Okamia Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 [quote name='M&T']http://images34.fotosik.pl/379/753f670a7eab04d9.jpg śliiiiczne!!!!! :loveu::loveu::loveu: ja chce się z wami znowu spotkać! :placz: ja z wami też.... :placz::placz::placz: dziękujemy za odwiedziny... Quote
M&T Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Okamia napisał(a):ja z wami też.... :placz::placz::placz: dziękujemy za odwiedziny... a ni ma za co kochana :loveu::loveu: tylko czemu nie ma więcej fotek? :eviltong: Quote
Okamia Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 M&T napisał(a):a ni ma za co kochana :loveu::loveu: tylko czemu nie ma więcej fotek? :eviltong: hmmm... bo mam lenia... i zastanawiam się czy wstawiać czy dalej pisać z murzynkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i na razie murzynek wygrywa... Quote
basia bonnie Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 hej:loveu: ja mam nadzieje,ze nam wypali to listopadowe spotkanie...;) jakim murzynkiem?:cool3: my cemy Kelly:loveu: Quote
basia bonnie Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='Okamia']Ja też mam taką nadzieję :evil_lol::evil_lol: A jakim murzynkiem... tym o którym ci pisałam... mam jego foto for you...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Kelly będzie później...:lol: dawaj!!!!!!!!! Quote
Okamia Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 basia bonnie napisał(a):hej:loveu: ja mam nadzieje,ze nam wypali to listopadowe spotkanie...;) jakim murzynkiem?:cool3: my cemy Kelly:loveu: Ja też mam taką nadzieję :evil_lol::evil_lol: A jakim murzynkiem... tym o którym ci pisałam... mam jego foto for you...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Kelly będzie później...:lol: Quote
M&T Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Okamia napisał(a):hmmm... bo mam lenia... i zastanawiam się czy wstawiać czy dalej pisać z murzynkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i na razie murzynek wygrywa... jakim murzynkiem...? ;> ;> Quote
Okamia Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 M&T napisał(a):jakim murzynkiem...? ;> ;> a takim jednym fajnym :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
M&T Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Okamia napisał(a):a takim jednym fajnym :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czemu ja nie wiem o co chodzi? :placz::placz::mad: Quote
Okamia Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 M&T napisał(a):Czemu ja nie wiem o co chodzi? :placz::placz::mad: Jak już wiesz to się ciesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
M&T Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Okamia napisał(a):Jak już wiesz to się ciesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: już wiem i się cieszę :multi::multi: :evil_lol::evil_lol: a teraz fotki :diabloti: [Kelly :eviltong:] Quote
Okamia Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 M&T napisał(a):już wiem i się cieszę :multi::multi: :evil_lol::evil_lol: a teraz fotki :diabloti: [Kelly :eviltong:] Będą w niedziele :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bo dzisiaj mam futsal a jutro Kelly ma urodzinki i mamy małą imprezkę z kumplami z tej okazji :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
M&T Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 oooo :D Kelly staruuuucha będzie :diabloti::diabloti: Quote
Okamia Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 to tak jak i ty :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Okamia Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 M&T napisał(a):eeee tam, szczegół xD nom a co :evil_lol::evil_lol: Quote
Okamia Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Kolejne fotki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Stare ale jare... A za chwilę będą fotki z naszej wizyty w Poznaniu :cool3::cool3::cool3: Quote
Okamia Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Jako że pan kierowca też psiarzem był mieliśmy ulgę i Kelly mogła siedzieć na siedzeniu :crazyeye: Pan nas pochwalił za grzeczność i moje przygotowanie :evil_lol: Kelly pierwszy raz dała się pogłaskać obcemu mężczyźnie bez dokładnego obwąchania i odskoczenia przy próbie dotyku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: w Poznaniu łapałyśmy gołębie na Starym Rynku i w parku za Starym Browarem :cool3: Byłyśmy nad wartą i spotkałyśmy kilka psów z którymi się pobawiłyśmy :razz: niestety fot z zabaw nie mam bo musiałam linki pilnować :roll: Kelly próbowała upolować kaczki :lol: Ogólnie wyjazd bardzo udany i planujemy następny :multi::multi::multi: Moi znajomi podziwiali mojego potwora... A mama murzynka była wprost zachwycona :oops::eviltong::eviltong::eviltong: A teraz mała ilość fotek :loveu: Quote
Okamia Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 A tu z moim kumplem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dogadali się idealnie w sprawie łapania gołębi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Okamia Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Nikt nas nie odwiedza?? A ja tyle fotek wstawiłam ... normalnie jestem załamana :placz::placz::placz: Quote
Estera Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Juś jestem, juś jestem :lol: Byłam, zobaczyłam, slad swój zostawiłam :evil_lol: I czepiam się! Za wieeeeelkie fotki :evil_lol: Fajny ten husky, który tak ma :loveu: Quote
Okamia Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Estera napisał(a):Juś jestem, juś jestem :lol: Byłam, zobaczyłam, slad swój zostawiłam :evil_lol: I czepiam się! Za wieeeeelkie fotki :evil_lol: Fajny ten husky, który tak ma :loveu: Nie ma to jak mieć moda w rodzinie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: malinka_90 napisał(a):śliczny piesek :) Dziękuje :razz: To po mamusi która tak ma :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
M&T Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 http://images43.fotosik.pl/19/449121228f7de7cd.jpg śliiiczneeeee!!!! :loveu::loveu: a jaka chustka boska!! Wybierała twoja siostra Dodzia? :evil_lol: Quote
Okamia Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 M&T napisał(a):http://images43.fotosik.pl/19/449121228f7de7cd.jpg śliiiczneeeee!!!! :loveu::loveu: a jaka chustka boska!! Wybierała twoja siostra Dodzia? :evil_lol: Akurat ten odcień różu lubie i sama ją wybrałam... bo reszta brzydka była:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts