Okamia Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 i z dzisiejszego spacerku :cool3: i zdjęcie pokazujące jak się kochamy :evil_lol::diabloti: Quote
Tepes Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Ale się wyleguje:) A jakie buziaczki z Pańcią:loveu: Quote
Okamia Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='Acctiually']Ale się wyleguje:) A jakie buziaczki z Pańcią:loveu: Ona tak zawsze na tym łóżku... Dać jej duże łóżko a go nie opuści :evil_lol: zresztą my obie je uwielbiamy :cool3: A takie buziole to tylko od święta ... najczęściej się "kłócimy" Quote
Okamia Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 [quote name='Acctiually']A no to Kelly pyskata dziewucha:D Oj i to bardzo jak ma dzień... Ale na szczęście wtedy kiedy ma to jest cicho :evil_lol:(jak zostaje sama) Quote
M&T Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='Okamia']Ale ona się nie da na pewno Jej dumą i słabością jest jej ogon :cool3: Nie da go sobie ruszyć a nie wspomne że jak wpada do jeziora to właśnie tak by ogonka nie zamoczyć:lol: Tylko nie mów jej że Ci to napisałam :evil_lol: Tak się zastanawiam, co ma język do ogona, ale nie ważne xD będę siedzieć cicho :evil_lol: choć może na Zlocie w jeziorku pokaże mi jak dba o tę swoją dumę :cool3: [quote name='Okamia'] To nieźle... Kelly miała kleszcza 5godzin od zastosowania spot ona :roll: a teraz już nie łapie kleszczy na szczęście No i właśnie tak działają te wszystkie badziewia przeciwkleszczowe :roll: Mickey na szczęście rzadko łapie, to był dopiero jego drugi :eviltong: http://b12.grono.net/241/41/gallery-56548064-500x500.jpg jaki słodki buziak :cool3: http://b62.grono.net/33/138/gallery-56434455-500x500.jpg no chyba lepszego widoku to se nie mogła wybrać xD Quote
Okamia Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='M&T']Tak się zastanawiam, co ma język do ogona, ale nie ważne xD będę siedzieć cicho :evil_lol: choć może na Zlocie w jeziorku pokaże mi jak dba o tę swoją dumę :cool3: A tak jakoś o tym ogonie napisałam :evil_lol: [quote name='M&T']No i właśnie tak działają te wszystkie badziewia przeciwkleszczowe :roll: Mickey na szczęście rzadko łapie, to był dopiero jego drugi :eviltong: Kelly miała przez 3,5 roku jakieś 5 kleszczy (w tym 3 w tym roku) [quote name='M&T'] http://b12.grono.net/241/41/gallery-56548064-500x500.jpg[quote name='M&T'] jaki słodki buziak :cool3: http://b62.grono.net/33/138/gallery-56434455-500x500.jpg no chyba lepszego widoku to se nie mogła wybrać xD [quote name='Izabela124.']Hejos Haha widok to zarąbisty macie Taki buziak to tylko na potrzeby fotografa :lol: A ten widok jej odpowiada bo po dachu często dzikie kocury łażą, po cmentarzu stare babcie (ona kocha stare dewoty :evil_lol:) a na podwórku którego nie widać na foto są kury więc czego się dziwota :megagrin: okolica idealna dla husky Quote
M&T Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Okamia napisał(a):A tak jakoś o tym ogonie napisałam :evil_lol: Rozumiem, po prostu Ci się przypomniało? xD Okamia napisał(a): Kelly miała przez 3,5 roku jakieś 5 kleszczy (w tym 3 w tym roku) no to rzeczywiście mało :lol: mój jak na razie dwa :P Okamia napisał(a): Taki buziak to tylko na potrzeby fotografa :lol: A ten widok jej odpowiada bo po dachu często dzikie kocury łażą, po cmentarzu stare babcie (ona kocha stare dewoty :evil_lol:) a na podwórku którego nie widać na foto są kury więc czego się dziwota :megagrin: okolica idealna dla husky Taaa, rzeczywiście idealna xD mój to by te wszystkie kury obszczekał, a jakby sie nadarzyła okazja to i poganiał xD Quote
Okamia Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 M&T napisał(a):Rozumiem, po prostu Ci się przypomniało? xD Ta moja niezawodna pamięć daje o sobie czasami znać :evil_lol: M&T napisał(a): no to rzeczywiście mało :lol: mój jak na razie dwa :P Psiak mojego kumpla ma co chwilę a podobno jakieś preparaty stosuje, a ma dopiero 6 miesięcy... Dobrze że moja miała zaraz po zauważeniu wyciągane i żaden za duży jeszcze nie był:roll: M&T napisał(a): Taaa, rzeczywiście idealna xD mój to by te wszystkie kury obszczekał, a jakby sie nadarzyła okazja to i poganiał xD Kelly ma zawsze na nie ochote :evil_lol: nie wspomne o poganianiu kotów bo to jej hobby ... Co do szczekania to ona raczej małomówna ale jak zacznie to serenady śpiewa :lol: Może załatwimy jakąś gumową kure na Zlot?? (bo gdyby żywą to TOZ mógłby sie doczepić) :cool3: Quote
M&T Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Okamia napisał(a):Psiak mojego kumpla ma co chwilę a podobno jakieś preparaty stosuje, a ma dopiero 6 miesięcy... Dobrze że moja miała zaraz po zauważeniu wyciągane i żaden za duży jeszcze nie był:roll: Mickey jak miał pierwszego kleszcza to nie zauważyliśmy go, tylko po jakims czasie sam odpadł i zobaczyliśmy, jak się turla po ziemii. No i teraz bardziej doglądamy Mickiego ^^'' Okamia napisał(a): Kelly ma zawsze na nie ochote :evil_lol: nie wspomne o poganianiu kotów bo to jej hobby ... Co do szczekania to ona raczej małomówna ale jak zacznie to serenady śpiewa :lol: Może załatwimy jakąś gumową kure na Zlot?? (bo gdyby żywą to TOZ mógłby sie doczepić) :cool3: no mój też uwielbia ganiać kotki :evil_lol: taaak! Trzeba załatwić kurę! :diabloti: Quote
Okamia Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 M&T napisał(a):no mój też uwielbia ganiać kotki :evil_lol: taaak! Trzeba załatwić kurę! :diabloti: Ale gumową czy żywą??:cool3: Quote
M&T Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Okamia napisał(a):Ale gumową czy żywą??:cool3: gumową, bo tak jak mówiłaś, może się do nas TOZ przyczepić :evil_lol: Quote
Okamia Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 M&T napisał(a):gumową, bo tak jak mówiłaś, może się do nas TOZ przyczepić :evil_lol: Ok... Załatwię na zlot :cool3: Quote
M&T Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Okamia napisał(a):Ok... Załatwię na zlot :cool3: :multi::multi: będzie masakra kurą gumową :diabloti: Quote
Okamia Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 M&T napisał(a)::multi::multi: będzie masakra kurą gumową :diabloti: Tak tylko że ja będę musiała ją ukrywać przed Kelly bo ona uwielbia piszczące zabawki i gumowe kurczaki :evil_lol: Nie wiem czasem czy ona jak ją zobaczy to będzie chciała się z kimkolwiek nią podzielić:lol: Ale masakra z gumową kurką :diabloti: Quote
M&T Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Okamia napisał(a):Tak tylko że ja będę musiała ją ukrywać przed Kelly bo ona uwielbia piszczące zabawki i gumowe kurczaki :evil_lol: Nie wiem czasem czy ona jak ją zobaczy to będzie chciała się z kimkolwiek nią podzielić:lol: Ale masakra z gumową kurką :diabloti: Mickey też ma bzika na punkcie piszczałek :evil_lol: ale ta kura to nie dla psów! MY będziemy się nią bawić! :cool1: Quote
Okamia Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 M&T napisał(a):Mickey też ma bzika na punkcie piszczałek :evil_lol: ale ta kura to nie dla psów! MY będziemy się nią bawić! :cool1: Tylko będziemy musiały psy gdzieś zgubić :evil_lol::cool1: Quote
M&T Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Okamia napisał(a):Tylko będziemy musiały psy gdzieś zgubić :evil_lol::cool1: przywiąże sie do drzewa :diabloti: Quote
Okamia Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 [quote name='M&T']przywiąże sie do drzewa :diabloti: U w a g a !!! Powszechne niestety w Polsce trzymanie psa stale na uwięzi jest formą dręczenia zwierzęcia ! Właśnie przeglądam sklepy internetowe w poszukiwaniu obroży fajnej i linki ok 10 m :lol: i znalazłam ten fajny txt:evil_lol: Wydrukuje i powiesze na mojej ścianie płaczu w pokoju :evil_lol: Quote
M&T Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Okamia napisał(a):Właśnie przeglądam sklepy internetowe w poszukiwaniu obroży fajnej i linki ok 10 m :lol: i znalazłam ten fajny txt:evil_lol: Wydrukuje i powiesze na mojej ścianie płaczu w pokoju :evil_lol: haha xD ściana płaczu? wtf? xD Quote
Okamia Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 M&T napisał(a):haha xD ściana płaczu? wtf? xD Miejsce nad biurkiem gdzie mam poprzyklejane stare foty, plakaty (np. Teren prywatny!!! Zakaz zakłucania głośnej muzyki :lol:) i ciekawe txty z netu :evil_lol: Quote
M&T Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Okamia napisał(a):Miejsce nad biurkiem gdzie mam poprzyklejane stare foty, plakaty (np. Teren prywatny!!! Zakaz zakłucania głośnej muzyki :lol:) i ciekawe txty z netu :evil_lol: ja mam takie miejsce nad łóżkiem :evil_lol::evil_lol: ja lecę :lol: papa :diabloti: Quote
Okamia Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 M&T napisał(a):ja mam takie miejsce nad łóżkiem :evil_lol::evil_lol: ja lecę :lol: papa :diabloti: Cya :diabloti: Quote
Okamia Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 Przez najbliższy miesiąc nie będzie fotek za dużo, zwłaszcza spacerkowych bo Kelly ma cieczkę na 80% bo psy na nią tak reagują a niestety(na szczęście) moja sunia nie krwawi obficie w te dni więc nic nie widać nigdy :angryy: Po za tym jesteśmy w niezbyt fajnym humorze bo nasz przyjaciel Syber(na wielu fotkach) nastąpił na szkło i rozciął sobie najprawdopodobniej tętnice:placz:... Miał operację ale jest w ciężkim stanie:placz: nic więcej nie wiem :-( Quote
Recommended Posts