halgre Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='Okamia']Nom nima:evil_lol: ale może niedługo będzie:eviltong: jak będziecie grzeczni :diabloti: Ja jestem grzeczna :diabloti: jak nie wiem co :evil_lol::eviltong::roll: Ale jak sprawdzisz, czy ktoś był grzeczny :multi:;):eviltong::-o:evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Ja jestem grzeczna... zawsze :grins: No, prawie zawsze... :megagrin: Quote
Okamia Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 [quote name='halgre58']Ja jestem grzeczna :diabloti: jak nie wiem co :evil_lol::eviltong::roll: Ale jak sprawdzisz, czy ktoś był grzeczny :multi:;):eviltong::-o:evil_lol: Tak, tak jak wszyscy tu:evil_lol: [quote name='bonsai_88']Ja jestem grzeczna... zawsze :grins: No, prawie zawsze... :megagrin: Prawie:megagrin: nawet prawie nie jesteś:evil_lol: [quote name='miki-ostrowiec']Piękność a te oczęta:loveu: A dziękować i witać :cool3: My tylko ostrzegamy że potrafimy z dobrych grzecznych ludziów zrobić nie dobrych:evil_lol: zajebistych człowieków :evil_lol: Quote
mrowa23 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 ja zalgadam ale nowych zdjec brak...nie ladnie... my to co rusz wstawiamy powiekszajaca sie Franke i reszte bandy a ty lenisz sie jednym slowem;P mam nadzieje ze jak dozie beda na swiecie to wpadniesz w odwiedzinki :cool3: Quote
Okamia Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 mrowa23 napisał(a):ja zalgadam ale nowych zdjec brak...nie ladnie... my to co rusz wstawiamy powiekszajaca sie Franke i reszte bandy a ty lenisz sie jednym slowem;P mam nadzieje ze jak dozie beda na swiecie to wpadniesz w odwiedzinki :cool3: Nom jutro to nadrobimy :D będą foty z niespodzianką :evil_lol: taką skoczną :evil_lol: Waszą galerię odwiedzam i podziwiam mamuśkę :loveu: Śliczna prostokątna dożyca :loveu: Jak zapraszacie to pewnie że wpadne :loveu: Quote
mrowa23 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 ooo a kto to? pewnie ze zapraszamy tymbardziej ze Fana dzisiaj straszy porodem:mad: Quote
Okamia Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 mrowa23 napisał(a):ooo a kto to? pewnie ze zapraszamy tymbardziej ze Fana dzisiaj straszy porodem:mad: A to kolega na tymczasie :evil_lol: O! jak miło :loveu: ciekawe kto pierwszy się wykruszy :evil_lol: Fana urodzi czy Wy zawału dostaniecie :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 A ja już myślałam, że to Kelly się tak zmieniła :evil_lol:... Quote
Okamia Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 bonsai_88 napisał(a):A ja już myślałam, że to Kelly się tak zmieniła :evil_lol:... Nie jeszcze :evil_lol: Jak na razie terroryzuje kolegę w każdy możliwy sposób :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
halgre Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Fajny kolega :multi: lubi się bawić ... :evil_lol: Quote
Okamia Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 I zaczął się dłuuuuuuuuuuugi majowy weekend :evil_lol: nasz trwa do wtorku :D Jutro gdy pogoda dopisze idziemy na 10 km trasę :cool3: Będzie wesoło :evil_lol: oczywiście futra na smyczach aby mi nie polowały :mad: głównie kelly :evil_lol: Może na jakieś foty się załapiecie xD Quote
Okamia Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Nie ma :cool3: Aparat padł :angryy: meszki gryzły:angryy: Jazz pcha mi się na kolana :loveu: A Kellowate obrażone :evil_lol: Bo dostała ochszan za podkradanie zabawek i kości młodemu :evil_lol::mad: Mimo iż ma własne... to przecież można podjumać młodemu i mieć wszystko razy 2 :evil_lol::mad: Quote
Patikujek Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Ty mi się nie wymiguj brakiem aparatu tylko kombinuj jakąś koleżankę, kolegę kuzyna czy babcię z aparatem i dawaj nam tu cos bo my pomalutku przestajemy wierzyć w to że te twoje futra żyją jeszcze Quote
Okamia Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Jak nie wierzysz że żyją to przyjedź i sprawdź :evil_lol: Quote
halgre Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Witam ... :multi: Przyszłam oglądać Kelly, a tu ... niiiiic :crazyeye: Wpadnę kiedy indziej, napewno będą jakieś fotki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Okamia Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Kelly ostatnio wychodzi tylko wcześnie rano i popołudniu na krótko :evil_lol: za to w nocy robimy ok 5 km :evil_lol: ale w nocy foty nie wychodzą :evil_lol: Mogę dać Wam za to mojego tymczasa ideała :loveu: Quote
Okamia Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 mam kilka fotek z walk psów :evil_lol::loveu: Quote
Okamia Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 No więc dzisiaj moja mama dostała w prezencie sunie w typie golden retrivera :loveu: Dostała imię Bella co po włosku znaczy piękna :evil_lol: Dla mnie ma to być pies do agility i frisbee... Oto mała :) Zdjęcia dzięki uprzejmości Tośki Quote
bonsai_88 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 A właśnie miałam się spytać, co to za zmiana tematu w galerii :eviltong:... Cudna ta piękniasta :cool3: Quote
Recommended Posts