Okamia Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 M&T napisał(a):no internat, przecie mówię :eviltong: ta... zapomniałam że ty przecie byłaś tydzień w wlkp i teraz całą gwarę masz obrytą:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kinia napisał(a):Nie byłoby tej dyskusji gdybyście pisały po Polskiemu;) Przecie to Polski tylko że w gwarze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A może chcesz szneke z glancem?? Quote
M&T Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 no, a jak :evil_lol: a po rozmowach ze Zbyśką i Macho to ja prawie Ślązaczka :diabloti: Quote
Manixsa Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 I kto uwierzy, że kelly boi się mojej małej Lufki!!! :diabloti: Quote
Okamia Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Manixsa napisał(a):I kto uwierzy, że kelly boi się mojej małej Lufki!!! :diabloti: nom fakt... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Okamia Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Kinia napisał(a):Wu na poważnie czy nie? Boi sie? A kto by się takiego killera nie bał :diabloti: to był postrach zlotu... Taki mały psiak a ile kłótni wywołał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: oczywiście wśród psów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Okamia Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Kinia napisał(a)::) A jakieś zdjęcia będą? może jak znajdę chwilkę czasu :evil_lol: Quote
łapeczek Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 luknijcie prosze i jak ktos moze to prosze o pomoc dla suni bo trafi do schronu ;[ http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120598 Quote
basia bonnie Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 A kto uwierzy,że Bonnie i Kelly bawiły się po haszczakowemu i Bonnie zdominowala Kelly!! :evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
M&T Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 ja uwierze, bo widzialam to na wlasne oczy :evil_lol: Quote
mortikia Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Hej ;) W najbliższy weekend (20-21 września) jest organizowane spotkanie miłośników psów zaprzęgowych: dużo psów, bieganie, ognisko i fajna zabawa ;) Więcej tutaj: http://forum.stake-out.org/viewtopic.php?t=5447 Zapraszam :) Quote
Sweet Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 no to nieźle jak to widziałas tofisiu:D nie uwierzyłabym normalnie:evil_lol: fajnie to musiało wygladac:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 M&T napisał(a):ja uwierze, bo widzialam to na wlasne oczy :evil_lol: hehe:cool3: fajnie się bawiły:eviltong: w Chomiku płynie chyba krew husky:evil_lol: bo ona była przeszczęśliwa jak się bawiła z Kelly:loveu: Quote
Okamia Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 no... najlepsze jak w domku siedziay i bonnie na kelly caly czas warczala :P Kelly nadal ma teraume przez bonnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: sorry laseczki że nie ma mnie ostatnio ale nie mam dostępa do neta... lub jest bardzo ograniczony... wszystko przez szkole :shake::shake::shake: a jaką mam świetną klase :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak będę to będę... Quote
Okamia Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Hellow.... nikt do nas nie zagląda i chyba nowych fotek nie chce :shake: a szkoda szkoda... trochę się tego ostatnio zebrało... Po za tym niedługo moje kellowate kończy 4 latka i będzie impreza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Okamia Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 [quote name='Kinia']Ja zaglądam i chce zdjecia:cool3: Chociaż jedna która o nas pamięta :roll: Quote
Kinia Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Bo ja zawsze o Was pamiętam... Tylko jedna fotka? Mogłabyś się bardziej wysilić;) Ale ładna, ładna;) Quote
Okamia Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 [quote name='Kinia']Bo ja zawsze o Was pamiętam... Tylko jedna fotka? Mogłabyś się bardziej wysilić;) Ale ładna, ładna;) Powoli ... Bez nerwów... Po prostu nie wiem które fotki wrzucać najpierw... Quote
Kinia Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Chyba sie linka poplątała;) Jak nie wiesz które najpierw wstawić to najlepiej te co najdawniej zrobiłaś pokolei:eviltong: Quote
M&T Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 http://images34.fotosik.pl/379/753f670a7eab04d9.jpg śliiiiczne!!!!! :loveu::loveu::loveu: ja chce się z wami znowu spotkać! :placz: Quote
Recommended Posts