Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Okamia napisał(a):
Nie no dzięki :eviltong::eviltong::eviltong: Zaraz zamknę się w sobie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ty się nie liczysz :evil_lol: bo ty z RODZINY :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
I tak najwcześniej fotki dam przed gwiazdką bo zUo jesteście i czuje się zaniedbana :eviltong:
To się ciesz, że nie mam tu władzy. Bo wszystko bym na linki zamieniła i tyle byś "z rodziny" miała :diabloti: Szamanka broń mnie :placz:
A wszyscy się w psychiatryku pozamykajcie. W Kisielu bić się nie chcę, bo cały bym zeżarła :evil_lol:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Estera napisał(a):
To się ciesz, że nie mam tu władzy. Bo wszystko bym na linki zamieniła i tyle byś "z rodziny" miała :diabloti: Szamanka broń mnie :placz:
A wszyscy się w psychiatryku pozamykajcie. W Kisielu bić się nie chcę, bo cały bym zeżarła :evil_lol:

Jeszcze będziesz chciała się po moich dzielnicach bujać... Zobaczymy jak w lutym przyjedziesz :mad: Moje piękne fotki na linki :mad: A ja Ci je zadedykowałam :placz:

basia bonnie napisał(a):
Ha, ślązaczki zawsze wiedzą co najlepsze:evil_lol::evil_lol:

Chciałabyś:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Okamia napisał(a):

Chciałabyś:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Te młoda.... nawet jeśli nie Ślązaczka [bo ja tylko mieszkam na śląsku :evil_lol:], to starszych się szanuje, jasne :mad:

:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Te młoda.... nawet jeśli nie Ślązaczka [bo ja tylko mieszkam na śląsku :evil_lol:], to starszych się szanuje, jasne :mad:

:diabloti::diabloti::diabloti:

Ty uważaj sobie starucho jedna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Hala']Pozdrawiamy Kelly.

Hala i Sonia :evil_lol:

Śliczne :loveu::loveu::loveu: Dziękuje :loveu::loveu::loveu:
Nie lubię Cie już Halinko bo przez Twoje wycieczki w góry i ja mam ochotę wyruszyć tam z moim futrem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak źle na mnie działają Wasze wyprawy :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Okamia napisał(a):
Śliczne :loveu::loveu::loveu: Dziękuje :loveu::loveu::loveu:
Nie lubię Cie już Halinko bo przez Twoje wycieczki w góry i ja mam ochotę wyruszyć tam z moim futrem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak źle na mnie działają Wasze wyprawy :eviltong::eviltong::eviltong:

Jak masz ochotę, to się wybierz ;) GÓRY SĄ CUDOWNE :)

Posted

jbk napisał(a):
Jak masz ochotę, to się wybierz ;) GÓRY SĄ CUDOWNE :)

Wiem o tym :-( Ale nie pracuje więc nie mam stałych dochodów i muszę chodzić do szkoły :placz::placz::placz: może w ferie lub jakieś inne wolne ale teraz nie a góry jesienią są bardzo piękne :loveu::loveu::loveu:

Posted

basia bonnie napisał(a):
we ferie przyjeżdżasz do porąbki :cool3:

To PRAWIE jak góry :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dobra ide spać bo padam z nóg :roll: Dobranoc :cool3:

Posted

Okamia napisał(a):
To PRAWIE jak góry :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dobra ide spać bo padam z nóg :roll: Dobranoc :cool3:

jakie prawie?! porąbka jest w górach!! to są beskidy ;)

dobranoc ślimaczku:loveu::loveu:

Posted

basia wątpię, żebyś tak radośnie witała Birmę w swoich progach :diabloti:.. Wiesz jak dzisiaj wyglądała krótka wizyta mojego kumpla [który jest u mnie baaardzo rzadko, bo zazwyczaj to ja mam coś do niego i to ja prędzej ruszę tyłek piętro wyżej :evil_lol:]? Z ciągłym radosnym uśmiechem na ustach [bo w końcu Kubę lubię] powtarzałam Birma nie wolno, Birma ja wiem ,że on tak smakowicie wygląda [a wygląda :diabloti:], Birma, mówię NIE...
Najlepsze było to, że Birma cały czas grzecznie leżała :diabloti:... ale ja ją znam i ja wiem, że jedna komenda [OK, czyli już nie musisz się słuchać] i młoda by zaatakowała :shake:... chciałabyś z takim psem wytrzymac pare dni :razz:?