M&T Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Okamia napisał(a):Gdzie tam... Ona już planuje nawet jak szczenie nazwie... A gdybym miała warunki na dwa psy to by był dawno jakiś psiak... Zresztą moja najmłodsza siostra też ma świra na punkcie psów... :evil_lol: Ehh, to fajnie masz! Moja mama ledwo na Mickiego się zgodziła :eviltong: Quote
basia bonnie Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Heej! :multi: Wpadłam zobaczyć, co to za piękna psinka będzie z nami w domku :loveu: Śliczna! Super, że haszczak będzie z nami w domku :loveu: :loveu: i koniecznie muszę to zobaczyć, jak spycha Cię z łóżka! :diabloti: :) Quote
Okamia Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [quote name='Acctiually']No jasne że będe Ona potem się zgodzi i okaże się że domków brak Szczerze wątpię czy będzie chciała:P Zajmiemy dla Ciebie coś :eviltong: Tylko namawiaj ją ze skutkiem pozytywnym :lol: [quote name='M&T']Ehh, to fajnie masz! Moja mama ledwo na Mickiego się zgodziła :eviltong: U mnie była tylko wojna o wybór rasy na szczęście (zaczynam doceniać moją mamę) [quote name='basia bonnie']Heej! Wpadłam zobaczyć, co to za piękna psinka będzie z nami w domku Śliczna! Super, że haszczak będzie z nami w domku i koniecznie muszę to zobaczyć, jak spycha Cię z łóżka! :diabloti: Witamy :multi: Piękna jest ale jest też i bezczelna:eviltong: W końcu jaki pan taki kram :evil_lol: Ostrzegam tylko przed zostawianiem jedzenia w jakichkolwiek miejscach nie ukrytych bo ona pochłania wszystko :shake: A co do spychania z łóżka widzę że będzie to jedna z kilku atrakcji na zlocie:evil_lol: Gorzej jeżeli będzie gorąco i Kelly przeniesie się na podłoge :megagrin: Quote
M&T Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Okamia napisał(a): U mnie była tylko wojna o wybór rasy na szczęście (zaczynam doceniać moją mamę) Oj doceń doceń! :eviltong: ja musiałam moją mamuśkę kilka lat namawiać xD Quote
Izabela124. Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Witanko Ja będę w Poznaniu kilka dni przed zlotem, więc chetnie wybiorę się z wami na spaceros Quote
Okamia Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko Ja będę w Poznaniu kilka dni przed zlotem, więc chetnie wybiorę się z wami na spaceros Ja z samego Poznania nie jestem... Tam tylko do szkoły... Ale mieszkam 50 km od Poznania (ok 1godz jazdy autobusem :cool3:) więc zapraszam :lol: Quote
Okamia Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 M&T napisał(a):Oj doceń doceń! :eviltong: ja musiałam moją mamuśkę kilka lat namawiać xD Ja żeby huska dostać to też musiałam się napracować (odpowiedzialność i znajomość rasy to podstawa:roll:) Quote
Ad@ Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 hej widze ze nowe foty sa:loveu:piekne i oczywiscie wiecej chcemy Quote
Okamia Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Ad@ napisał(a):hej widze ze nowe foty sa:loveu:piekne i oczywiscie wiecej chcemy :cool3: Izabela124. napisał(a):Hej Czekamy na kolejną porcje fotek Może dzisiaj jakieś zrobię :cool3: Ale MOŻE:evil_lol: Quote
Okamia Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Marta_Ares napisał(a):chyba spotkamy sie na zlocie:cool3: Ja już nie mogę się doczekać :cool3: Quote
Okamia Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 basia bonnie napisał(a):Śliczne zdjęcie :loveu: :loveu: Dziękować :lol: To jest uśmiech nr 3 :evil_lol: Quote
Okamia Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 A tutaj stare zdjęcie:lol: z cyklu : Jak ładnie piesek siedzi jak coś chce http://img165.imageshack.us/img165/5679/18042008005eo0.jpg Quote
M&T Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Okamia']Ja żeby huska dostać to też musiałam się napracować (odpowiedzialność i znajomość rasy to podstawa:roll:) no i udało Ci się :cool3::cool3: http://c88.grono.net/69/98/gallery-56396960-500x500.jpg czy on pokazuje mi język?! :mad: P.S. w którą strone wykręca się kleszcza? Quote
Okamia Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='M&T']no i udało Ci się :cool3::cool3: http://c88.grono.net/69/98/gallery-56396960-500x500.jpg czy on pokazuje mi język?! :mad: P.S. w którą strone wykręca się kleszcza? Pytałam się jej komu ten język pokazuje i powiedziała że to do Ciebie jak się już pytasz:evil_lol: Moja siora zawsze wykręca najpierw w prawo potem w lewo :roll: A co?? Minkowski kleszcza złapał??:shake: Quote
M&T Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Okamia napisał(a):Pytałam się jej komu ten język pokazuje i powiedziała że to do Ciebie jak się już pytasz:evil_lol: Moja siora zawsze wykręca najpierw w prawo potem w lewo :roll: A co?? Minkowski kleszcza złapał??:shake: Wiedziałam, że do mnie! No wiedziałam! Już ja jej ten język urwę :mad: xD No miał kleszcza i mama mu wykręciła ^^ a najśmieszniejsze jest to, że miał tego kleszcza tuż nad obrożą przeciwkleszczową :roll: Quote
Basia i Barni Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 nie wiem czy wiesz ale Barni ma słabość do pieknych haskich laseczek :razz::razz: a ta piękna dama jest niezwykle interesujaca i w typie Barniego :loveu::evil_lol: Quote
Okamia Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 M&T napisał(a):Wiedziałam, że do mnie! No wiedziałam! Już ja jej ten język urwę :mad: xD Ale ona się nie da na pewno Jej dumą i słabością jest jej ogon :cool3: Nie da go sobie ruszyć a nie wspomne że jak wpada do jeziora to właśnie tak by ogonka nie zamoczyć:lol: Tylko nie mów jej że Ci to napisałam :evil_lol: M&T napisał(a): No miał kleszcza i mama mu wykręciła ^^ a najśmieszniejsze jest to, że miał tego kleszcza tuż nad obrożą przeciwkleszczową :roll: To nieźle... Kelly miała kleszcza 5godzin od zastosowania spot ona :roll: a teraz już nie łapie kleszczy na szczęście Basia i Barni napisał(a):nie wiem czy wiesz ale Barni ma słabość do pieknych haskich laseczek :razz: a ta piękna dama jest niezwykle interesujaca i w typie Barniego :loveu: Zaczynam się bać :evil_lol: żeby czasem Barni nas za często nie nawiedzał w nocy i nie śpiewał serenad pod oknem na zlocie... A tak w ogóle to zaczynam się martwić bo wg obliczeń Kelly miała teraz mieć cieczkę a jeszcze nie ma :hmmmm: zaczynam się martwić... jeszcze dostanie później i będzie miała na zlocie Quote
Okamia Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Gdy jesteśmy u mojego chłopaka to: Kelly ma ciekawe zajęcie:lol: bo: Ma ciekawy widok z okna:evil_lol: jakby ktoś nie zauważył w tle widać cmentarz :diabloti: Quote
Okamia Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 zdjęcie z cyklu: co tam tak pachnie :evil_lol: Quote
Okamia Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Zdjęcia z dzisiejszej sesji łóżkowej :cool3::evil_lol: Ja mam wszystko dzisiaj w d... :lol: Czy ty tego nie pojmujesz co do Ciebie mówię??:evil_lol: Quote
Recommended Posts