Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT="Georgia"][SIZE="4"]Mikołaja w kominie,
prezentów po szyję,
2 metry choinki,
cukierków 3 skrzynki,
przed domem bałwana,
Sylwestra do rana,
z butelką szampana,
pysznej wigilijnej kolacji
i mnóstwa atrakcji
w 2010 roku!!!
życzy
Halina
z mężem
oraz
Dindkiem
[/FONT]

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Comic Sans MS]

Pada śnieg, suną sanki
jest mikołaj i bałwanki
śnieżki spadają
życzenia zdrowych świąt składają
niech te święta będą wyjątkowe
[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS] a życzenia odlotowe
życzą:
SHIRA I MARTYNA[/FONT]

Posted

eeee a to nie bergamasco? bo jakies duze chyba ze to kwestia zdjecia...ale jakies nieprzepisowe bo ma biala late na nodze;P ale ma sznurki wiec jest cool!!!! ;)

Wesołyych Świąt od mróweczej bandy :)

Posted

mrowa23 napisał(a):
eeee a to nie bergamasco? bo jakies duze chyba ze to kwestia zdjecia...ale jakies nieprzepisowe bo ma biala late na nodze;P ale ma sznurki wiec jest cool!!!! ;)

Wesołyych Świąt od mróweczej bandy :)

A ty mi się pytasz? Ja tam nie orientuje się w dredziarzach :) Jak mi pokażesz przy sobie wszystkie dredziarze to wtedy będę wiedzieć co jest co :D

Dziękuje dziewczyny za życzenia :) ja jutro wrzucę świąteczną niespodziankę dla wszystkich odwiedzających nas :D

Posted

***kas napisał(a):
jaki cudaczek fajny:loveu:
a Czy świąteczne zaproszenie na kawusie obowiązuje i po świętach ?:diabloti:

pewnie ze tak:diabloti:
jak chcesz podrzuce ci cudaka na socjal :diabloti::evil_lol: szukamy odpowiedniego towarzystwa dla niej u nas takowego nie ma :shake: a mala juz warkotuje na psy :shake:

Posted

Szkoda, że wy tak daleko, bo by mi się smerf z kosmitkiem posocjalizował - u nas szczeniaków jak na lekarstwo, tylko 4-miesięczny pekińczyk u sąsiadów, ale jego pani niezbyt miła :diabloti: Niby mały się zapoznaje z dorosłymi psami, ale towarzystwa do zabawy jako takiego za bardzo nie ma.

Posted

u nas to samo ... sąsiadka też ma jakiegoś mixa yorka o7 miesięcznego ale jakoś Hien sie nie przekonała do niego i obwarczała go :( Nastepny znajomy ma 2 szczyle yojki ale niechętny na jakiś spacer większy ... starszych normalnych psów też u nas jak na lekarstwo (o ile w ogóle )
ale poza tym to zawsze możecie nas odwiedzić (materac dla gości będzie :P). Ja mam nadzieje ze ciotka kas da sie wykorzystac na socjal :P bo na duzych spokojnych brytanach mi zalezy najbardziej :P

Posted

Ciotka kas się da wykorzystać :diabloti:
tylko Ciotka Okamia, musi wiedzieć, że moje brytany, za grosz delikatności nie mają :shake:
A jeżeli nie przeraza to Ciotki Okami, to my chętnie, ino kiedy? :cool3:
Ciotka Martens tez niech pakuje zadek baryłkę i Smerfa i przyjeżdża.
Co prawda szczeniaków u nas nie ma, ale Diego mentalnie się zatrzymał na etapie szczeniora :razz:

Posted

ciotka - weekend noworoczny mam wolny następny już nie :P W tygodniu też mam czasu dużo więc zależy od Was ;)
Delikatność to drugorzędna sprawa ważne by były przyjaźnie nastawione ;) Bo Hien też do delikatnych nie należy wręcz jest trochę brutalna w podgryzaniu :P

Martens - ja też właśnie mam egzaminy (na szczęście już ostatnie :P ) więc nie martw się, pouczymy się razem :P

a teraz czas na fotki księżniczki... :-(

Posted

staroci ciąg dalszy...

niewyraźna :D

Ogólnie mieliśmy dogomaniackiego sylwka :) nie ma to jak 4 psy w domu :loveu::evil_lol: Ale dzięki temu Kell stwierdziła że klatka jest fajna :evil_lol: teraz idzie zawsze spać do niej na noc :evil_lol: wytnie się że na spacerku chciała polować na kropkę :evil_lol: (dla zabawy) :diabloti: Jak Ewka wrzuci zdjęcia (o ile coś wyszło) to sobie popatrzycie :eviltong: