Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hejka... My właśnie wróciłyśmy ze spacerku i żałuje że nie miałam aparatu aby zdjęcia porobić bo wyszła by niezła sesja... Poszłyśmy do parku, po drodze spotkałyśmy moją sąsiadkę z huskym Huraganem(aż o dziwo że z nim chciała iść do parku). W parku oczywiście puściłam Kelly by sobie pobiegała i pobawiła się z Huraganem, który jak zawsze był na smyczy. Wtedy dołączył do nas Kuba ze swoim psiakiem również Huskym - Syberiuszkiem... Gdy Kelly jak zawsze go dopadła, moja sąsiadka poszła sobie ze swoim psem... A te świrki bawiły się dalej... Potem dołączył do nich na chwilę jakiś sznaucerek miniaturka ;) A potem gdy już opuścił nasze grono ci dalej się bawili i nie mogli przestać... tak przez godzinkę... Noom i właśnie wróciłyśmy... Kelly szczęśliwa że sobie pobiegała z innym psem i ja szczęśliwa że moja morda jest szczęśliwa i uśmiechnięta ;) :)

Posted

Nera- napisał(a):
Musisz wziasc nastepnym razem aparacik bo z tych relacji zabawa musiala byc niezla...

Oj tak... 5 miesięczny maluch pogonił moją potworkę.... Co się naśmialiśmy :megagrin:
Następnym razem będę przygotowana ;)

Posted

Taaaa... My i sława...

Mały Syber... Brudas... Dobrze że Kelly wtedy nie bylo ;)

Zając na polowaniu :)

Mordka mojej mordki

To tak dałam z nudów ;) Ale w przyszły weekend będzie więcej...

Posted

Z Pniew- ok 50 km od Poznania... i czy ja wiem czy boskie... to tylko park miejski... nawet nie jest dobrze ogrodzony... Chociaż w okolicy blisko lasy i pola ;)

Posted

[FONT=Arial Black]Na spacerku były 4 psiaki:
- Grande (największy i najstarszy-tata Kelly)
- Hakim (ten drugi mniejszy i ciemniejszy-Kelly brat miotowy)
- Moja Kelly (nom wiecie która ;) )
- Syberiusz (to małe białe coś XD)
[/FONT]

[FONT=Arial Black]Ekipa w polu[/FONT]

Posted

Izabela124. napisał(a):
Witanko
Widze, ze jest u was duzo haszczakow

Ogólnie w miasteczku ok 12 ale jeżeli o husky traktowane jak husky to może z 6 ;) Reszta niestety albo jest w kojcach albo w domach... Wyprowazane na krótkie spacery na smyczy:(

Posted

A teraz kilka zdjęć ze spotkania z dogomankami i ich psiorami

Lucjan Bajon

Kelly z Bestem Bajon

Próbowałyśmy zrobić zdjęcie grupowe ale nam się nie udało ;)

Na pierwszym planie Sonia Hali, ten rudy to Scooby sunprince, Kelly a za nią Luc