Estera Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Okamia napisał(a):Nie no dzięki :eviltong::eviltong::eviltong: Zaraz zamknę się w sobie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ty się nie liczysz :evil_lol: bo ty z RODZINY :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I tak najwcześniej fotki dam przed gwiazdką bo zUo jesteście i czuje się zaniedbana :eviltong:To się ciesz, że nie mam tu władzy. Bo wszystko bym na linki zamieniła i tyle byś "z rodziny" miała :diabloti: Szamanka broń mnie :placz: A wszyscy się w psychiatryku pozamykajcie. W Kisielu bić się nie chcę, bo cały bym zeżarła :evil_lol: Quote
Okamia Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 bonsai_88 napisał(a):Taaaak :loveu:... siedźcie tutaj :multi:... a ja będę miała spokój :evil_lol: Chciałabyś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 bonsai_88 napisał(a):Popieram :evil_lol: Ha, ślązaczki zawsze wiedzą co najlepsze:evil_lol::evil_lol: Quote
Estera Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Barbara kogo TY w tym psychiatryku chciałaś zamknąć? :shock: Quote
Okamia Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Estera napisał(a):To się ciesz, że nie mam tu władzy. Bo wszystko bym na linki zamieniła i tyle byś "z rodziny" miała :diabloti: Szamanka broń mnie :placz: A wszyscy się w psychiatryku pozamykajcie. W Kisielu bić się nie chcę, bo cały bym zeżarła :evil_lol: Jeszcze będziesz chciała się po moich dzielnicach bujać... Zobaczymy jak w lutym przyjedziesz :mad: Moje piękne fotki na linki :mad: A ja Ci je zadedykowałam :placz: basia bonnie napisał(a):Ha, ślązaczki zawsze wiedzą co najlepsze:evil_lol::evil_lol: Chciałabyś:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Okamia napisał(a): Chciałabyś:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Te młoda.... nawet jeśli nie Ślązaczka [bo ja tylko mieszkam na śląsku :evil_lol:], to starszych się szanuje, jasne :mad: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Okamia Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 bonsai_88 napisał(a):Te młoda.... nawet jeśli nie Ślązaczka [bo ja tylko mieszkam na śląsku :evil_lol:], to starszych się szanuje, jasne :mad: :diabloti::diabloti::diabloti: Ty uważaj sobie starucho jedna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Okamia napisał(a):Ty uważaj sobie starucho jedna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :obrazic::obrazic: Quote
Okamia Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 M&T napisał(a):Heeeeeeeej :cool3: Gdzie fooootki? :mad: Stronkę wcześniej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A może dwie :cool3: Quote
Estera Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Dużo wcześniej, bo na gadanie nas wzięło :lol: Quote
M&T Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 http://images36.fotosik.pl/34/726d7233769194de.jpg :loveu::loveu: Quote
Hala Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Pozdrawiamy Kelly. Hala i Sonia :evil_lol: Quote
Okamia Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 [quote name='Hala']Pozdrawiamy Kelly. Hala i Sonia :evil_lol: Śliczne :loveu::loveu::loveu: Dziękuje :loveu::loveu::loveu: Nie lubię Cie już Halinko bo przez Twoje wycieczki w góry i ja mam ochotę wyruszyć tam z moim futrem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak źle na mnie działają Wasze wyprawy :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
jbk Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Okamia napisał(a):Śliczne :loveu::loveu::loveu: Dziękuje :loveu::loveu::loveu: Nie lubię Cie już Halinko bo przez Twoje wycieczki w góry i ja mam ochotę wyruszyć tam z moim futrem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak źle na mnie działają Wasze wyprawy :eviltong::eviltong::eviltong: Jak masz ochotę, to się wybierz ;) GÓRY SĄ CUDOWNE :) Quote
Okamia Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 jbk napisał(a):Jak masz ochotę, to się wybierz ;) GÓRY SĄ CUDOWNE :) Wiem o tym :-( Ale nie pracuje więc nie mam stałych dochodów i muszę chodzić do szkoły :placz::placz::placz: może w ferie lub jakieś inne wolne ale teraz nie a góry jesienią są bardzo piękne :loveu::loveu::loveu: Quote
basia bonnie Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Okamia napisał(a):może w ferie lub jakieś inne wolne ale teraz nie a góry jesienią są bardzo piękne :loveu::loveu::loveu: we ferie przyjeżdżasz do porąbki :cool3: Quote
Okamia Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 basia bonnie napisał(a):we ferie przyjeżdżasz do porąbki :cool3: To PRAWIE jak góry :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobra ide spać bo padam z nóg :roll: Dobranoc :cool3: Quote
basia bonnie Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Okamia napisał(a):To PRAWIE jak góry :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobra ide spać bo padam z nóg :roll: Dobranoc :cool3: jakie prawie?! porąbka jest w górach!! to są beskidy ;) dobranoc ślimaczku:loveu::loveu: Quote
Estera Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 To ja się łączę w bólu i też chcę w góry :cry: Quote
basia bonnie Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Estera napisał(a):To ja się łączę w bólu i też chcę w góry :cry: Wy wszystkie marudzicie, rozpaczacie, zamiast wsiadać w pociąg i przyjechać!:shake::diabloti: Quote
Estera Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 basia bonnie napisał(a):Wy wszystkie marudzicie, rozpaczacie, zamiast wsiadać w pociąg i przyjechać!:shake::diabloti:żeby to było takie proste :diabloti: Quote
bonsai_88 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 basia uważaj bo przyjadę... z obiema wariatkami :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Przyjedź ,przyjedz!zapraszam :loveu: i weź jeszcze Okamie i Estere :evil_lol: tzn. raczej one wezmą Ciebie po drodze :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 basia wątpię, żebyś tak radośnie witała Birmę w swoich progach :diabloti:.. Wiesz jak dzisiaj wyglądała krótka wizyta mojego kumpla [który jest u mnie baaardzo rzadko, bo zazwyczaj to ja mam coś do niego i to ja prędzej ruszę tyłek piętro wyżej :evil_lol:]? Z ciągłym radosnym uśmiechem na ustach [bo w końcu Kubę lubię] powtarzałam Birma nie wolno, Birma ja wiem ,że on tak smakowicie wygląda [a wygląda :diabloti:], Birma, mówię NIE... Najlepsze było to, że Birma cały czas grzecznie leżała :diabloti:... ale ja ją znam i ja wiem, że jedna komenda [OK, czyli już nie musisz się słuchać] i młoda by zaatakowała :shake:... chciałabyś z takim psem wytrzymac pare dni :razz:? Quote
Recommended Posts