Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sunshine napisał(a):
usz to menda dominuje go;p

Menda dominuje wszystko :diabloti: ona musi rządzić :evil_lol: bo jak nie to zamęcza na śmierć :diabloti: Jedynego kogo respektuje to tatusia i mnie :diabloti:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sunshine napisał(a):
no to już widzę ten burdel w domku na zlocie :diabloti:

No ja biorę klatkę i kaganiec :evil_lol: i radzę uważać na psy gdy jedzenie jest w pobliżu :eviltong:

Posted

***kas napisał(a):
jak tam wiejska dziewucho? :diabloti:
jaki zlot? czemu ja nic nie wiem? :placz:

Super dziewucho z miasta :diabloti:

No zlot dogomanii a jaki?

A czemu nic nie wiesz?? bo to jeszcze nie pewne jest :diabloti:

Posted

Okamia napisał(a):
Super dziewucho z miasta :diabloti:

No zlot dogomanii a jaki?

A czemu nic nie wiesz?? bo to jeszcze nie pewne jest :diabloti:

no i wszystko jasne, jakby co to ja się pisze- razem z moimi 3 diabełkami, tylko jestem ciekawa kto zechce z nami mieszkać :evil_lol:

Posted

***kas napisał(a):
no i wszystko jasne, jakby co to ja się pisze- razem z moimi 3 diabełkami, tylko jestem ciekawa kto zechce z nami mieszkać :evil_lol:

Kochana poszukaj tematu i się zapisz na listę oczekujących aż ktoś się wykruszy :evil_lol::eviltong:

Ja tam mogę z wami mieszkać :evil_lol:

Posted

właśnie nawet ja na 100% nie wiem... martwie się że Shira dostanie pierwszą cieczkę i po zlocie będzie...więc rozważam jeszcze...ale pomarzyć i ponapalać się można ;p.

A ja kupię kaganiec dopiero...;p ale w linkę będę musiała się uzbroić bo przy takiej liczbie psów to w życiu się nie dowołam bandyty :diabloti:

Posted

sunshine napisał(a):
A ja kupię kaganiec dopiero...;p ale w linkę będę musiała się uzbroić bo przy takiej liczbie psów to w życiu się nie dowołam bandyty :diabloti:

Mam 20 m z allegro :diabloti: polecam ^^ przynajmniej mam spokój z sarenkami :eviltong:

Ja mam to szczęście że Kelly też może mieć ale nie musi xD a Bell kit wie kiedy dostanie pierwszą

Posted

Boższe, ile załatwiania :shake: to już mi się nie kce :eviltong:
najwyżej wpadnę was odwiedzić- spacerek jakiś wspólny i pojadę se do domu o! :evil_lol:

Posted

***kas napisał(a):
Boższe, ile załatwiania :shake: to już mi się nie kce :eviltong:
najwyżej wpadnę was odwiedzić- spacerek jakiś wspólny i pojadę se do domu o! :evil_lol:

Gdzie? nad morzem? Ew. możesz wziąć jechać pod namiot :evil_lol:

A jak taka chętna na spacerek to do pniew zapraszamy :loveu: bo małe się musi posocjalizować z duuuuuuuuuużymi piesami :razz: a nic bezpiecznego w okolicy nie mamy :roll:

Posted

Okamia napisał(a):
No ja biorę klatkę i kaganiec :evil_lol: i radzę uważać na psy gdy jedzenie jest w pobliżu :eviltong:

To raczej Ty Karolciu powinnaś uważać na swoją/swoje, skoro pilnują jedzenia :cool1: Na zlot mają jechać psy grzeczne, nad którymi właściciel panuje, o tym chyba przypominać nie muszę :eviltong:

Posted

Estera napisał(a):
To raczej Ty Karolciu powinnaś uważać na swoją/swoje, skoro pilnują jedzenia :cool1: Na zlot mają jechać psy grzeczne, nad którymi właściciel panuje, o tym chyba przypominać nie muszę :eviltong:

Po pierwsze, znam swoje obowiązki jadąc z psami na zlot :eviltong:
Po drugie, tylko z Kelly mam problemy z pilnowaniem, Bella raczej by oddała swoją bo karma jest bee :roll: ale z Kelly jak byś czytała trochę to co piszę (chyba że to tu nie pisałam) już nie jest tak źle :diabloti:
A pisałam o tym raczej dlatego aby szanszajn wiedziała że z ideałami nie będzie mieszkać

Posted

Okamia napisał(a):
Po pierwsze, znam swoje obowiązki jadąc z psami na zlot :eviltong:
Po drugie, tylko z Kelly mam problemy z pilnowaniem, Bella raczej by oddała swoją bo karma jest bee :roll: ale z Kelly jak byś czytała trochę to co piszę (chyba że to tu nie pisałam) już nie jest tak źle :diabloti:
A pisałam o tym raczej dlatego aby szanszajn wiedziała że z ideałami nie będzie mieszkać

nikt nie jest ideałem... moja menda też nie :eviltong:

Posted

Nie pisałaś tu. Przynajmniej nie widziałam. A jako organizator mam prawo przypomnieć. Bo ja nie chciałabym, żeby mój pies został pogryziony, bo przeszedł obok psa któremu się pilnować żarcia zachciało :roll: :cool3:

A jak tam Bella, bo ona serio wygląda jakby nic nie rosła :evil_lol: Będzie jak Kelly duża?

Posted

Estera napisał(a):
Nie pisałaś tu. Przynajmniej nie widziałam. A jako organizator mam prawo przypomnieć. Bo ja nie chciałabym, żeby mój pies został pogryziony, bo przeszedł obok psa któremu się pilnować żarcia zachciało :roll: :cool3:

A jak tam Bella, bo ona serio wygląda jakby nic nie rosła :evil_lol: Będzie jak Kelly duża?

Wysłało się :multi: (3 razy pisałam tą wiadomość co najmniej :evil_lol:)

Nie martw się o Twojego psa :eviltong: ona pilnuje tylko swoich misek (jak już pilnuje) po za tym nie atakuje tylko warczy, a misek nie zamierzam mieć wystawionych cały czas po za tym dzięki Bell już nie jest aż tak źle a wręcz coraz lepiej :p Po za tym dlatego biorę kaganiec (nie wiem tylko jaki jeszcze ale wszystko w swoim czasie ;)).

Bella rośnie po malutku. Nie dziw się jak ona wybrzydza gorzej niż dama z karmą :roll: raz zje całą michę a na drugi dzień powącha i nie je przez pół dnia ... po za tym listopad/grudzień zapowiada się pod znakiem wetów i tym podobnych :roll: gdyż w końcu (wg naszego weta) możemy zacząć leczyć młodą pod kątem popuszczania :roll:

sunshine napisał(a):
nikt nie jest ideałem... moja menda też nie :eviltong:

Ja się przyznaje że popełniłam sporo błędów w wychowaniu Kelly :roll: nie jestem z tego dumna i próbujemy to odkręcać i w różnym stopniu nam to wychodzi ale wychodzi ^^

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='sunshine']to wpadnijcie obie do Wrześni ja mam dużo terenów i parę psów :evil_lol:
Ręcze głową za tereny. Zadupie zadupiem zadupie popędza:evil_lol:.

[quote name='Estera']To raczej Ty Karolciu powinnaś uważać na swoją/swoje, skoro pilnują jedzenia :cool1: Na zlot mają jechać psy grzeczne, nad którymi właściciel panuje, o tym chyba przypominać nie muszę :eviltong:
NO WŁAŚNIE!
Takie jak Dolar:loveu:!