zaba14 Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Absolutnie nie twierdzę że mam rację :) nigdy moja sucz nie była w takiej sytuacji ;) ale z psami na spacerach (tereny które są jej :P ) raz się bawi jak głupia, a innym razem rzuca się bo ma taki kaprys :) Pewnie bym spróbowała gdybym miała możliwość i wyrozumiałych ludzi obok :D Quote
Amber Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Szkoda, że mieszkasz w tej Irlandii bo chyba na bardziej wyrozumiałych ludzi z psami niż na naszym zlociku nie trafisz nigdy :evil_lol: Quote
zaba14 Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Amber napisał(a):Szkoda, że mieszkasz w tej Irlandii bo chyba na bardziej wyrozumiałych ludzi z psami niż na naszym zlociku nie trafisz nigdy :evil_lol: W planach mam przyjechać z suką na miesiąc do PL ale to raczej w zime :P Quote
Okamia Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 zaba14 napisał(a):W planach mam przyjechać z suką na miesiąc do PL ale to raczej w zime :P planuj przyjazd na majówkę :evil_lol: bo my planujemy zlocik ;) Quote
Okamia Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 Jak można poczytać w czeluściach DGM - maltretuje pieska i krzyczę na niego ciągle. Dlatego był taki wycofany na zlocie pewnie :shake: Tak to dlatego, że ją maltretuje tak się trzymała mojego tyłka - nie dlatego, że była wystraszona ilością psów i ludzi... I TAK BĘDĘ TO PRZEŻYWAĆ! Quote
Amber Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Och jakie piękne zdjęcia, cóż za artysta (wielkiej klasy) je robił? Ach, no tak... to JA przecież :loveu: :eviltong: Quote
zaba14 Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Amber napisał(a):Och jakie piękne zdjęcia, cóż za artysta (wielkiej klasy) je robił? Ach, no tak... to JA przecież :loveu: :eviltong: haha nie mogę z was :) uśmiałam się :P śmieszna ta Twoja sucz :) i ciągle biała na fotach :P a swoją drogą, nie wiem, czy ona umie pływać? ;) i bidula ciągle chadzała w kagańcu? ;) bo ja szczerze wątpie abym mojej mogła w takim towarzystwie ściągnąć kaganiec ;) bo wszystkie kamienie, patyki są JEJ :) i absolutnie nie można ich zabierać :) nasze spacerowe psiaki dobrze o tym wiedzą i na warknięcie wypluwają wszystko co mają w ryju ;] ale to same uległe suczki :) Quote
Okamia Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 Amber napisał(a):Och jakie piękne zdjęcia, cóż za artysta (wielkiej klasy) je robił? Ach, no tak... to JA przecież :loveu: :eviltong: Nie znasz... Taka jedna Sylwiusia :evil_lol: Quote
zaba14 Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 ona trawe jarała? :) http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead%203/DSC_6594_zps37d2a8f6.jpg :))) Jaki masz model tego kagańca? :) i jak długi pysk ma świń? :> Quote
FredziaFredzia Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 O model kagańca to i mnie interesuje bo na Erisa idealny! Może będzie wyglądał groźniej :diabloti: Quote
Amber Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Anita, Eris sam z siebie wygląda tak groźnie, że boję się do tej pory mówić jaką trwogę we mnie wzbudzał przez cały czas trwania zlotu :shake: :lol: Quote
zaba14 Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Eris wygląda jak duży pluszowy miś do przytulania :) z kagancem bedzie tak samo :P tylko mniej wygodniej :P Quote
Okamia Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 model staffik nie pamiętam czy suka czy pies ale ma dł 8 cm wys 12 a szerokość 11 nels ma 6 cm dł ryja Co do wody - ona umie pływać ale preferuje latanie po chaszczach wodnych - Lubi się o nie ocierać :evil_lol: Quote
gops Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Bardzo fajne zdjęcia , Prośka najładniejsza z całego towarzystwa :lol: A kaganiec macie prawie na pewno amstaf.staffik suka , ja mam model psa i jest większy . Quote
Okamia Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 gops napisał(a):Bardzo fajne zdjęcia , Prośka najładniejsza z całego towarzystwa :lol: A kaganiec macie prawie na pewno amstaf.staffik suka , ja mam model psa i jest większy . no właśnie nie pamiętam, który pamiętam że staffik :evil_lol: Prośka najładniejsza i najbardziej alienowata - ale jestem z niej zadowolona jak na takie warunki - najlepszy był wieczorny rytuał spania na kolankach :diabloti: 2 wieczoru gdy ja nie miałam kocyka by piesek mógł pod nim spać suka wbiła się na kolana Amberowej :loveu: Quote
Amber Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Bo pieski czują dobrych ludzi :loveu: Choć w przypadku Prośki pewnie poczuła bratnią duszę w postaci kolejnej patologicznej osoby :diabloti: Quote
gops Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Okamia napisał(a):no właśnie nie pamiętam, który pamiętam że staffik :evil_lol: Prośka najładniejsza i najbardziej alienowata - ale jestem z niej zadowolona jak na takie warunki - najlepszy był wieczorny rytuał spania na kolankach :diabloti: 2 wieczoru gdy ja nie miałam kocyka by piesek mógł pod nim spać suka wbiła się na kolana Amberowej :loveu: No bo jak to tak bez kocyka? Każdy prosiek pójdzie tam gdzie kocyk i tam gdzie najbardziej miękko :lol: Nowa sytuacja , wiadomo że psy nie będą całkiem sobą. Ona też jest taka mega pozytywna do ludzi ? Quote
Okamia Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 gops napisał(a):No bo jak to tak bez kocyka? Każdy prosiek pójdzie tam gdzie kocyk i tam gdzie najbardziej miękko :lol: Nowa sytuacja , wiadomo że psy nie będą całkiem sobą. Ona też jest taka mega pozytywna do ludzi ? No kocyk musi być. Dla niej inni mogą nie istnieć w sumie. Chodź jak już kogoś pozna to jest w miarę ok. Nie jest wylewna ale da się pogłaskać. Później już Kaśkę lizała. Jedynie facetom nie ufa nigdy całkowicie - mojego brachola do dziś potrafi ofukać mimo, że mieszka z nami już 2 lata. Quote
zaba14 Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 to czasem lepiej ;) bo moja kocha cały świat :) a najlepsze jak ktoś sie głośno śmieje na ulicy to ona z daleka już "wyje/śpiewa" do tej osoby... normalnie zabić można ;] Quote
gops Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Dokładnie ja też uważam że to lepiej , mój może nie leci do wszystkich ale wystarczy że ktoś go zawoła to już jest "sprzedany" . Quote
Okamia Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 zaba14 napisał(a):to czasem lepiej ;) bo moja kocha cały świat :) a najlepsze jak ktoś sie głośno śmieje na ulicy to ona z daleka już "wyje/śpiewa" do tej osoby... normalnie zabić można ;] Na szczęście to ja dla Prochy jestem całym światem - reszta może nie istnieć. Czasem jest to męczące ale na zlocie została grzecznie kilka razy z dziewczynami i obyło się bez wielkiego płaczu. Proch do obcych nawet nie pójdzie... no czasami jeżeli są podobni do kogoś z rodziny lub mojego TŻ to pójdzie zobaczy że to nie oni i wraca :evil_lol: Quote
Amber Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Prosia jest szłodka. Robiłam jej "patataj koniku" na kolankach :loveu: :evil_lol: Quote
Okamia Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 PACZCIE I ZAZDROŚĆCIE :evil_lol: To wszystkie Amberowej gdzie jestem ja lub świń :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Prosiak jest super. Podoba mi się bardzo u psa taka cecha, że ma swojego ludzia i resztę olewa. Pola za to kocha wszystkich i z każdym chętnie pójdzie. Chociaż na zlocie mnie zaskoczyła bo się bardzo pilnowała i trzymała mnie. No ale to wiadomo, nowe miejsce, mnóstwo obcych ludzi i psów. Niemniej jednak Prosiak jest kochany, lizała mnie po uszach twarzy i rekach:loveu:, no ale to biedny zahukany piesek, wiec pewnie ciągnie ją do patologii :evil_lol: Była grzeczna, jak zostałam pierwszego dnia sama z wszystkimi psami, a zlotowicze poszli po żarcie, to Prośka najszybciej się uspokoiła, nie powiem, który pies najgłośniej darł ryja :eviltong: a fociszki widac ze z profesjonalnej reki wyszły :cool3: Quote
Okamia Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 asiak_kasia napisał(a):Prosiak jest super. Podoba mi się bardzo u psa taka cecha, że ma swojego ludzia i resztę olewa. Pola za to kocha wszystkich i z każdym chętnie pójdzie. Chociaż na zlocie mnie zaskoczyła bo się bardzo pilnowała i trzymała mnie. No ale to wiadomo, nowe miejsce, mnóstwo obcych ludzi i psów. Niemniej jednak Prosiak jest kochany, lizała mnie po uszach twarzy i rekach:loveu:, no ale to biedny zahukany piesek, wiec pewnie ciągnie ją do patologii :evil_lol: Była grzeczna, jak zostałam pierwszego dnia sama z wszystkimi psami, a zlotowicze poszli po żarcie, to Prośka najszybciej się uspokoiła, nie powiem, który pies najgłośniej darł ryja :eviltong: a fociszki widac ze z profesjonalnej reki wyszły :cool3: A wiesz jak mi miło to słyszeć :loveu: Zawsze myślałam, że będzie drzeć ryja jak debil i narobi mi siary :evil_lol: Pora na foteczki prośka z mojego aparatu by ja i Amberowa :evil_lol: Quote
Recommended Posts