Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

M&T napisał(a):
to następnym razem jak będę to je obfocę;) ale haszczaki szybko dom znajdują ;)

To proszę fotek porobić :loveu:

Ostatnio zastanawiałam się czy można by tego psa jakoś z tamtąd wyciągnąć bo on tam z ONkiem jest zamknięty ...

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Okamia napisał(a):
To proszę fotek porobić :loveu:

Ostatnio zastanawiałam się czy można by tego psa jakoś z tamtąd wyciągnąć bo on tam z ONkiem jest zamknięty ...

Porobię :loveu:

A one są na jakiejś posiadłości?

Posted

M&T napisał(a):
Porobię :loveu:

A one są na jakiejś posiadłości?

nie wiem jak to określić :roll: jest to teren prywatny takie podwórko koło domu:roll: dokładniej sklepu :roll: za dużo miejsca to one tam nie mają :/

Posted

Okamia napisał(a):
nie wiem jak to określić :roll: jest to teren prywatny takie podwórko koło domu:roll: dokładniej sklepu :roll: za dużo miejsca to one tam nie mają :/

no to pogadaj z właścicielami, czy nie mogłabyś huskiego na spacerki zabierać :)

Posted

M&T napisał(a):
no to pogadaj z właścicielami, czy nie mogłabyś huskiego na spacerki zabierać :)

I tu jest problem bo tam nikogo nie widać brama na 2 m a to przy sklepie jest :angryy:

Posted

Okamia napisał(a):
I tu jest problem bo tam nikogo nie widać brama na 2 m a to przy sklepie jest :angryy:

to w sklepie się zapytaj :)

Posted

M&T napisał(a):
to w sklepie się zapytaj :)

Ostatnio zagadałam kolesia z zoologicznego który tam jest to stwierdził że nie wie :shake: u mnie nie nie da się uratować nic :placz::placz::placz:

Posted

Okamia napisał(a):
Ostatnio zagadałam kolesia z zoologicznego który tam jest to stwierdził że nie wie :shake: u mnie nie nie da się uratować nic :placz::placz::placz:

to może spróbuj w bramę zapukać? :hmmmm:

Posted

M&T napisał(a):
to może spróbuj w bramę zapukać? :hmmmm:

Żeby mnie zjadły?? :crazyeye: One są chyba zdziczałe:angryy: i nigdy nikogo tam nie widziałam :shake:

Posted

Okamia napisał(a):
Żeby mnie zjadły?? :crazyeye: One są chyba zdziczałe:angryy: i nigdy nikogo tam nie widziałam :shake:

no to jednym słowem beznadzieja :(

Posted

M&T napisał(a):
no to jednym słowem beznadzieja :(

Nom :-(:placz: Ten rudzio jest słodziak jak nic i myślę że on nie jest do końca zdziczały bo jak idziemy z Kelly tamtędy to nie pokazuje jakiejś agresji tylko ten ONek :placz::placz::placz:

Posted

Okamia napisał(a):
Nom :-(:placz: Ten rudzio jest słodziak jak nic i myślę że on nie jest do końca zdziczały bo jak idziemy z Kelly tamtędy to nie pokazuje jakiejś agresji tylko ten ONek :placz::placz::placz:

to szkoda wielka :(:( taki psiak i tak musi się męczyć w zamknięciu :(

Posted

Okamia napisał(a):

rany goscia :angryy:

Posted

M&T napisał(a):
a my się tak dla odmiany witamy :evil_lol:

o której przyjeżdżacie w ndz? :)

Nie wiem właśnie :evil_lol:
A wy??

o 20 jedziemy z Kellowata na grilla do znajomych na działkę:lol: znowu sobie na wsi pies oddychnie :cool3:

Posted

Okamia napisał(a):
Nie wiem właśnie :evil_lol:
A wy??

o 20 jedziemy z Kellowata na grilla do znajomych na działkę:lol: znowu sobie na wsi pies oddychnie :cool3:

my będziemy w Sierakowie ok. 13-14 :):)

no to przyjemnego grillowania życzymy :cool3: porób jakieś fotki na tym grillu :evil_lol::evil_lol:

Posted

M&T napisał(a):
my będziemy w Sierakowie ok. 13-14 :):)

no to przyjemnego grillowania życzymy :cool3: porób jakieś fotki na tym grillu :evil_lol::evil_lol:

Tak szybko omg :evil_lol: nie wiem właśnie o której jechać mam :cool3:

Dziękujemy... jeżeli będzie okazja to porobię :lol:

Posted

Okamia napisał(a):
Tak szybko omg :evil_lol: nie wiem właśnie o której jechać mam :cool3:

Dziękujemy... jeżeli będzie okazja to porobię :lol:

No tak szybko, bo moi rodzice chcą wcześnie rano wyjechać :eviltong: w ogóle chcieli najpierw wyjeżdżać 6-7 rano, to wtedy byłabym w Sierakowie ok. 11, ale na szczęście ich przekonałam, żeby pojechać później xD

a ty przyjedź wtedy kiedy ja, żebym nie była osamotniona tam xD

zawsze jest okazja, żeby robić fotki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

diabelkowa napisał(a):
my bedziemy jeszcze wczesniej bo pociag jest u nas 23:44 w niedziele :evil_lol: ok 6 moze 7

a my już będziemy wtedy dawno w Sierakowie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: