M&T Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 BlackSheWolf napisał(a):matko sama gadanina tutaj ;p a jakies fotki ? były kilka stron temu :diabloti::diabloti: Quote
M&T Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Marta_Ares napisał(a):nowe by sie przydaly:evil_lol: basia bonnie napisał(a):nowe, nowe! :diabloti: Dokładnie! A nie, że ona ciągle gada i gada :roll: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Okamia Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 BlackSheWolf napisał(a):matko sama gadanina tutaj ;p a jakies fotki ? Były kilka stron temu :evil_lol: Marta_Ares napisał(a):nowe by sie przydaly:evil_lol: Jeszcze wszyscy starych nie widzieli :roll: basia bonnie napisał(a):nowe, nowe! :diabloti: :evil_lol: aparatu nie mam :eviltong: Tylko telefon mi został :cool3: M&T napisał(a):Dokładnie! A nie, że ona ciągle gada i gada :roll: :diabloti::diabloti::diabloti: A ciekawe z kim tak gada :-o Quote
Okamia Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Oto obiecany filmik: http://pl.youtube.com/watch?v=NFOLKcx1cN0 :evil_lol: Quote
Okamia Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Filmik dałam a wy co?? Jakoś nie widze zachwytów:angryy::mad: Quote
Okamia Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 [quote name='Acctiually']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Wiedziałam że na Ciebie zawsze można liczyć ;):eviltong: A oto fotka Kelly z dzisiejszego poranka :evil_lol: Quote
diabelkowa Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 sliczne foyty tylko troche sie rozciagnely:evil_lol: Quote
Okamia Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 diabelkowa napisał(a):sliczne foyty tylko troche sie rozciagnely:evil_lol:Co ty?? :crazyeye: nie wiedziałam :evil_lol: Quote
M&T Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Okamia napisał(a): A ciekawe z kim tak gada :-o No ja nie wiem :shake: pewnie z jakąś.... <cenzura> :evil_lol: Okamia napisał(a):Filmik dałam a wy co?? Jakoś nie widze zachwytów:angryy::mad: Zachwycam się :loveu: super malamucik :loveu: ale po dokładnym spojrzeniu na niego i spotkaniu go dzisiaj na spacerku stwierdzam iż to zupełnie nie jest ten malamut z Gdyni :oops::eviltong: a fotki boskie :loveu: Quote
Okamia Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 M&T napisał(a):No ja nie wiem :shake: pewnie z jakąś.... <cenzura> :evil_lol: Wole nie wiedzieć z jaką :evil_lol: M&T napisał(a): Zachwycam się :loveu: super malamucik :loveu: ale po dokładnym spojrzeniu na niego i spotkaniu go dzisiaj na spacerku stwierdzam iż to zupełnie nie jest ten malamut z Gdyni :oops::eviltong: a fotki boskie :loveu: Ta sunia nie jest na bank z Gdyni :loveu: Ale była bardzo bezpośrednia :cool3: Jej właściciel stwierdził że to najweselszy szczeniak (wtedy miała ok. 10 miesicy) Quote
M&T Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Okamia napisał(a):Wole nie wiedzieć z jaką :evil_lol: No lepiej nie :diabloti::diabloti: Okamia napisał(a): Ta sunia nie jest na bank z Gdyni :loveu: Ale była bardzo bezpośrednia :cool3: Jej właściciel stwierdził że to najweselszy szczeniak (wtedy miała ok. 10 miesicy) No to jak sunia to na bank xD bo tamten to facio xD stary facio :evil_lol::evil_lol: Ale ta sunia to cudeńko :loveu::loveu: Quote
Okamia Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 M&T napisał(a):No lepiej nie :diabloti::diabloti: NC:evil_lol: M&T napisał(a): No to jak sunia to na bank xD bo tamten to facio xD stary facio :evil_lol::evil_lol: Ale ta sunia to cudeńko :loveu::loveu: Nom... Fajnego właściciela miała :cool3: Tylko że ja z moim boyem byłam więc musiałam grzeczna być :diabloti: Ale pogadałam z nim i pożartowałam że jak mała już z ringu zejdzie to my ją do domu bierzemy :eviltong: Quote
