Jump to content
Dogomania

Katowice CACIB 2009 = Nominacja CRUFT'S 2010 !!!!

Recommended Posts

Posted

teren Spodka a Spodek to Spodek i parkingi... ja nie pamiętam czy była to II czy I Międzynarodówka w Katowicach byłam z PONem pod namiotem nie mogę narzekać było ciepło ( jednak nie przez dmuchawy a ludzi i psy ale to samo dotyczy akurat i hal wystawowych ) jedne co wtedy nie było to wykładzin więc te nasze białe , wypudrowane PONy biegające po żle sprzątniętej mazi śniegu, brudu i nie wiem koksu?piachu wyglądały "ślicznie"... jednak jak będzie wykładzina i odpowiedznie naświetlenie dla mnie może być i namiot... chociaż było obiecane, że ozdóbki będą pod dachem i w to wierzę ;D ( chociaż namiot też dach :/ )

myśle, że oryganizatorom zależy by wystawcy byli zadowoleni i za rok znów zgłosili, więc pewnie będą się starać z całych sił... jedyne co na minus to jest to, że o remocnie spodka czy namiotach wystawcy ( ba nawet firmy ze stoiskami... duże ) dowiaduja sie z zupełnie innych źródeł a po sprawdzeniu informacji nie mogą wycofać psów, nie każdemu to odpowiada... nie wspominając ile jest plot i bzdurnej paniki ale to akurat wina braku odpowiedniej informacji ze strony oddziału

mimo wszystko ja tam jestem dobrej myśli i tej wersji się trzymajmy :)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mogą się jeszcze pokusić o wypożyczenie namiotu cyrkowego. Wielkość by się w sumie zgadzała:cool3:
Ale patrząc za okno ( śnieg sypie jak na Syberii ) kiepściutko to widzę:roll:

Posted

renia13 napisał(a):
Spytaj Ladyyork . Wiem ze Ona jest z Czestochowy i tez jedzie do Katowic ze swoimi yorkami .

Dzięki, że mi przypomniałaś, bo zupełnie zapomniałam spytać, jeśli to by się udało to szukałabym już tylko na sobotę ;)

Posted

Marta&Karmen napisał(a):
no to czekamy na stawki...

My będziemy:) Karmen z Xciting - Ollcią w klasie będzie ( jedziemy tylko dla zabawy bo skończyliśmy championat w Bydgoszczy) a Pircia - Dyskrecja w pośredniej. spodziewam się , że trochę goldenów będzie...

Posted

luizan napisał(a):
My będziemy:) Karmen z Xciting - Ollcią w klasie będzie ( jedziemy tylko dla zabawy bo skończyliśmy championat w Bydgoszczy) a Pircia - Dyskrecja w pośredniej. spodziewam się , że trochę goldenów będzie...

No to się widzimy na ringu ;)

Posted

Talagia napisał(a):
Naliczylam sie 17 sztuk :rolleyes: i niestety nic optymistycznego dla nas :P

dlaczego nic optymistycznego?

ja naliczyłam 9 gordonów i 3 czerwono-białe (o ile mnie wzrok nie myli :evil_lol:)

Posted

Judit napisał(a):
dlaczego nic optymistycznego?

ja naliczyłam 9 gordonów i 3 czerwono-białe (o ile mnie wzrok nie myli :evil_lol:)

Klasy w anglikach wypelnione po brzegi, wiec bedzie ostra walka:diabloti:
Cale szczescie, ze mieszkam zaraz kolo spodka, wiec jeszcze o 9 bede mogla dmuchac suszarka w futra psiaków :evil_lol::evil_lol:

Posted

Talagia napisał(a):
Klasy w anglikach wypelnione po brzegi, wiec bedzie ostra walka:diabloti:

etam :eviltong: Raven wyskoczy z Lilianem i będzie koniec walki :loveu: :evil_lol::evil_lol:

u nas w czerwono-białych będzie Titek, Aaliyah no i jeszcze córeczka Titka z ostatniego miotu :loveu:

Posted

Madzia_K napisał(a):
a znalazłaś 10 psów i 3 suki? ;) Bo jeśli tak, to masz wszystkie :)

Suki mam 4 :eviltong: a psow 9, wiec kogos mi brakuje :evil_lol:

edit:
nie, jednak mam wszystkich, zapomnialam o Ozzym :p to tobie czegos brakuje :evil_lol: