Jump to content
Dogomania

Katowice CACIB 2009 = Nominacja CRUFT'S 2010 !!!!

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ryjkomanka']w zeszłym roku był plan sedziowania, plus chyba spis wystawcow, opublikowany na poczatku marca. w zeszlym roku tez przedluzali zgloszenia az do 12 lutego, tez jestem ciekawa, kiedy w tym roku zakoncza przyjmowac...[/quote]

Z informacji przekazanych przez panie z katowickiego oddziału, przyjmują zgłoszenia do poniedziałku włącznie tj. 9.02.2009.

Posted

[quote name='Atik'] pytanie 2 - w związku z remontem gdzie te dodatkowe ringi dać?, .

Z tego co wiem z powodu remontu spodka wystawa odbędzie się pod namiotami na parkingu...:roll:
Ciekawe gdzie zrobią parking:razz:

Ja nie jadę, moje dziewczynki nie lubią zimna:shake:

Posted

[quote name='MEGNUM']Z tego co wiem z powodu remontu spodka wystawa odbędzie się pod namiotami na parkingu...:roll:
Ciekawe gdzie zrobią parking:razz:

Ja nie jadę, moje dziewczynki nie lubią zimna:shake:[/quote]

:angryy: o kurcze...:angryy: czyli ringi będą na zewnątrz jednak, a z tego co pamiętam to te parkingi kamyczkowe są i mamy biegać z psami po kamieniach?! Jakoś sobie tego nie wyobrażam...do tego nie wiadomo co z pogodą będzie...brrrrrrr już mi się zimno na samą myśl o tych namiotach robi!

No cóż....chyba jednak trzeba zastanowić się nad tą wystawą....

Posted

[quote name='Iwona1984']czy w tamtym roku był spis wystawców podany??

jak myslicie kiedy przestana przyjmowac zgloszenia??[/quote]

w ubiegłym roku zestawienie pojawiło się 25 lutego...
Naprawdę ringi będą na dworze??:roll:

Posted

Mogli by się określić w końcu jak to dokładnie będzie z tą wystawą. Nie bardzo mi się widzi bieganie z jasnym psem na dworze, zwłaszcza w marcu, chyba,że szybko przyjdzie wiosna.

Posted

[quote name='Kasia&Asti']:angryy: o kurcze...:angryy: czyli ringi będą na zewnątrz jednak, a z tego co pamiętam to te parkingi kamyczkowe są i mamy biegać z psami po kamieniach?! Jakoś sobie tego nie wyobrażam...do tego nie wiadomo co z pogodą będzie...brrrrrrr już mi się zimno na samą myśl o tych namiotach robi!

No cóż....chyba jednak trzeba zastanowić się nad tą wystawą....[/quote]

parkingi kamykowe to juz sa poza obszarem spodka. obok sali gim i kolo tych parkingow jest wolne miejsce na rozlozenie namiotu, spokojnie sie tam zmieszcza ringi z hali glownej, wylozy sie jakims dywanikiem i tyle. nie ma co panikowac. jakby nie byli w stanie zrobic tej wystawy to by nie robili, poza tym to ich problem jak to rozwiazac - ja sie nie martwie na zapas, najwyzej po wystawie sobie popsiocze na oddzial katowicki.

Posted

zapisaliśmy się na tą wystawę za pomocą komórki czekając na swoją kolej na Rzeszowskiej wystawie:cool3: mieliśmy fuksa, że przedłużyli termin przyjmowania zgłoszeń :razz: a tak wogóle to jak długo trzeba czekać na potwierdzenie rejestracji ?

Posted

Della nam przyszło potwierdzenie dość szybko, ale nie jestem w stanie powiedzieć czy to był ten sam dzień czy następny, bo zgłaszaliśmy się dawno. Nasze panienki będą razem w klasie, a konkurencja będzie sporo jak nigdy do tej pory, naliczyliśmy się z innymi forumowiczami na flatowym forum jakiś minimum 10 suczek w młodzieży :crazyeye:

Posted

Dziś dzwoniłam do Związku i chciałam wycofać psa z wystawy
bo mam równolegle pilny inny wyjazd, ale nie wycofują :crazyeye:
ale pieski nadal przyjmują na wystawę

Pani Argumentowała to tym, że mają dane już wszystkie w systemie i pieski można dodawać, ale nie usuwać z listy zgłoszeniowej.
A mi to tak nie pasuje - buuu

i na koniec zapytałam, gdzie będzie wystawa
to Pani stanowczo odpowiedziała, że w Spodku :cool3: