorowy bo albo faktycznie na tym planie jest nie zaznaczony albo jestem ślepa

Posted

Czy jest ktos na forum z oddzialu katowickiego. ???????????? Jesli tak to bardzo prosze o wytłumaczenie, dlaczego buldogi francuskie, nagie chinskie graywacze, czy tez bostony sa na zewnartrz, a owczarki niemieckie , collire i inne owczarki dlugowlose sa w budynku. I dlaczego jestesmy o tym informowani dopiero teraz, gdy juz nasze pieniadze wplynely??????????? To chyba jakis niesmaczny zart. Jezdze od wielu lat do Katowic i pierwszy raz taki bezsens widze. czy naprawde nikt nie mysli o zdrowiu naszych psow??????????

Posted

To wielki niewypał. Psy długowłose będą na antresoli gdzie bywa duszno (byłam dwa razy na antresoli) a łyse grzywki będą się trzęsły w namiocie. Naprawdę jakiś "geniusz" układał ten plan. :angryy:

Gdybym wiedziała to napewno bym nie płaciła takiej ceny za takie warunki. :mad: