Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Właśnie cały poprzedni tydzień mi usługiwał (aż nie do poznania był taki zmartwiony xD) Ale teraz chłopak z gorączką się snuje... a ja muszę zacząć się człapać bo mięśnie mi całkiem zastaną ;) W sumie już jest prawie normalnie... no może oprócz tego że biegać, skakać i nosić nie mogę. A i prośka mi czasem przydzwoni z radości.

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marta_Ares']http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs016.snc6/166599_1547805376186_1266601257_31160155_6184916_n.jpg

gustowny sweterek:loveu: :loveu:
Który robi szał na mieście :evil_lol: bo kto inny by mixa ttb ubierał w zielenie z serduszkami:evil_lol:

http://i920.photobucket.com/albums/ad43/hakerewka/swinia/_DSC4310.jpg
piekna :loveu: :loveu:
Chyba bestia ;)

szybkiego powrotu do zdrowia zyczymy ;)

Dziękuje :loveu: Dzisiaj byłam już na zdjęciu szwów i teraz pora na poważne decyzje i poszukiwanie dobrego prawnika do konsultacji :roll:

Ciąg dalszy sesyji Ewci hakerowej (mogła by już w sumie mi wszystkie fotki podesłać:mad:)

Nie ma to jak looz :cool1:

Tutaj balet...

Nie pytajcie co ona chciała zrobić bo ja nie wiem.... :evil_lol:

tu coś a la odrzutowiec :diabloti:

A tu szczęśliwy pies czeka na rzut :evil_lol:

Po za tym stwierdzam że 15 kg mix ttb stwarza zagrożenie dla życia bardziej niż 22 kg huszczyca... :roll: Ja tu leże odpoczywam po trudach dnia a nela nie z kurtuazją i dostojeństwem ale z całym impetem słonia wsiuuu na mnie :evil_lol: no bo lulać się trzeba i kizia-miziować :lol: sru że przy okazji jeszcze zburzyła spokój madame Kelly która wcześniej już na tym łóżku legła ze mną ... i zapomni człowieku o chwili spokoju z takim psycholem :roll:

Posted

[quote name='Asiaczek']Nie narzekaj!
Dobrze masz z psiakami, ogrzeją, przytulą się, pocieszą... a że mają swoją wagę .... trudno....

Zdrówka..... dla Was!

Pzdr.[/QUOTE]

Taaa one akurat są z tych egoistycznych co swoje wygody nad moje przekładają :angryy::evil_lol::mad:

Ogłaszam wszem i wobec że dzisiaj biegałam z Prośką i deklami :multi: moja radość z tego faktu przeogromna :cool3:

Posted

[quote name='Asiaczek']Matko.... i zyjesz po takich biegach?

Pzdr.[/QUOTE]

Tak :multi: Było kilka rollerów, slalom i tylko trochu biegałam wiec żyje :)

Posted

[quote name='Asiaczek']Jak dzisiaj samopoczucie?

Pzdr.[/QUOTE]

Prawie dobrze :) Tyle że mam dylemat z cyklu - praca = przyjemność czy szkoła = obowiązek... :roll: Chyba jestem pierwszą istotą która kocha swoją pracę :evil_lol:

Czekamy aż wyschnie trochę trawa żeby można było spokojnie poćwiczyć bez czyszczenia po każdym spacerze :evil_lol:

• 1 month later...
Posted

zdjęć jest masa :P tylko nie chce mi się ich obrabiać i wstawiać :P za dłuuuuuuuuuuuuugo to trwa jak sie w rawach pracuje xD
A banerek niech sobie żyje :P

Posted

Okamia napisał(a):
zdjęć jest masa :P tylko nie chce mi się ich obrabiać i wstawiać :P za dłuuuuuuuuuuuuugo to trwa jak sie w rawach pracuje xD
A banerek niech sobie żyje :P

:mad:
zmiejszaj zmiejszaj :lol:
a bannerek to nieaktualny :eviltong:

Posted

gops napisał(a):
:mad:
zmiejszaj zmiejszaj :lol:
a bannerek to nieaktualny :eviltong:

gdyby o samo zmniejszanie chodziło ... :P
Banerek będzie aktualny już za 8 miesięcy wiec po co zmieniać? :evil_lol:

Posted

Widziałam Asiu :( Nawet podesłałam znajomym z Wawy i okolic. Mam nadzieje że basek się znajdzie...

Co do bannerka mam taki zimowy wiec trochę nie aktualny :)

Posted

gops napisał(a):
no nie! widze fotki w innych watkach Twoich sucz a u siebie nie wstawiasz!
wstydz sie :evil_lol:

Wstydzę się... ja niegodna :evil_lol: Nie cce mi sie tyle zdjęć zmniejszać do dogo wymiaru :eviltong: a trochę fotek jest :loveu:

mrowa23 napisał(a):
matko to co ty za prace masz, że ją kochasz ? :smile:

Aparat, obiektyw :loveu: obróbka :angryy: i Świnia na kolanach... znaczy praca dla jednej z lokalnych stron internetowych w formie fotografa, czasem reportera :loveu: głównie imprezy sportowe.