Madzia_K Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 sunię jedną zgubiłam :crazyeye: Dawaj!! :) Quote
Elitesse Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Jogurt napisał(a):mogli chociaz w PDF dac, zeby mozna bylo wyszukiwac :diabloti: a nie ze sie czlowiek musi na piechote babrac :evil_lol: ja sobie zapisalam plik i otworzylam w wordzie - tez sie da wyszukiwac :p:p Quote
Jogurt Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 a ja finalnie zasiegnelam jezyka i wcisnelam control+f czy cos takiego :eviltong: Quote
AnkaW Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Oświećcie mnie na przyszłość, jak się na takiej liście wyszukuje gdy jest tylko właściciel i nazwa psa :razz::razz: Quote
Elitesse Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 AnkaW napisał(a):Oświećcie mnie na przyszłość, jak się na takiej liście wyszukuje gdy jest tylko właściciel i nazwa psa :razz::razz: szukasz znanych ci nazw psow :lol: w wyszukiwarce ja szukam po przydomkach Quote
panienkabubu Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Ja jestem na liście i to jest dla mnie najważniejsze :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 nooo pieknie faktycznie mogli podzielicna rasy :) teraz to sie na pewno nie dolicze hehe Quote
Szybowiec Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [FONT=Comic Sans MS]A Katowice mają zwyczaj podawania rozpiski na ringi,klasy i planu godzinowego na swojej stronie?Przed wystawą oczywiście...;)Bo ja szukając shib znalazłam te co jeżdżą na wystawy,ale z nowymi nie dam sobie tak rady.:shake::shake::shake:[/FONT] Quote
AnkaW Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Elitesse napisał(a):szukasz znanych ci nazw psow :lol: w wyszukiwarce ja szukam po przydomkach eeee u nas za dużo, ok. 50 grzywek będzie a nie wszystkie znam :shake: ale dzięki. Quote
IrishDevils Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Judit napisał(a): ja naliczyłam 9 gordonów i 3 czerwono-białe (o ile mnie wzrok nie myli :evil_lol:) Przeszukałam całą liste i zrobiłam stawke :). Z gordonów są: Afryka z ojcowskiej doliny Bock klan basów Tokaj klan basów Cochise misialinka Valentine klan basów Victory klan basów Ecstasy misialinka Asti z ojcowskiej doliny Gipsy queen shadow dog Achti montana shadow dog Mam nadzieje ,ze nic nie przegapiłam :eviltong:. Quote
Judit Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 shadow9 napisał(a):Przeszukałam całą liste i zrobiłam stawke :). Z gordonów są: Afryka z ojcowskiej doliny Bock klan basów Tokaj klan basów Cochise misialinka Valentine klan basów Victory klan basów Ecstasy misialinka Asti z ojcowskiej doliny Gipsy queen shadow dog Achti montana shadow dog Mam nadzieje ,ze nic nie przegapiłam :eviltong:. Z gordonów to się zgadza, też je spisałam, ale Achti Montana to czerwono-biała sunia :evil_lol: Więc bez niej wychodzi 9 gordonów ( 4 suki i 5 psów). Nie jestem tylko pewna czy przypadkiem Inka Beczka Śmiechu to też gordon..? albo golden? Bo oni mają goldeny i gordony. Więc albo albo. :eviltong: Quote
narisowa Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 ja będę w sobotę, więc uśmiecham się judit :loveu: o oceny gordonków szkoda, że VII i VIII w inne dni..... Quote
Judit Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 narisowa napisał(a):ja będę w sobotę, więc uśmiecham się judit :loveu: o oceny gordonków szkoda, że VII i VIII w inne dni..... jak tylko dojadę do domu po wystawie to od razu dodam tu wyniki i jeśli będą to jakieś zdjęcia ;P Gdzieś na forum widziałam że spanielka macie bodajże, do Nariska towarzystwo? :loveu: myślałam że pokusisz się o następnego gordonka a tu taka zmiana na całkowicie inną grupę :cool3: Quote
