Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asiak_kasia napisał(a):
Jak mozesz kpić z PanaBoka? :shake: Koniec świata :-(

Ty siem śmiej ale wczoraj biedne babcinki nawacałam, że nie koniecznie wszystkie zespoły rockowo-metalowe są satanistyczne :cool3: O dziwo większość mnie słucha :diabloti:
I'm MASTER OF MOHER!!!! :evil_lol:

i tak najlepsze są te nie wierzące babcie - weźcie mi skończcie pierdzielić o boku :loveu:

Posted

Rinuś napisał(a):
Boshe Wy to teraz bedzieta przyjaciółeczki nierozłaczeczki ? :evil_lol:

Pokuszę się o stwierdzenie, że planujemy założyć wspólną galerię :loveu::evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Mam kilka fotecków ze spacerków i jak Kellunia wpierdziela mięsko ale nie chce mi się w internetach umieszczać :roll::diabloti:

Za to wrzucę te co w internetach już są :eviltong:

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Dobra, to teraz mi powiedz które jest które. Kelly to husky? ;) I którego bierzesz na zlot?

Tak to jest jak się pierwszej strony nie czyta :shake::evil_lol:

Kelly to husky i nie jedzie na zlot bo jest rasistką, która toleruje tylko i wyłącznie pierwotniaki :evil_lol: Zresztą ogarnięcie dwóch antypsich suk to zbyt duży hardcore przez weekend ;)

Aleks89 napisał(a):
Białą bierze

Tak, by dokończyła dzieła i zjadła Lucasa :diabloti:

jebła bym gdyby się okazało, że się będą razem bawić :evil_lol:

Posted

Okamia napisał(a):

Tak, by dokończyła dzieła i zjadła Lucasa :diabloti:

jebła bym gdyby się okazało, że się będą razem bawić :evil_lol:

Ja też:lol:ale od nienawiści do miłości jeden krok:lol:

Posted (edited)

FredziaFredzia napisał(a):
Właśnie czytałam już pierwszą po pytaniu, doczytałam też o Bell... Co się stało w ogóle, bo tego nigdzie nie znalazłam?

Oprócz problemów z pęcherzem miała też problem z układem nerwowym... Nie wiem czy w późniejszym czasie nie wyszła by z tego padaczka... Niestety dostała ataku który zatrzymał jej serduszko i odeszła... :-( Dlatego już nigdy psa bez badań rodziców nie weźmiemy... za dużo nerwów i zbyt dużo łez przelanych ... Człowiek uczy się na błędach...

Aleks89 napisał(a):
Ja teżale od nienawiści do miłości jeden krok

W sumie fajnie by było a napewno zabawnie - chodź szczerze w to wątpie ;)

Edited by Okamia
Posted

Ona jest jak mix wszystkich ras bullowatych :D Kształt wysuszonego pita, wielkość staffika i świńska biel bullterriera :evil_lol:
A mimikę ma strasznie podobną do mojej Handzi :)

Posted (edited)

[quote name='Martens']Ona jest jak mix wszystkich ras bullowatych :D Kształt wysuszonego pita, wielkość staffika i świńska biel bullterriera :evil_lol:
A mimikę ma strasznie podobną do mojej Handzi :)

Nie podlizuj się :eviltong: I tak cię hejtuje za dzieci Handzi :placz::diabloti:
Bo musisz teraz c'nie? Jak ja staffika mieć nie mogę :mad:

[quote name='Aleks89']Fuj ona wygląda jak dziecko 3świata.Pękaty brzuch i koścista

Żeby cię czasem nie dziabła :evil_lol:

Edited by Okamia
Posted

E tam, ja Prośkę zawsze ubóstwiałam, jest jak TTB na pajęczych nóziach :loveu:
A dzieci Handzi wcale nie teraz, do odbioru byłyby prawdopodobnie w lutym, więc masz czas :diabloti:

Posted

[quote name='Martens']E tam, ja Prośkę zawsze ubóstwiałam, jest jak TTB na pajęczych nóziach :loveu:
A dzieci Handzi wcale nie teraz, do odbioru byłyby prawdopodobnie w lutym, więc masz czas :diabloti:

Bo prosia to taki picburek w rozmiarze prawie jak staffi choć większa :lol: a w książeczce ma mix ast :eviltong:
Jak w lutym to możesz mi sprezentować na urodziny - może mnie z domu nie wyrzucą :evil_lol:
Ze strone lub dwie w tył masz listę czemu nie mogę mieć psa więc nie denerwuj :mad:

Posted

[quote name='asiak_kasia']Prosiak jest taki pokraczny, że az fajny :loveu: I te wielkie ślepia jak by była non-stop na amfie abo fecie czy porostach od Amberowej :evil_lol:

zostawie to bez komentarza :mad: