Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='Vectra']gryzą do wymiany zębów , potem przestają :loveu:
tylko czym bliżej ząbkowania , tym gryzą intensywniej :evil_lol:

i wszystkie mądre rady , jak oduczyć szczeniaczka gryzienia , można wrzucić do kominka :grins:
ale to musi każdy na własnej skórze przeżyć , by uwierzyć :)

potem całują w pierścień - no miałaś racje :cooldevi:[/QUOTE]

No właśnie to przekazałam znajomym - że przechodzi :evil_lol: Ale jakie to małe zapalczywe, zadziorne i uparte :loveu: Nikomu nie popuści - będzie z niej kawał cholery :diabloti:

Tak mi się przypomniało bo przecież wczoraj na fejsie pisałam że jakoś tero moje białe kończy 4 lata :diabloti:
No ale cóż - ja się edukuję to można mi wybaczyć to niedopatrzenie ;)

Edited by Okamia
  • Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikt nas nie odwiedza na ploteczki to szkoda - ogólnie mam fajną pracę dodatkową w ramach nauki :evil_lol:
A w niedzielę będzie spacerek w większym gronie - w tym z Fredziom i Kaśką :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']kurde , bo nie da się i tu i tu :-(

ja odwiedzam wszystkich ... w myślach :diabloti:[/QUOTE]

Oj tam oj tam - ty jako MODERATOR powinnaś być wszędzie jak szpieg :diabloti:

Posted

A ja chciałam oficjalnie złożyć zażalenie, iż szanowna kolezanka fotoblożanka Karolina, nie wywiązuje się z obowiązków nadwornego fotografa grupy spacerowej. Jest mi niezmiernie przykro o tym wspominać na forum publicznym, ale nie moge przemilczec tak rażącego zaniedbywania dobrowolnie wziętych na siebie obowiązków.

Proszę o interwencje w tej sprawie, ja proponuje biczowanie i klęczenie na grochu, ale wszelkie propozycji mile widziane :diabloti:

Posted

Grupa spacerowa pod wezwaniem białej świni :diabloti:

Kasiu patrzaj post Vectry nad Twoim - będziesz wiedziała coś o wywiązywaniu się :evil_lol:

A tak się pochwalę - może hejcik będzie - Prosia ma chore usi :cool3: na szczęście nic poważnego ale jak bym poczekała z tydzień może 2 to może miała by obustronne zapalenie ucha środkowego i miała bym swojego pierwszego pacjenta pełną mordą :loveu:

Posted

[quote name='asiak_kasia']Boże, po co z psem do weta chodzić, nie lepiej poczekać aż samo przejdzie? :evil_lol:[/QUOTE]

ale i tak chodzę i tak więc jak wezmę psa nic się nie stanie... BTW zapytam się jutro czy mogę sobie morfologię zrobić :evil_lol: i biochemię też od razu

Posted

[quote name='Vectra']Poczekaj , poczekaj ..... samo odpadnie :diabloti:

jaka sweet focia :loveu: a czemu jedna ?[/QUOTE]

Mówisz że usi odpadną... ale ja lubię Prosi usi :-(

Bo reszta będzie potem jak się ogarnę ;)

Posted

[quote name='asiak_kasia']czyli za miesiąc :diabloti:[/QUOTE]

nie jak pogadam z p. Halinką z pupu :cool3: ty byś u siebie odkurzyła w galerii a nie się biednych stażystów czepiasz :shake:

Posted

[quote name='Okamia']nie jak pogadam z p. Halinką z pupu :cool3: ty byś u siebie odkurzyła w galerii a nie się biednych stażystów czepiasz :shake:

no to mówię, że za miesiąc :evil_lol: Nie wiesz, że o 12 to jest przerwa obiadowa? Potem przerwa na ciastko i kawę, potem juz jest 14 i trzeba powoli kończyć dzień pracy, żeby o 15 być już w bloku startowym i wybiegać radośnie z urzędu? :cool3:

po co? Żeby mnie śledzili? Węszyli? Oszalałaś? :crazyeye: W ogóle po co komu galeria, galerię są dla lamusów :diabloti:

No i czym mam odkurzać, jak fotki spacerowe Ty wrzucasz, a innych nie mam :-(

Posted

[quote name='Amber']Dokładnie, ciesz się, że w ogóle ktoś chce z tobą gadać :razz:[/QUOTE]

no fffłaśnie! :mad:
nie dość, że masz znajomych po STUDIACH i to jeszcze z duzych elitarnych miast, to jeszcze marudzisz! Shame on you! :diabloti:

Posted

[quote name='asiak_kasia']no fffłaśnie! :mad:
nie dość, że masz znajomych po STUDIACH i to jeszcze z duzych elitarnych miast, to jeszcze marudzisz! Shame on you! :diabloti:[/QUOTE]

Ty jesteś z Sękowa :eviltong:

O dżizas zostanę magistrę inżynierę i na chu mi to? :evil_lol: