Amber Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 No tak, zapomniałam, to jest Pitbull... :evil_lol: Quote
Okamia Posted May 11, 2013 Author Posted May 11, 2013 :roflt:True story bro Boższ widzisz i nie grzmisz :evil_lol: Tej kurdem siem śmiej ale mi wszyscy wpierają że mam rasowego tego no pitbulla lub amstaffa :diabloti: Kit że świń ma 42 cm w kłębie i jest z deko wąska ale loozik - piczbull jak się pacza :loveu: Zwłaszcza z charakteru - debil i klaun, zero stateczności... psycha poryta ... ale looz :evil_lol: http://fc03.deviantart.net/fs71/f/2013/131/b/b/poker_face_by_okamiaamaterasu-d64x3ss.jpg Quote
Amber Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Gangsta jak się paczy, nawet oczy ma czerwone od holenderskich specjałów :evil_lol: Quote
Okamia Posted May 11, 2013 Author Posted May 11, 2013 Jest respecto na dzielni przynajmniej :evilbat: Quote
Vectra Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 eee wzrost ma wzorcowy .... piczbull ma być mały , lekki i dawać radę :diabloti: Quote
Okamia Posted May 11, 2013 Author Posted May 11, 2013 Vectra napisał(a):eee wzrost ma wzorcowy .... piczbull ma być mały , lekki i dawać radę :diabloti: Ta z niej piczbull wzorcowy - zamiast konfrontacji wybiera ucieczkę ;) Chyba, że stado jest pełne to wtedy robi się odważna (tzn gdy ma Kell przy boku :diabloti:). Ma to swoje plusy (przynajmniej piesków chcących ją zjeść nie zjada)... Tego na pewno nie ma po swoich terrierzych przodkach ;) Po nich ma troszkę wygląd no i fiksacje na punkcie czego tylko się nie wymyśli ze mną na czele :) A no i przedziwne pomysły pod kopułką :evil_lol: Dziś np wpadło jej do świńskiej główki, że ona musi być cały dzień 5 cm ode mnie bo jej zniknę i już nie wrócę :shake: Koczowała nawet pod drzwiami wc... Quote
Okamia Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 Muszę sobie po marudzić :diabloti: No co tu wszędzie na dogo taka cisza jak makiem zasiał? Ja rozumiem, że wiosna i maj ale bezeprzesadyzmu :shake: Quote
asiak_kasia Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Okamia napisał(a):Muszę sobie po marudzić :diabloti: No co tu wszędzie na dogo taka cisza jak makiem zasiał? Ja rozumiem, że wiosna i maj ale bezeprzesadyzmu :shake: noo...dogo wzięło i umarło :-( dawno nie było zadnej afery, zaden hejt nie poleciał, wszyscy se tylko sceniacki kupują i olewają forum. Moje życie legło w gruzach :shake: tej, a Ty gdzie stacjonujesz tak w ogole? Bo my w okolicach Szczurzyna łazimy na poligon na spacery z corsiakami, i kilkoma pierdzielniętymi psami. Może byc chciała wpaść z fotopstryczkiem? :cool3: Quote
Okamia Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 [quote name='asiak_kasia']noo...dogo wzięło i umarło :-( dawno nie było zadnej afery, zaden hejt nie poleciał, wszyscy se tylko sceniacki kupują i olewają forum. Moje życie legło w gruzach :shake: tej, a Ty gdzie stacjonujesz tak w ogole? Bo my w okolicach Szczurzyna łazimy na poligon na spacery z corsiakami, i kilkoma pierdzielniętymi psami. Może byc chciała wpaść z fotopstryczkiem? :cool3: Ja w Pniewach mam ładą ścieżkę 6 i 10 km i parczek i laski i mase pierdzielniętych piesów z właścicielami debilami :loveu: Gdzie ten Wasz Szczurzyn? Jeżeli udało by mi się załatwić autko to mogę podjechać kiedyś ;) Ta wiosna i miłość mnie już dobijają... Nic się nigdzie ciekawego nie dzieje :shake: Człowiek nie ma co czytać po nocy :evil_lol: A tu w jednym z miejsc spacerowych zrobili ścieżkę rowerową i wczoraj zawody były :roll: http://przewodnik.iq.pl/kolarze/ Quote
Okamia Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 Rinuś napisał(a):skąd masz taką bluzę? :diabloti: w łapki? z Croppa lub House :eviltong: Quote
Okamia Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 Rinuś napisał(a):eee to już pewnie nie ma ich :evil_lol: Na bank bo to z zeszłego roku kolekcja :evil_lol: A pro po ciuchów poszukuje spódnic maxi ale nigdzie mi się nie podobają, a jak już się spodobają to są za drogie :evil_lol: (nie dam za kawałek szmaty więcej niż 50 zł :eviltong:) Quote
Rinuś Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 ja na ciuchy jak mam wydać więcej niż 50 zł to też mnie strzela, nie wiem ale ja wolę iść za to na dobry obiad :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 [quote name='Okamia']Ja w Pniewach mam ładą ścieżkę 6 i 10 km i parczek i laski i mase pierdzielniętych piesów z właścicielami debilami :loveu: Gdzie ten Wasz Szczurzyn? Jeżeli udało by mi się załatwić autko to mogę podjechać kiedyś ;) Ta wiosna i miłość mnie już dobijają... Nic się nigdzie ciekawego nie dzieje :shake: Człowiek nie ma co czytać po nocy :evil_lol: A tu w jednym z miejsc spacerowych zrobili ścieżkę rowerową i wczoraj zawody były :roll: http://przewodnik.iq.pl/kolarze/ To jest taka wiocha zabita dechami w okolicach Szamotuł. Autko zaden problem, bo my i tak samochodem się wozim :diabloti: O ile Ci nie przeszkadza towarzycho 2 wielkich śmierdzieli w bagażniku to zapraszamy :loveu: Kąpał ktos kaukaza? Jak lubicie sporty ekstremalne to zapraszam :diabloti: Jokulec uznaje tylko i wyłacznie gnojówkę do kąpieli. Czysta woda jest ble. A mnie to czeka teraz, bo od 3 lat psa nie kąpałam :siara: [quote name='Okamia']Na bank bo to z zeszłego roku kolekcja :evil_lol: A pro po ciuchów poszukuje spódnic maxi ale nigdzie mi się nie podobają, a jak już się spodobają to są za drogie :evil_lol: (nie dam za kawałek szmaty więcej niż 50 zł :eviltong:) [quote name='Rinuś']ja na ciuchy jak mam wydać więcej niż 50 zł to też mnie strzela, nie wiem ale ja wolę iść za to na dobry obiad :evil_lol: Święte słowa, kieckę na slub kuzynki kupiłam z żakiecikiem za 120zł na alledrogo. Plus do tego szpilki z outletu i był szał ciał. Szmaty są po to by je zmieniać, a nie mrozić w tym kasę. :shake: Quote
Okamia Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 asiak_kasia napisał(a):To jest taka wiocha zabita dechami w okolicach Szamotuł. Autko zaden problem, bo my i tak samochodem się wozim :diabloti: O ile Ci nie przeszkadza towarzycho 2 wielkich śmierdzieli w bagażniku to zapraszamy :loveu: Kąpał ktos kaukaza? Jak lubicie sporty ekstremalne to zapraszam :diabloti: Jokulec uznaje tylko i wyłacznie gnojówkę do kąpieli. Czysta woda jest ble. A mnie to czeka teraz, bo od 3 lat psa nie kąpałam :siara: A to już ogarniam gdzie - myślałam, że w okolicach NT. Jak tak to możemy się umówić jakoś na wypad o ile ja w tym bagażniku siedzieć z nimi nie będę musiała to żaden problem :evil_lol: Ja w moje rejony też zapraszam - 10 km po polach i lasach :loveu: Co do szmatek - właśnie mam imprezę rodzinną więc trzeba wyglądać :shake: Moim problemem jest to, żem strasznie wybredna i nic się nie podoba... Dodatkowo mi tak szkoda wydawać kasę na ciuchy bo wolę odłożyć na sierpniowy wyjazd niż kolejną szmatkę :roll: Jedynie co to na butach nie oszczędzam. Ale to też zależy jakich - glany czy trampki to trzeba mieć porządne ;) szpilki czy czułenka to taki ot by ładne były bo i tak noszę je może kilka razy w roku. Amber - a co ja stara babuleńka?:diabloti: Jak patrzę na rzeczy na tych bazarkach to się zastanawiam czy ktoś ich nie kupił w pierwszym lepszym lumpie. I nie nie mam nic do kupowania w lumpeksach - czasami znajduje się perełki ;) Quote
asiak_kasia Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Okamia napisał(a):A to już ogarniam gdzie - myślałam, że w okolicach NT. Jak tak to możemy się umówić jakoś na wypad o ile ja w tym bagażniku siedzieć z nimi nie będę musiała to żaden problem :evil_lol: Ja w moje rejony też zapraszam - 10 km po polach i lasach :loveu: Co do szmatek - właśnie mam imprezę rodzinną więc trzeba wyglądać :shake: Moim problemem jest to, żem strasznie wybredna i nic się nie podoba... Dodatkowo mi tak szkoda wydawać kasę na ciuchy bo wolę odłożyć na sierpniowy wyjazd niż kolejną szmatkę :roll: Jedynie co to na butach nie oszczędzam. Ale to też zależy jakich - glany czy trampki to trzeba mieć porządne ;) szpilki czy czułenka to taki ot by ładne były bo i tak noszę je może kilka razy w roku. Amber - a co ja stara babuleńka?:diabloti: Jak patrzę na rzeczy na tych bazarkach to się zastanawiam czy ktoś ich nie kupił w pierwszym lepszym lumpie. I nie nie mam nic do kupowania w lumpeksach - czasami znajduje się perełki ;) W te wasze okolice to tez wpadnę chętnie, tyle, że ja i moja orientacja w terenie, no cóz, nie jest zbyt zachwycająca. A dodatkowo tam do Ciebie to sięwybiorę pks-em bedzie okazja przypomniec pieskom, jak się zachowuje porzadny burek, a nie wsiowy wypłosz :evil_lol: A Amberowej to chyba chodziło o dogomaniackie bazarki :diabloti: W końcu takie okazje można trafić, uzywane kosmetyki, poniszczone duperele, same okazje-ja tylko czekam na używa(i nie praną) bieliznę :evil_lol: Quote
Okamia Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 asiak_kasia napisał(a):W te wasze okolice to tez wpadnę chętnie, tyle, że ja i moja orientacja w terenie, no cóz, nie jest zbyt zachwycająca. A dodatkowo tam do Ciebie to sięwybiorę pks-em bedzie okazja przypomniec pieskom, jak się zachowuje porzadny burek, a nie wsiowy wypłosz :evil_lol: A Amberowej to chyba chodziło o dogomaniackie bazarki :diabloti: W końcu takie okazje można trafić, uzywane kosmetyki, poniszczone duperele, same okazje-ja tylko czekam na używa(i nie praną) bieliznę :evil_lol: Nie wpuszczą Cię do pksu z tymi bestiami :diabloti: Ale zapraszam, zapraszam ;) Nawet Cię odbiorę tylko do NT to 2 awtobusy chyba jadą więc wyboru za dużego nie ma :/ Wiem, że Amber mówiła o bazarkach na dogo. Przecież tu też nie uświadczysz nic ciekawego i właśnie o nie mi chodziło ;) Jak by ktoś poszedł do pierwszego lepszego lumpeksu, kupił kg lub 2 rzeczy tak o i tyle :evil_lol: A mój piczbullek jednak nie jest taką ciotą :angryy: Wczoraj miała spięcie z pieskiem sąsiadów, o dziwo obie suki się chciały stawiać na siebie, jedynie kłapały paszczami. Ale i tak najlepsze było jak doszłam, klikęłam przez łep i szczapiłam białą za fraki i na rączki a córka sąsiadki latała wkoło mnie by pieska złapać :evil_lol::loveu: Quote
Amber Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 A skąd wy wiecie co miałam na myśli? :shake: Nikt nie wie, nikt nie rozumie!!! Idę se zrobić oko w pandę i pod gimnazjum :evil_lol: Quote
Rinuś Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Amber napisał(a):A skąd wy wiecie co miałam na myśli? :shake: Nikt nie wie, nikt nie rozumie!!! Idę se zrobić oko w pandę i pod gimnazjum :evil_lol: mogę Ci podbić jak chcesz :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Amber napisał(a):A skąd wy wiecie co miałam na myśli? :shake: Nikt nie wie, nikt nie rozumie!!! Idę se zrobić oko w pandę i pod gimnazjum :evil_lol: ja ciem rozumiem, ja w ogole wszystkich rozumiem, takie zdolności paranormalne :evil_lol: Rinuś napisał(a):mogę Ci podbić jak chcesz :diabloti: ziejesz agresją kobieto :diabloti: Quote
Okamia Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 boższ z kim ja się zadaje :shake::evil_lol: Jednej nikt nie rozumie, druga chce wszystkich bić a trzecia uważa, że wszystkich rozumie :eviltong: Quote
Amber Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Rinuś napisał(a):mogę Ci podbić jak chcesz :diabloti: Spróbuj, Jari się ucieszy :evil_lol: Quote
Recommended Posts