Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:roflt:True story bro

Boższ widzisz i nie grzmisz :evil_lol:

Tej kurdem siem śmiej ale mi wszyscy wpierają że mam rasowego tego no pitbulla lub amstaffa :diabloti: Kit że świń ma 42 cm w kłębie i jest z deko wąska ale loozik - piczbull jak się pacza :loveu: Zwłaszcza z charakteru - debil i klaun, zero stateczności... psycha poryta ... ale looz :evil_lol:
http://fc03.deviantart.net/fs71/f/2013/131/b/b/poker_face_by_okamiaamaterasu-d64x3ss.jpg

Posted

Vectra napisał(a):
eee wzrost ma wzorcowy .... piczbull ma być mały , lekki i dawać radę :diabloti:

Ta z niej piczbull wzorcowy - zamiast konfrontacji wybiera ucieczkę ;) Chyba, że stado jest pełne to wtedy robi się odważna (tzn gdy ma Kell przy boku :diabloti:). Ma to swoje plusy (przynajmniej piesków chcących ją zjeść nie zjada)...
Tego na pewno nie ma po swoich terrierzych przodkach ;) Po nich ma troszkę wygląd no i fiksacje na punkcie czego tylko się nie wymyśli ze mną na czele :) A no i przedziwne pomysły pod kopułką :evil_lol:

Dziś np wpadło jej do świńskiej główki, że ona musi być cały dzień 5 cm ode mnie bo jej zniknę i już nie wrócę :shake: Koczowała nawet pod drzwiami wc...

Posted

Muszę sobie po marudzić :diabloti:

No co tu wszędzie na dogo taka cisza jak makiem zasiał?
Ja rozumiem, że wiosna i maj ale bezeprzesadyzmu :shake:

Posted

Okamia napisał(a):
Muszę sobie po marudzić :diabloti:

No co tu wszędzie na dogo taka cisza jak makiem zasiał?
Ja rozumiem, że wiosna i maj ale bezeprzesadyzmu :shake:

noo...dogo wzięło i umarło :-(

dawno nie było zadnej afery, zaden hejt nie poleciał, wszyscy se tylko sceniacki kupują i olewają forum. Moje życie legło w gruzach :shake:

tej, a Ty gdzie stacjonujesz tak w ogole? Bo my w okolicach Szczurzyna łazimy na poligon na spacery z corsiakami, i kilkoma pierdzielniętymi psami. Może byc chciała wpaść z fotopstryczkiem? :cool3:

Posted

[quote name='asiak_kasia']noo...dogo wzięło i umarło :-(

dawno nie było zadnej afery, zaden hejt nie poleciał, wszyscy se tylko sceniacki kupują i olewają forum. Moje życie legło w gruzach :shake:

tej, a Ty gdzie stacjonujesz tak w ogole? Bo my w okolicach Szczurzyna łazimy na poligon na spacery z corsiakami, i kilkoma pierdzielniętymi psami. Może byc chciała wpaść z fotopstryczkiem? :cool3:

Ja w Pniewach mam ładą ścieżkę 6 i 10 km i parczek i laski i mase pierdzielniętych piesów z właścicielami debilami :loveu: Gdzie ten Wasz Szczurzyn? Jeżeli udało by mi się załatwić autko to mogę podjechać kiedyś ;)

Ta wiosna i miłość mnie już dobijają... Nic się nigdzie ciekawego nie dzieje :shake: Człowiek nie ma co czytać po nocy :evil_lol:

A tu w jednym z miejsc spacerowych zrobili ścieżkę rowerową i wczoraj zawody były :roll:
http://przewodnik.iq.pl/kolarze/

Posted

Rinuś napisał(a):
eee to już pewnie nie ma ich :evil_lol:

Na bank bo to z zeszłego roku kolekcja :evil_lol: A pro po ciuchów poszukuje spódnic maxi ale nigdzie mi się nie podobają, a jak już się spodobają to są za drogie :evil_lol: (nie dam za kawałek szmaty więcej niż 50 zł :eviltong:)

Posted

[quote name='Okamia']Ja w Pniewach mam ładą ścieżkę 6 i 10 km i parczek i laski i mase pierdzielniętych piesów z właścicielami debilami :loveu: Gdzie ten Wasz Szczurzyn? Jeżeli udało by mi się załatwić autko to mogę podjechać kiedyś ;)

Ta wiosna i miłość mnie już dobijają... Nic się nigdzie ciekawego nie dzieje :shake: Człowiek nie ma co czytać po nocy :evil_lol:

A tu w jednym z miejsc spacerowych zrobili ścieżkę rowerową i wczoraj zawody były :roll:
http://przewodnik.iq.pl/kolarze/
To jest taka wiocha zabita dechami w okolicach Szamotuł. Autko zaden problem, bo my i tak samochodem się wozim :diabloti: O ile Ci nie przeszkadza towarzycho 2 wielkich śmierdzieli w bagażniku to zapraszamy :loveu:
Kąpał ktos kaukaza? Jak lubicie sporty ekstremalne to zapraszam :diabloti: Jokulec uznaje tylko i wyłacznie gnojówkę do kąpieli. Czysta woda jest ble. A mnie to czeka teraz, bo od 3 lat psa nie kąpałam :siara:

[quote name='Okamia']Na bank bo to z zeszłego roku kolekcja :evil_lol: A pro po ciuchów poszukuje spódnic maxi ale nigdzie mi się nie podobają, a jak już się spodobają to są za drogie :evil_lol: (nie dam za kawałek szmaty więcej niż 50 zł :eviltong:)

[quote name='Rinuś']ja na ciuchy jak mam wydać więcej niż 50 zł to też mnie strzela, nie wiem ale ja wolę iść za to na dobry obiad :evil_lol:

Święte słowa, kieckę na slub kuzynki kupiłam z żakiecikiem za 120zł na alledrogo. Plus do tego szpilki z outletu i był szał ciał. Szmaty są po to by je zmieniać, a nie mrozić w tym kasę. :shake:

Posted

asiak_kasia napisał(a):
To jest taka wiocha zabita dechami w okolicach Szamotuł. Autko zaden problem, bo my i tak samochodem się wozim :diabloti: O ile Ci nie przeszkadza towarzycho 2 wielkich śmierdzieli w bagażniku to zapraszamy :loveu:
Kąpał ktos kaukaza? Jak lubicie sporty ekstremalne to zapraszam :diabloti: Jokulec uznaje tylko i wyłacznie gnojówkę do kąpieli. Czysta woda jest ble. A mnie to czeka teraz, bo od 3 lat psa nie kąpałam :siara:

A to już ogarniam gdzie - myślałam, że w okolicach NT. Jak tak to możemy się umówić jakoś na wypad o ile ja w tym bagażniku siedzieć z nimi nie będę musiała to żaden problem :evil_lol: Ja w moje rejony też zapraszam - 10 km po polach i lasach :loveu:

Co do szmatek - właśnie mam imprezę rodzinną więc trzeba wyglądać :shake: Moim problemem jest to, żem strasznie wybredna i nic się nie podoba... Dodatkowo mi tak szkoda wydawać kasę na ciuchy bo wolę odłożyć na sierpniowy wyjazd niż kolejną szmatkę :roll:
Jedynie co to na butach nie oszczędzam. Ale to też zależy jakich - glany czy trampki to trzeba mieć porządne ;) szpilki czy czułenka to taki ot by ładne były bo i tak noszę je może kilka razy w roku.

Amber - a co ja stara babuleńka?:diabloti: Jak patrzę na rzeczy na tych bazarkach to się zastanawiam czy ktoś ich nie kupił w pierwszym lepszym lumpie. I nie nie mam nic do kupowania w lumpeksach - czasami znajduje się perełki ;)

Posted

Okamia napisał(a):
A to już ogarniam gdzie - myślałam, że w okolicach NT. Jak tak to możemy się umówić jakoś na wypad o ile ja w tym bagażniku siedzieć z nimi nie będę musiała to żaden problem :evil_lol: Ja w moje rejony też zapraszam - 10 km po polach i lasach :loveu:

Co do szmatek - właśnie mam imprezę rodzinną więc trzeba wyglądać :shake: Moim problemem jest to, żem strasznie wybredna i nic się nie podoba... Dodatkowo mi tak szkoda wydawać kasę na ciuchy bo wolę odłożyć na sierpniowy wyjazd niż kolejną szmatkę :roll:
Jedynie co to na butach nie oszczędzam. Ale to też zależy jakich - glany czy trampki to trzeba mieć porządne ;) szpilki czy czułenka to taki ot by ładne były bo i tak noszę je może kilka razy w roku.

Amber - a co ja stara babuleńka?:diabloti: Jak patrzę na rzeczy na tych bazarkach to się zastanawiam czy ktoś ich nie kupił w pierwszym lepszym lumpie. I nie nie mam nic do kupowania w lumpeksach - czasami znajduje się perełki ;)

W te wasze okolice to tez wpadnę chętnie, tyle, że ja i moja orientacja w terenie, no cóz, nie jest zbyt zachwycająca. A dodatkowo tam do Ciebie to sięwybiorę pks-em bedzie okazja przypomniec pieskom, jak się zachowuje porzadny burek, a nie wsiowy wypłosz :evil_lol:

A Amberowej to chyba chodziło o dogomaniackie bazarki :diabloti: W końcu takie okazje można trafić, uzywane kosmetyki, poniszczone duperele, same okazje-ja tylko czekam na używa(i nie praną) bieliznę :evil_lol:

Posted

asiak_kasia napisał(a):
W te wasze okolice to tez wpadnę chętnie, tyle, że ja i moja orientacja w terenie, no cóz, nie jest zbyt zachwycająca. A dodatkowo tam do Ciebie to sięwybiorę pks-em bedzie okazja przypomniec pieskom, jak się zachowuje porzadny burek, a nie wsiowy wypłosz :evil_lol:

A Amberowej to chyba chodziło o dogomaniackie bazarki :diabloti: W końcu takie okazje można trafić, uzywane kosmetyki, poniszczone duperele, same okazje-ja tylko czekam na używa(i nie praną) bieliznę :evil_lol:

Nie wpuszczą Cię do pksu z tymi bestiami :diabloti: Ale zapraszam, zapraszam ;) Nawet Cię odbiorę tylko do NT to 2 awtobusy chyba jadą więc wyboru za dużego nie ma :/

Wiem, że Amber mówiła o bazarkach na dogo. Przecież tu też nie uświadczysz nic ciekawego i właśnie o nie mi chodziło ;) Jak by ktoś poszedł do pierwszego lepszego lumpeksu, kupił kg lub 2 rzeczy tak o i tyle :evil_lol:

A mój piczbullek jednak nie jest taką ciotą :angryy: Wczoraj miała spięcie z pieskiem sąsiadów, o dziwo obie suki się chciały stawiać na siebie, jedynie kłapały paszczami. Ale i tak najlepsze było jak doszłam, klikęłam przez łep i szczapiłam białą za fraki i na rączki a córka sąsiadki latała wkoło mnie by pieska złapać :evil_lol::loveu:

Posted

A skąd wy wiecie co miałam na myśli? :shake:

Nikt nie wie, nikt nie rozumie!!! Idę se zrobić oko w pandę i pod gimnazjum :evil_lol:

Posted

Amber napisał(a):

Nikt nie wie, nikt nie rozumie!!! Idę se zrobić oko w pandę i pod gimnazjum :evil_lol:

mogę Ci podbić jak chcesz :diabloti:

Posted

Amber napisał(a):

ja ciem rozumiem, ja w ogole wszystkich rozumiem, takie zdolności paranormalne :evil_lol:

Rinuś napisał(a):
mogę Ci podbić jak chcesz :diabloti:

ziejesz agresją kobieto :diabloti:

Posted

boższ z kim ja się zadaje :shake::evil_lol:
Jednej nikt nie rozumie, druga chce wszystkich bić a trzecia uważa, że wszystkich rozumie :eviltong: