Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='przeszlus']http://fc06.deviantart.net/fs71/i/2010/294/f/4/bodyguards_by_okamiaamaterasu-d317d04.jpg
Fajna ta siostra :) szkoda że taka młoda :diabloti:

To pokaz Procha-frisbee :D

Muszę Maxowego nauczyć tej komendy :eviltong:

Już wiem :diabloti:
Ochroniarz czy coś z tym :D

He he he Dzięki :P O którą komendę Ci chodzi?

[quote name='Asiaczek']Ooooo. no to z weekendu będzie duuuuużoooooooo fotek:smile:

Pzdr.

Jeżeli Ewcia przyjedzie z aparatem to może może :P A jak nie to będziemy kogoś molestować o sprzęt :evil_lol: O ile Kelly nie dokona upragnionego dzieła na Kropce lub Hakerze :razz:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']A w tle to Twój domek, tak?;)
http://fc04.deviantart.net/fs71/i/2010/294/2/5/nel_and_atumun_by_okamiaamaterasu-d317dhy.jpg

Pzdr.

Chciałabym :) To nasze pseudo liceum mieszczące się w dawnym pałacu ... Piękne miejsce gdyby o nie dbali... Niestety ciągle się tłumaczą że nie ma kasy :/ Jak wygram w totka planuje to odkupić :evil_lol:

[quote name='przeszlus']http://fc04.deviantart.net/fs70/i/2010/294/e/b/brrrryyy_by_okamiaamaterasu-d317dfl.jpg
Chodzi o komedne patrz na mnie :smile:
A z napisem to zgadłem ?

Coś ty Asiaczek to domek Kelly żałuj że nie widziałaś domku Nell :diabloti:

Tak napis to Ochrona... Chciałam z POLICJA ale nie było :roll: Ale i tak robi furorę wśród gliniarzy :evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='PaulinaT']Gapa ja... dopiero znalazłam Twoja galerię... :wallbash:

Nie gniewam się :eviltong: i Witam :cool3:

[quote name='Asiaczek']Hej, Okamia, a co tutaj tak cicho...?

Pzdr.

Bo nie mam zdjęć żadnych :( nom może oprócz futsalowych bo niestety tylko na mecze mam jakiś aparat. A zdjęć z wystawy i filmików niecce mi się robić :eviltong: znaczy czasu nie mam :) Ale dzięki za pamięć o nas ;) Mam nadzieje że się do końca tygodnia wyrobie z czymś ;)

Posted

Niestety :/ Mam zajęcia w tym czasie a do nitry za daleko jak na czysto towarzyską podróż :/ Ale niedługo będę w Wawie może (szwagier aktor zaprosił mnie na sztukę) wiec na pewno na kawusie i ciasto się wproszę ;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hahaha i pól Polski się zjedzie na jedno ciasto:evil_lol:...

Pzdr.

Na sztukę jadę :eviltong: Od chamić sie i szwagra na scenie popodziwiać ;) ale Asiaczki przy okazji też odwiedzę :evil_lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Czekam na sygnał. A może i jenis po drodze zgarniesz...?

Pzdr.

Spróbuję ;) ale nie obiecuje :D

Dzisiaj prośka miała sesję portrecikową... gdyż znajomi chcieli poćwiczyć cykanie fotek :evil_lol: jestem ciekawa jak efekty... gdyż prosia mimo że grzecznie siedziała to jednak woli sie patrzeć na mnie niż na innych :evil_lol: Może za kilka chwil wrzucę cos ze spaceru naszego dzisiejszego ;)

edit:
Uno foto

Posted

Aaaaa, to o to chodziło z tym sądnym dniem...
Zaciskamy!!!
Daj znac, jak poszło:)

Co do sesji to dlaczego tak mało fotek...?
A na blogi to ja nie wchdozę z założenia,bo... nie mam na nie czasu...

Pzdr.