Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam :)
Obie dziewczyny przepiękne, co to się stało młodziutkiej, że tak szybko odeszła...? :(

A haszczak to moje marzenie z dzieciństwa ;) Miałam kolekcję maskotek husky, nadal mam gdzieś w piwnicy ze 3 :D

• 3 weeks later...
Posted

łobuzica ma już porobione foty :) tak samo jak myszy ... ale lenistwo górą :P
Kelly najchętniej by się pozbyła konkurencji... ale nie jest najgorzej... mała się nie da tak łatwo przestawić i to jest małym problemem ale są pilnowane i krzywda się nie dzieje ;) jedynie warkoty i szczeki xD Jak się zaopatrzymy w kubrak dla małej bo to zmarzlak (jak by miał ktoś pożyczyć taki na sznaucera miniature to ja chętna :) ) to myślę że po 2-3 spacerach będzie git ;)

Posted

Mamy pożyczony kubrak:multi: Cioteczka Fiks nam pożyczy :loveu::multi: a jak przyjdzie to zaczniemy się socjalizować pełną gębą :multi::evil_lol: już zapowiedziałam dyrciowi hali że mała bestia zagości na hali 27.12 na meczu charytatywnym Akademii Futsal Club Pniewy z Maciej Scherfenem i jego znajomymi z Lecha Poznań na socjalu (oczywiście zabezpieczona by nic nie zjadła lub jej nie wpadło do łba za piłką poganiać po hali :diabloti: ) Kelly radosna bo śnieg spadł :) właśnie umawiamy się ze znajomą na sanki aby kelly poczuła się jak prawdziwy huszczak (uwielbia ciągnąć ) ... sanki mamy tylko brak ludzia co by się cieszył ... i załatwiamy takiego małego 2 letniego potworka :diabloti: bo moja siora to już za stara :evil_lol:

Posted

Okamia jakie 2-letnie potwory bardzo szybko uczą się, że do ciągnięcia sanek potrzebne są szelki. Mój Smok próbował dzisiaj ubrać szelki własnemu ojcu [widzenie mieli], bo go Kamil na spacer zabierał :D

Posted

chyba go pamiętam jeżeli to ten co na zlocie nas z Tobą odwiedził :loveu: Faktycznie podobni może z wyjątkiem tego że Hienka na całe szczęście głucha nie jest :multi: Uwielbiam takie łaciate noski :D

[quote name='bonsai_88']Okamia jakie 2-letnie potwory bardzo szybko uczą się, że do ciągnięcia sanek potrzebne są szelki. Mój Smok próbował dzisiaj ubrać szelki własnemu ojcu [widzenie mieli], bo go Kamil na spacer zabierał :D

Emi na szczęście jeszcze nie była ciągana wcześniej więc po pierwszym razie mam nadzieje że nie karze ubierać tatę swego w szelki :evil_lol: już go sobie wyobrażam w takiej sytuacji :diabloti:

Mam coś specjalnie dla cioteczki mrówy :evil_lol: mimo iż to nie jej to może zna :evil_lol:

Mała bestia:diabloti:

Mój mały skarbek

• I kelly w poszukiwaniu szczęścia :evil_lol: