maxishine. Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 No chyba że :) ale zdjęć haszczaka to ja nie widzę :mad: Quote
Amber Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Tutaj w ogóle za dużo zdjęć nie ma :evil_lol: Quote
Okamia Posted December 22, 2013 Author Posted December 22, 2013 [quote name='Yuki_']Okamia, gdzie znajdę twoją galerię (twojej suczki)? Bo coś znaleźć nie mogę[/QUOTE] Jesteś w niej... Huszczak nie pozuje do zdjęć przeto ją ująć w aparacie to jest mission imposible. a żeby wziąć na spacer ją i aparat muszę mieć jeszcze jedną osobę do ogarniania terenu czy nie idą jakieś pieski samobójcy... Po za tym ostatnio odszedł ostatni kumpel Kellowatej więc i biegać nie ma z kim :-( No tu jak przystało na galerię profeszional fotografer mnóóóóósssstfffooo fotaszków :loveu: Quote
Okamia Posted December 22, 2013 Author Posted December 22, 2013 [quote name='Amber']Ja mam fotę Kelly w ciemnym pokoju... Cała ONA :loveu::evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Karolina, Ty tu nie ściemniej ze nie masz jak fotek robic. JA WIEM, że Ty już jej nie kochasz, w dodatku ubierasz w kolczatkę! ten pies jest calkowicie zaniedbany :shake: :diabloti: Quote
Okamia Posted December 23, 2013 Author Posted December 23, 2013 [quote name='asiak_kasia']Karolina, Ty tu nie ściemniej ze nie masz jak fotek robic. JA WIEM, że Ty już jej nie kochasz, w dodatku ubierasz w kolczatkę! ten pies jest calkowicie zaniedbany :shake: :diabloti:[/QUOTE] I się wydało :roll::diabloti: Quote
FredziaFredzia Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Pro siedzi na ławeczce w skwerku tym koło Ciebie? Quote
Okamia Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 [quote name='FredziaFredzia']Pro siedzi na ławeczce w skwerku tym koło Ciebie?[/QUOTE] Nie - na Rynku a cło? Quote
Okamia Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 [quote name='FredziaFredzia']Łeee, myślałam, że poznałam![/QUOTE] Ano koło nas na skwerze i na rynku są te same ławki itp więc podobny klimat ;) Quote
Okamia Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 Znów będzie że gadam sama ze sobą :roll: Ale mam foty :diabloti: Quote
Okamia Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 Amber napisał(a):TTB w takich cienkich obrożach? :shake: O dziwo jeszcze nie pękły obie.... :evil_lol: Quote
Okamia Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 Amber napisał(a):Dobrze, napisałaś... JESZCZE :razz: No to jest TTB jednak... pociągnie mocniej i co? :evil_lol: A tu jeszcze stare jakieś Quote
FredziaFredzia Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Trzeba powtórzyć spacer w nowym roku już ;) Quote
Okamia Posted January 1, 2014 Author Posted January 1, 2014 FredziaFredzia napisał(a):Trzeba powtórzyć spacer w nowym roku już ;) Ja mam piątek wolny :evil_lol: i potem po weekendzie :cool3: Quote
Recommended Posts