M&T Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 ojej, mam nadzieję, że z Syberem będzie wszystko dobrze :(:( a nie chcesz wysterylizować Kelly? Quote
Marta_Ares Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Witam trzymam kciuki!!! zeby mu sie polepszyło!!!! Quote
Okamia Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='M&T']ojej, mam nadzieję, że z Syberem będzie wszystko dobrze :(:( a nie chcesz wysterylizować Kelly?[/quote] Chce ale u mnie to jest kwestia dwóch rzeczy - wet i kasa mimo iż u nas jest wet to nie ma warunków do sterylizacji :/ A w Poznaniu nie znam żadnego weta :/ W Kwilczu mamy też ale ten jest taki jakiś nieprzyjemny a nie dam pod nóż mojej "córeczki" jak nie będzie budził we mnie zaufania...:lol: [quote name='Marta_Ares']Witam trzymam kciuki!!! zeby mu sie polepszyło!!!![/quote] Hej... Dzięki :-( Chyba ja się nawet nim bardziej przejmuje niż jego pan :angryy: Quote
Izabela124. Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 hejka O to trudne dni dla Kelci nstały, a amanci nieproszeni są najgorsi, życzę wytrwałości Mam znajomą w Poznaniu, ona zna fajnego weta, mogę dac ci namiaty na niego ;) No i zdrówka dla Syberiusza życzę Quote
Okamia Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='Izabela124.']hejka O to trudne dni dla Kelci nstały, a amanci nieproszeni są najgorsi, życzę wytrwałości Mam znajomą w Poznaniu, ona zna fajnego weta, mogę dac ci namiaty na niego ;) No i zdrówka dla Syberiusza życzę[/quote] Ok... tylko czy dobrze tnie?? :cool3: Co do psiaków to najwyżej jakiegoś amanta potraktuje z rzemyka :roll: nie cierpię luzem biegających po mieście burków(dla mnie burek=wolno biegający po mieście pies żeby nie było że chodzi ogólnie o kundelki które są sweet :D) :angryy: głupota ludzka nie zna granic :angryy: dzięki za życzonka dla Sybera ;) Dzisiaj już jest w domu... niestety na razie za dużo spacerków nie może mieć ale ważne że już jest ok...:multi: Quote
M&T Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 no to fajnie, że z Syberem już lepiej! :multi::multi: no i życzę znalezienia takiego weta, żebyś mu ufała w 20000% :):) Quote
Okamia Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='M&T']no to fajnie, że z Syberem już lepiej! :multi::multi: no i życzę znalezienia takiego weta, żebyś mu ufała w 20000% :):)[/quote] Takiego to chyba nigdy nie znajdę... Jeśli sprawa dotyczy psa(a zwłaszcza mojego) to jestem bardzo wymagająca :evil_lol: (dlatego tylko 5 osób zadało mi pytanie czy dopuszczę Kelly :evil_lol:) Quote
M&T Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Okamia']Takiego to chyba nigdy nie znajdę... Jeśli sprawa dotyczy psa(a zwłaszcza mojego) to jestem bardzo wymagająca :evil_lol: (dlatego tylko 5 osób zadało mi pytanie czy dopuszczę Kelly :evil_lol:)[/quote] no to, żebyś mu ufała chociaż w 90% xP Quote
Okamia Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='M&T']no to, żebyś mu ufała chociaż w 90% xP[/quote] Ważne żeby Kelly mu zaufała i nie bała się go ... Teraz czekam na Izę aż poda mi namiary na tego weta... może skontaktuje się z nim jeszcze w przyszłym miesiącu... Quote
Basia i Barni Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 mam nadzieje ze przystojna husky nie bedzie miała cieczki bo zloty bedzie udreka- jak mam dwa psy :shake: pozdrawiamy i usciskaj kelly od barniego(miłośnika rasy husky :loveu:) i saszy narazie nie wiedzacego co to cieczka :roll::oops: Quote
Okamia Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Basia i Barni napisał(a):mam nadzieje ze przystojna husky nie bedzie miała cieczki bo zloty bedzie udreka- jak mam dwa psy :shake: pozdrawiamy i usciskaj kelly od barniego(miłośnika rasy husky :loveu:) i saszy narazie nie wiedzacego co to cieczka :roll::oops: Oczywiście że wyściskam... Ja też mam taką nadzieję:roll: Quote
Okamia Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 kilka fotek takich byle jakich abyście o nas nie zapomnieli :roll: Quote
Okamia Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 diabelkowa napisał(a):witam sliczne suczydlo :) Witamy witamy nowego gościa :multi: I zapraszamy tak często jak tylko fajne fotki będą :evil_lol: Marta_Ares napisał(a):slicznosci:loveu: :loveu: :loveu: Drugą śliczność ma Twój TZ :loveu::evil_lol: a Aresik też śliczny :lol: (zwłaszcza w tych pink spodenkach :evil_lol:) Quote
Okamia Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 A teraz wrzucę kilka fotek z mojej wizyty na Międzynarodowej Wystawie Psów Rasowych o Puchar Europy Środkowej i Wschodniej w Poznaniu w 2007 roku :lol: p.s. Nudzi mi się :P A może ktoś tu znajdzie swojego psiaka :evil_lol:(wątpie) Quote
Okamia Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 York przygotowywany do występu na ringu Quote
M&T Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Kelly jest prześliczna :loveu::loveu: a na fotkach z wystawy zauważyłam malamuta z Gdyni :cool3: Quote
Okamia Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 M&T napisał(a):Kelly jest prześliczna :loveu::loveu: a na fotkach z wystawy zauważyłam malamuta z Gdyni :cool3: A który to ?? :cool3: Quote
Tepes Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Jaka śliczna:loveu:Ale Panienka się wyleguje:) Oo i psiaki z wystawy;) Quote
Okamia Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='Acctiually']Jaka śliczna:loveu:Ale Panienka się wyleguje:) Oo i psiaki z wystawy;) Miałam stare fotki to z nudy wrzuciłam :cool3: Quote
M&T Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Okamia']A który to ?? :cool3: http://b88.grono.net/54/98/gallery-37366243-500x500.jpg ten po prawej :cool3: Quote
Okamia Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='M&T']http://b88.grono.net/54/98/gallery-37366243-500x500.jpg ten po prawej :cool3: O to z tym miałam romantyczne chwile po jego występie :cool3: Dostałam buziaka i łapkę :evil_lol: Quote
Recommended Posts