Izabela124. Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Witanko Ciesze sie, ze bannerek sie podoba Kelly super wyglada w tej czapce, mizianko dla niej Zapraszamy do naszej galeri Quote
Coffee&Nera Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Wpadlam przez przypadek ale... Niepredka wyjde xD Kelly jest piekna, a jakie fotki, Zioom idealny. Wyglaskaj ja odemnie i ja tu wiecej fotek pieknosci prosze :loveu: Quote
Okamia Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Hejka... My właśnie wróciłyśmy ze spacerku i żałuje że nie miałam aparatu aby zdjęcia porobić bo wyszła by niezła sesja... Poszłyśmy do parku, po drodze spotkałyśmy moją sąsiadkę z huskym Huraganem(aż o dziwo że z nim chciała iść do parku). W parku oczywiście puściłam Kelly by sobie pobiegała i pobawiła się z Huraganem, który jak zawsze był na smyczy. Wtedy dołączył do nas Kuba ze swoim psiakiem również Huskym - Syberiuszkiem... Gdy Kelly jak zawsze go dopadła, moja sąsiadka poszła sobie ze swoim psem... A te świrki bawiły się dalej... Potem dołączył do nich na chwilę jakiś sznaucerek miniaturka ;) A potem gdy już opuścił nasze grono ci dalej się bawili i nie mogli przestać... tak przez godzinkę... Noom i właśnie wróciłyśmy... Kelly szczęśliwa że sobie pobiegała z innym psem i ja szczęśliwa że moja morda jest szczęśliwa i uśmiechnięta ;) :) Quote
Coffee&Nera Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Musisz wziasc nastepnym razem aparacik bo z tych relacji zabawa musiala byc niezla... Quote
Okamia Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Nera- napisał(a):Musisz wziasc nastepnym razem aparacik bo z tych relacji zabawa musiala byc niezla... Oj tak... 5 miesięczny maluch pogonił moją potworkę.... Co się naśmialiśmy :megagrin: Następnym razem będę przygotowana ;) Quote
Coffee&Nera Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Musisz dawac duuzo foteczkow to bedzie duuuzo stronek tego temaciku ! Musicie byc slawne :) Quote
Okamia Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Taaaa... My i sława... Mały Syber... Brudas... Dobrze że Kelly wtedy nie bylo ;) Zając na polowaniu :) Mordka mojej mordki To tak dałam z nudów ;) Ale w przyszły weekend będzie więcej... Quote
Coffee&Nera Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Zdjecia boskie ! Skad wy jestescie ze macie takie boskie tereny bo biegania hmm? :) Quote
Okamia Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Z Pniew- ok 50 km od Poznania... i czy ja wiem czy boskie... to tylko park miejski... nawet nie jest dobrze ogrodzony... Chociaż w okolicy blisko lasy i pola ;) Quote
Okamia Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Huragan i z Kelly Stare zdjęcia z zeszłego roku... Quote
Izabela124. Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Fajn[SIZE=-1]e fotki. Ja to prawi[SIZE=-1]e zawsz[SIZE=-1]e bior[SIZE=-1]e aparat na spac[SIZE=-1]erki Quote
Okamia Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Mam Pare (taaa... żeby to było pare) Zdjątek z dzisiejszego spacerku ;) [SIZE=3]Zaczynam wrzucać ;) Quote
Okamia Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 [FONT=Arial Black]Na spacerku były 4 psiaki: - Grande (największy i najstarszy-tata Kelly) - Hakim (ten drugi mniejszy i ciemniejszy-Kelly brat miotowy) - Moja Kelly (nom wiecie która ;) ) - Syberiusz (to małe białe coś XD) [/FONT] [FONT=Arial Black]Ekipa w polu[/FONT] Quote
Izabela124. Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Witanko Widze, ze jest u was duzo haszczakow Quote
Okamia Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko Widze, ze jest u was duzo haszczakow Ogólnie w miasteczku ok 12 ale jeżeli o husky traktowane jak husky to może z 6 ;) Reszta niestety albo jest w kojcach albo w domach... Wyprowazane na krótkie spacery na smyczy:( Quote
Izabela124. Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Witanko Oj wiem jak to jest z lidzmi, tylko by w kojcach trzymali psy Zapraszamy do nas Quote
Okamia Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 A teraz kilka zdjęć ze spotkania z dogomankami i ich psiorami Lucjan Bajon Kelly z Bestem Bajon Próbowałyśmy zrobić zdjęcie grupowe ale nam się nie udało ;) Na pierwszym planie Sonia Hali, ten rudy to Scooby sunprince, Kelly a za nią Luc Quote
Okamia Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Dzięki żeby tylko była tak kochana ;) Quote
Okamia Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Dzięki żeby tylko była tak kochana ;) Quote
Recommended Posts