Okamia Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 [quote name='Vectra']powiesisz sobie w toalecie :cool3: w razie jak zabraknie toaletnej bumagi .. będzie jak znalazł No podobnie powiedziałam babci niedawno :evil_lol: Chyba tak dziś w pupie pracują :diabloti: Quote
Okamia Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 No to wrzucę foteczkuff trochu ze spacerku ;) Pola i Rocky Tutaj Magnusek na dokładkę I Anitka (Fredziunia nasza piękna) ze swoim duetem ^_^ Quote
asiak_kasia Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 :loveu: moj piękny, mądrusi i och ach piesulek :evil_lol: teraz to musze jeszcze bulwe dokupic, bo Poli się bardzo podobają takie mały knypki :cool3: Quote
Okamia Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 [quote name='asiak_kasia']:loveu: moj piękny, mądrusi i och ach piesulek :evil_lol: teraz to musze jeszcze bulwe dokupic, bo Poli się bardzo podobają takie mały knypki :cool3:[/QUOTE] Poproś Vectrę może Ci Bogusia odda bo wysłała go do babci i zapomniała że ma gnojka :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 [quote name='Okamia']Poproś Vectrę może Ci Bogusia odda bo wysłała go do babci i zapomniała że ma gnojka :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: wyrodna pańcia Nie dość, że kupiła bulwe, zeby zarabiała na nia, to jeszcze na wygnanie wysłała :shake: Bulwiaki mi charakterkiem pasują, wiec kto wie, może trafi do mnie taki kiedyś :eviltong: Quote
Okamia Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 [quote name='asiak_kasia'] Bulwiaki mi charakterkiem pasują, wiec kto wie, może trafi do mnie taki kiedyś :eviltong:[/QUOTE] Ja nawet wiem kiedy! :evil_lol: Kiedy będziesz mieszkała w mieszkaniu gdzie można trzymać 'małe' pieski :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 [quote name='Okamia']Poproś Vectrę może Ci Bogusia odda bo wysłała go do babci i zapomniała że ma gnojka :evil_lol:[/QUOTE] :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Okamia Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 [quote name='Vectra']:diabloti: :diabloti: :diabloti: Wydało się :evil_lol: Magnusek z rodzicami :evil_lol: (dziecko należy do innych znajomych) Rokulek Ci panowie są znani :cool3: Puszek kłębuszek :) Quote
Amber Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Ach och piękne foteczki, chyba się spociłaś przy obrabianiu :cool3: Quote
Okamia Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 [quote name='Amber']Ach och piękne foteczki, chyba się spociłaś przy obrabianiu :cool3:[/QUOTE] Napiszę Ci na fejsiku co o Tobie myślę :diabloti: bo tu mnie zaro zbanują :shake::evil_lol: Ja przynajmniej nie mam dziwnych snów z nami i swoim exem :roll::diabloti: Quote
asiak_kasia Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 [quote name='Okamia']Napiszę Ci na fejsiku co o Tobie myślę :diabloti: bo tu mnie zaro zbanują :shake::evil_lol: Ja przynajmniej nie mam dziwnych snów z nami i swoim exem :roll::diabloti:[/QUOTE] i moim obecnym :diabloti: Amberowa teraz to juz na pewno nie zasnę w nocy :shake: Quote
Amber Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Zazdrościcie mi rozwiniętej nadzwyczaj fazy REM :razz: Quote
Okamia Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 [quote name='Amber']Zazdrościcie mi rozwiniętej nadzwyczaj fazy REM :razz: Aż strach się bać co Ci dziś Sandman pokarze :evil_lol: 4 letnia Prośka :loveu: To pozostawie do własnej interpretacji Prawdziwe przyjaciółki :diabloti: A tu jeszcze 2 starocie z okresu letniego Quote
asiak_kasia Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Psiapsiółeczki :evil_lol: one się kochają na swój przedziwny, nieszablonowy sposób :eviltong: Quote
Okamia Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 :evil_lol:[quote name='asiak_kasia']Psiapsiółeczki :evil_lol: one się kochają na swój przedziwny, nieszablonowy sposób :eviltong: no to jest dziwna miłość - ale zobacz że w swoim towarzystwie 'bawią' się najchętniej :diabloti: tu ju inny spaceros Quote
asiak_kasia Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 [quote name='Okamia']:evil_lol: no to jest dziwna miłość - ale zobacz że w swoim towarzystwie 'bawią' się najchętniej :diabloti: [/QUOTE] w imię zasady, kto się czubi ten się lubi :evil_lol: ale Prosiak coraz mniej się spina na spacerach i coraz wiekszy luz ma, wiec to działania terapeutyczne są :cool3: Quote
Okamia Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 [quote name='asiak_kasia']w imię zasady, kto się czubi ten się lubi :evil_lol: ale Prosiak coraz mniej się spina na spacerach i coraz wiekszy luz ma, wiec to działania terapeutyczne są :cool3: ale ona sie spina tylko na nowe pieski jak już i ją w tyłek wąchają :cool3: Quote
FredziaFredzia Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Mój fejm jest większy niż myślałam :lol: Quote
Okamia Posted October 16, 2013 Author Posted October 16, 2013 (edited) [quote name='FredziaFredzia']Mój fejm jest większy niż myślałam :lol: Po prostu wiesz z kim sie zadawac :evil_lol: Edited October 16, 2013 by Okamia Quote
Okamia Posted October 25, 2013 Author Posted October 25, 2013 Przejrzałam yutuba i znalazłam stare filmiki :loveu: Kel i Syberiusz [video=youtube;GffQLeiwmaQ]http://www.youtube.com/watch?v=GffQLeiwmaQ[/video] Cała gromada huszczaków [video=youtube;RPJmY-4Dedo]http://www.youtube.com/watch?v=RPJmY-4Dedo[/video] [video=youtube;kfgD5Skn-ag]http://www.youtube.com/watch?v=kfgD5Skn-ag[/video] Quote
Okamia Posted October 25, 2013 Author Posted October 25, 2013 No i gwiazda Prośka :loveu: [video=youtube;tS_R1A4jV44]http://www.youtube.com/watch?v=tS_R1A4jV44[/video] Prośkowy filmik ma 2 lata reszta jest sprzed około 5 lat :razz: Quote
Vectra Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 coś tak wstawiłaś , że nie hulają filmiki :( Quote
Okamia Posted October 25, 2013 Author Posted October 25, 2013 Vectra napisał(a):coś tak wstawiłaś , że nie hulają filmiki :( A to nie wiem bo u mnie widać wsio :shake: i działa Quote
Recommended Posts