Dzidtka_Gl Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 teren Spodka a Spodek to Spodek i parkingi... ja nie pamiętam czy była to II czy I Międzynarodówka w Katowicach byłam z PONem pod namiotem nie mogę narzekać było ciepło ( jednak nie przez dmuchawy a ludzi i psy ale to samo dotyczy akurat i hal wystawowych ) jedne co wtedy nie było to wykładzin więc te nasze białe , wypudrowane PONy biegające po żle sprzątniętej mazi śniegu, brudu i nie wiem koksu?piachu wyglądały "ślicznie"... jednak jak będzie wykładzina i odpowiedznie naświetlenie dla mnie może być i namiot... chociaż było obiecane, że ozdóbki będą pod dachem i w to wierzę ;D ( chociaż namiot też dach :/ ) myśle, że oryganizatorom zależy by wystawcy byli zadowoleni i za rok znów zgłosili, więc pewnie będą się starać z całych sił... jedyne co na minus to jest to, że o remocnie spodka czy namiotach wystawcy ( ba nawet firmy ze stoiskami... duże ) dowiaduja sie z zupełnie innych źródeł a po sprawdzeniu informacji nie mogą wycofać psów, nie każdemu to odpowiada... nie wspominając ile jest plot i bzdurnej paniki ale to akurat wina braku odpowiedniej informacji ze strony oddziału mimo wszystko ja tam jestem dobrej myśli i tej wersji się trzymajmy :) Quote
Basia&Safi Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 witam :) wczoraj byłam w zwiazku w K-ce na sekcji :) zapytałam o wystawe :) pani mnie zapewniła nie ma powodów do obaw wystawa odbedzie sie pod ogrzewanym namiotem na specjalnym podłozu :) Quote
Madzia_K Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Mogą się jeszcze pokusić o wypożyczenie namiotu cyrkowego. Wielkość by się w sumie zgadzała:cool3: Ale patrząc za okno ( śnieg sypie jak na Syberii ) kiepściutko to widzę:roll: Quote
Mona Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Przypuszczam że to będą takie namioty Kudu Polska - hale namiotowe - staart Quote
Zuza i Noddy Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [SIZE=3]Szukam transportu dla jednej osoby bez psa, moge sie dołozyc do paliwa i pomóc przy psach. Quote
renia13 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Spytaj Ladyyork . Wiem ze Ona jest z Czestochowy i tez jedzie do Katowic ze swoimi yorkami . Quote
Zuza i Noddy Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 renia13 napisał(a):Spytaj Ladyyork . Wiem ze Ona jest z Czestochowy i tez jedzie do Katowic ze swoimi yorkami . Dzięki, że mi przypomniałaś, bo zupełnie zapomniałam spytać, jeśli to by się udało to szukałabym już tylko na sobotę ;) Quote
luizan Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Marta&Karmen napisał(a):no to czekamy na stawki... My będziemy:) Karmen z Xciting - Ollcią w klasie będzie ( jedziemy tylko dla zabawy bo skończyliśmy championat w Bydgoszczy) a Pircia - Dyskrecja w pośredniej. spodziewam się , że trochę goldenów będzie... Quote
aniada Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 luizan napisał(a):My będziemy:) Karmen z Xciting - Ollcią w klasie będzie ( jedziemy tylko dla zabawy bo skończyliśmy championat w Bydgoszczy) a Pircia - Dyskrecja w pośredniej. spodziewam się , że trochę goldenów będzie... No to się widzimy na ringu ;) Quote
Ravk Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Na stronie Oddziału Katowice zestawienie wystawców i psów. Quote
Talagia Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Naliczylam sie 17 sztuk :rolleyes: i niestety nic optymistycznego dla nas :P Quote
Elitesse Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Talagia napisał(a):Naliczylam sie 17 sztuk :rolleyes: i niestety nic optymistycznego dla nas :P ze ci sie chcialo :crazyeye::crazyeye: Quote
Jogurt Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 mogli chociaz w PDF dac, zeby mozna bylo wyszukiwac :diabloti: a nie ze sie czlowiek musi na piechote babrac :evil_lol: Quote
Judit Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Talagia napisał(a):Naliczylam sie 17 sztuk :rolleyes: i niestety nic optymistycznego dla nas :P dlaczego nic optymistycznego? ja naliczyłam 9 gordonów i 3 czerwono-białe (o ile mnie wzrok nie myli :evil_lol:) Quote
Talagia Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Judit napisał(a):dlaczego nic optymistycznego? ja naliczyłam 9 gordonów i 3 czerwono-białe (o ile mnie wzrok nie myli :evil_lol:) Klasy w anglikach wypelnione po brzegi, wiec bedzie ostra walka:diabloti: Cale szczescie, ze mieszkam zaraz kolo spodka, wiec jeszcze o 9 bede mogla dmuchac suszarka w futra psiaków :evil_lol::evil_lol: Quote
Jogurt Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Madzia_K napisał(a):chcesz stawkę baleronów? :razz: Mozasz dac, zobaczymy czy znalazlam wszystkie :eviltong: Quote
Madzia_K Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Jogurt napisał(a):Mozasz dac, zobaczymy czy znalazlam wszystkie :eviltong: a znalazłaś 10 psów i 3 suki? ;) Bo jeśli tak, to masz wszystkie :) Quote
Judit Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Talagia napisał(a):Klasy w anglikach wypelnione po brzegi, wiec bedzie ostra walka:diabloti: etam :eviltong: Raven wyskoczy z Lilianem i będzie koniec walki :loveu: :evil_lol::evil_lol: u nas w czerwono-białych będzie Titek, Aaliyah no i jeszcze córeczka Titka z ostatniego miotu :loveu: Quote
Jogurt Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Madzia_K napisał(a):a znalazłaś 10 psów i 3 suki? ;) Bo jeśli tak, to masz wszystkie :) Suki mam 4 :eviltong: a psow 9, wiec kogos mi brakuje :evil_lol: edit: nie, jednak mam wszystkich, zapomnialam o Ozzym :p to tobie czegos brakuje :evil_lol: Quote
Recommended Posts