Judit Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 panienkabubu napisał(a):VIII grupa jest w sobotę? tak :p a dokładniej: 20.03.2009 (piątek) - grupa III, V, VI, VII, BOG 21.03.2009 (sobota) - grupa II, IV, VIII, BOG 22.03.2009 (niedziela) - grupa I, IX, X, BOG, BIS Quote
narisowa Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Judit napisał(a): Gdzieś na forum widziałam że spanielka macie bodajże, do Nariska towarzystwo? :loveu: myślałam że pokusisz się o następnego gordonka a tu taka zmiana na całkowicie inną grupę :cool3: spanielka nie moja - znajomych. ja tylko wystawiam :razz: upodobań nie zmieniłam. jak już się ma gordona, to umarł w butach :evil_lol: żadna inna rasa nie wchodzi w rachubę :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 a oktorej zaczyna sie wystawaod której mozna wchodzic :) Quote
Judit Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 narisowa napisał(a):spanielka nie moja - znajomych. ja tylko wystawiam :razz: upodobań nie zmieniłam. jak już się ma gordona, to umarł w butach :evil_lol: żadna inna rasa nie wchodzi w rachubę :evil_lol: a już się bałam że normalnie zdrada by była, z setera na spaniela :evil_lol: ale jednak nie i tak trzymać :cool3: No to powodzenia w wystawianiu spanielki na wystawie! :p Quote
Pieseczkowo Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Mialabym do was prosbe,jka by ktos jechal z aparatem robic zdjecia,zrobilibyscie mi troche Westów?Będa w piatek niestety nie ma podanych jeszcze ringów i godziny,jak sie doiwem o ktorej to napiszę.Bylabym bardzo wdzieczna za parę foteczek bialasów:lol: Quote
aga616 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 narisowa napisał(a):spanielka nie moja - znajomych. ja tylko wystawiam :razz: upodobań nie zmieniłam. jak już się ma gordona, to umarł w butach :evil_lol: żadna inna rasa nie wchodzi w rachubę :evil_lol: ano:pi to samo się tyczy goldenów:pjak dla mnie ;) teee Narisowa - a kiedy my się znowu spotkamy, hę??;)do katowic jedziemy, co prawda z goldenem ale jednak:p Quote
Impresja&Simarilion Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Talagia napisał(a):Naliczylam sie 17 sztuk :rolleyes: i niestety nic optymistycznego dla nas :P Mnie też wyszło 17 sztuk :P Quote
Talagia Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Impresja napisał(a):Mnie też wyszło 17 sztuk :P Czyli jezeli nic zza granicy nas nie zaskoczy to moze tyle jest ostatecznie :evil_lol: Penny w posredniej czy mlodziezy jeszcze? aga616 mysle, ze my sie wreszcie spotkamy :loveu: Chlopcy we wszystkie dni startuja w MP wiec bede sie gdzies tam codziennie kręcić ;) Quote
aga616 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Talagia napisał(a): aga616 mysle, ze my sie wreszcie spotkamy :loveu: Chlopcy we wszystkie dni startuja w MP wiec bede sie gdzies tam codziennie kręcić ;) no to super - podejdzcie pod ring goldenowy:p Quote
narisowa Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 aga616 napisał(a): teee Narisowa - a kiedy my się znowu spotkamy, hę??;)do katowic jedziemy, co prawda z goldenem ale jednak:p no to się zobaczymy :lol: w sobotę w katowicach :lol: Quote
xXxtanxXx Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Pieseczkowo napisał(a):Mialabym do was prosbe,jka by ktos jechal z aparatem robic zdjecia,zrobilibyscie mi troche Westów?Będa w piatek niestety nie ma podanych jeszcze ringów i godziny,jak sie doiwem o ktorej to napiszę.Bylabym bardzo wdzieczna za parę foteczek bialasów:lol: Wieeeeelka szkoda, że są w piątek, bo ja Weściki kocham ;** Ale będę tylko w niedzielę, więc również proszę o jakieś fotki ;) Quote
Recommended Posts