Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Okamia']Nom nima:evil_lol: ale może niedługo będzie:eviltong: jak będziecie grzeczni :diabloti:
Ja jestem grzeczna :diabloti: jak nie wiem co :evil_lol::eviltong::roll: Ale jak sprawdzisz, czy ktoś był grzeczny :multi:;):eviltong::-o:evil_lol:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='halgre58']Ja jestem grzeczna :diabloti: jak nie wiem co :evil_lol::eviltong::roll: Ale jak sprawdzisz, czy ktoś był grzeczny :multi:;):eviltong::-o:evil_lol:

Tak, tak jak wszyscy tu:evil_lol:

[quote name='bonsai_88']Ja jestem grzeczna... zawsze :grins:

No, prawie zawsze... :megagrin:

Prawie:megagrin: nawet prawie nie jesteś:evil_lol:

[quote name='miki-ostrowiec']Piękność a te oczęta:loveu:

A dziękować i witać :cool3:
My tylko ostrzegamy że potrafimy z dobrych grzecznych ludziów zrobić nie dobrych:evil_lol: zajebistych człowieków :evil_lol:

Posted

ja zalgadam ale nowych zdjec brak...nie ladnie...

my to co rusz wstawiamy powiekszajaca sie Franke i reszte bandy a ty lenisz sie jednym slowem;P

mam nadzieje ze jak dozie beda na swiecie to wpadniesz w odwiedzinki :cool3:

Posted

mrowa23 napisał(a):
ja zalgadam ale nowych zdjec brak...nie ladnie...

my to co rusz wstawiamy powiekszajaca sie Franke i reszte bandy a ty lenisz sie jednym slowem;P

mam nadzieje ze jak dozie beda na swiecie to wpadniesz w odwiedzinki :cool3:

Nom jutro to nadrobimy :D będą foty z niespodzianką :evil_lol: taką skoczną :evil_lol:

Waszą galerię odwiedzam i podziwiam mamuśkę :loveu: Śliczna prostokątna dożyca :loveu:

Jak zapraszacie to pewnie że wpadne :loveu:

Posted

mrowa23 napisał(a):
ooo a kto to?

pewnie ze zapraszamy tymbardziej ze Fana dzisiaj straszy porodem:mad:

A to kolega na tymczasie :evil_lol:

O! jak miło :loveu: ciekawe kto pierwszy się wykruszy :evil_lol: Fana urodzi czy Wy zawału dostaniecie :evil_lol:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
A ja już myślałam, że to Kelly się tak zmieniła :evil_lol:...

Nie jeszcze :evil_lol: Jak na razie terroryzuje kolegę w każdy możliwy sposób :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

I zaczął się dłuuuuuuuuuuugi majowy weekend :evil_lol: nasz trwa do wtorku :D
Jutro gdy pogoda dopisze idziemy na 10 km trasę :cool3: Będzie wesoło :evil_lol: oczywiście futra na smyczach aby mi nie polowały :mad: głównie kelly :evil_lol:

Może na jakieś foty się załapiecie xD

Posted

Nie ma :cool3:
Aparat padł :angryy:
meszki gryzły:angryy:
Jazz pcha mi się na kolana :loveu:
A Kellowate obrażone :evil_lol:
Bo dostała ochszan za podkradanie zabawek i kości młodemu :evil_lol::mad: Mimo iż ma własne... to przecież można podjumać młodemu i mieć wszystko razy 2 :evil_lol::mad:

Posted

Ty mi się nie wymiguj brakiem aparatu tylko kombinuj jakąś koleżankę, kolegę kuzyna czy babcię z aparatem i dawaj nam tu cos bo my pomalutku przestajemy wierzyć w to że te twoje futra żyją jeszcze

Posted

Witam ... :multi:
Przyszłam oglądać Kelly, a tu ... niiiiic :crazyeye: Wpadnę kiedy indziej, napewno będą jakieś fotki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Kelly ostatnio wychodzi tylko wcześnie rano i popołudniu na krótko :evil_lol: za to w nocy robimy ok 5 km :evil_lol: ale w nocy foty nie wychodzą :evil_lol:

Mogę dać Wam za to mojego tymczasa ideała :loveu:

• 3 weeks later...
Posted

No więc dzisiaj moja mama dostała w prezencie sunie w typie golden retrivera :loveu: Dostała imię Bella co po włosku znaczy piękna :evil_lol: Dla mnie ma to być pies do agility i frisbee...

Oto mała :) Zdjęcia dzięki uprzejmości Tośki