M&T Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Okamia napisał(a): Nom... Fajnego właściciela miała :cool3: Tylko że ja z moim boyem byłam więc musiałam grzeczna być :diabloti: Ale pogadałam z nim i pożartowałam że jak mała już z ringu zejdzie to my ją do domu bierzemy :eviltong: mmm, a w jakim wieku ten właściciel? :cool3::cool3: a Ty dziecko ile masz lat, że już się TZta dorobiłaś, hę?? :mad::mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Okamia Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 M&T napisał(a):mmm, a w jakim wieku ten właściciel? :cool3::cool3: Nom 20-25 :cool3: M&T napisał(a): a Ty dziecko ile masz lat, że już się TZta dorobiłaś, hę?? :mad::mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak będziesz grzeczna dziecko to Was z Mikeyskim na 18 w lutym zaprosimy :evil_lol: A z niego taki TZ jak z mysiej ... torba podróżna jak to mówi mój kumpel :evil_lol: Quote
M&T Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Okamia napisał(a):Nom 20-25 :cool3: Mmmm, czemu mnie tam nie było? :loveu::loveu: Okamia napisał(a): Jak będziesz grzeczna dziecko to Was z Mikeyskim na 18 w lutym zaprosimy :evil_lol: A z niego taki TZ jak z mysiej ... torba podróżna jak to mówi mój kumpel :evil_lol: A to my w tym samym wieku widzę :evil_lol::evil_lol: a tylko spróbuj nie zaprosić! :mad::mad: A co? Nie TZ? Przechodni jakiś? :evil_lol: Quote
Okamia Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 M&T napisał(a):Mmmm, czemu mnie tam nie było? :loveu::loveu: W pażdzierniku lub listopadzie znowu jest w Poznaniu wystawa :cool3: Może będzie :evil_lol: M&T napisał(a): A to my w tym samym wieku widzę :evil_lol: a tylko spróbuj nie zaprosić! :mad: No jak grzeczna będziesz to może... :evil_lol: M&T napisał(a): A co? Nie TZ? Przechodni jakiś? :evil_lol: A w tym wieku już TZ-ta byś chciała??:stupid: Quote
M&T Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Okamia napisał(a):W pażdzierniku lub listopadzie znowu jest w Poznaniu wystawa :cool3: Może będzie :evil_lol: to przyjedziemy :cool3: a przy okazji zwalimy się do was :diabloti::diabloti: Okamia napisał(a): No jak grzeczna będziesz to może... :evil_lol: Nie może tylko na pewno! :evil_lol: Okamia napisał(a): A w tym wieku już TZ-ta byś chciała??:stupid: Broń Boże! xD tak tylko spytałam .... :oops: :evil_lol: Quote
Okamia Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 M&T napisał(a):to przyjedziemy :cool3: a przy okazji zwalimy się do was :diabloti::diabloti: Nie ma sprawy :evil_lol: Sprawdziłam i jest 8-9.11 :eviltong: M&T napisał(a): Nie może tylko na pewno! :evil_lol: MOŻE ...:eviltong: M&T napisał(a): Broń Boże! xD tak tylko spytałam .... :oops: :evil_lol: Więc właśnie :p Quote
M&T Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Okamia napisał(a):Nie ma sprawy :evil_lol: Sprawdziłam i jest 8-9.11 :eviltong: Jak to jest weekend to wtedy przyjeżdżamy :cool3::cool3: Quote
Okamia Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 M&T napisał(a):Jak to jest weekend to wtedy przyjeżdżamy :cool3::cool3: Tak to jest weekend:megagrin: Quote
M&T Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Okamia napisał(a):Tak to jest weekend:megagrin: no to przyjedziemy:cool3: tylko będziecie musiały nas przenocować :evil_lol::evil_lol: Quote
Okamia Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 M&T napisał(a):no to przyjedziemy:cool3: tylko będziecie musiały nas przenocować :evil_lol::evil_lol: Spoko :cool3: Mikalski ze mną w łóżku a ty na podłodze :evil_lol: Quote
Recommended Posts