Okamia Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 M&T napisał(a):chyba twój dobroczyńca :evil_lol::evil_lol: Nie wlewaj sobie złotko :cool3::cool3::cool3: Szukam Ci noclegu na listopad w Poznaniu :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Okamia Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 łapeczek napisał(a):heyoooo .... Hello :eviltong: Co tam?? Quote
M&T Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Okamia napisał(a):Nie wlewaj sobie złotko :cool3::cool3::cool3: Szukam Ci noclegu na listopad w Poznaniu :eviltong::eviltong::eviltong: :multi::multi::multi: kochana ty moja :loveu: :evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 M&T to ty przyjeżdżasz do Poznania w litopadzie??:D Quote
Okamia Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):M&T to ty przyjeżdżasz do Poznania w litopadzie??:D Chce przyjechać ale nie ma gdzie spać bo u mnie mogła by ale to jest 50 km od Poznania (ok 7.80 zeta) i to niezbyt opłacalne :roll: Quote
łapeczek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 hehehe ja moge pogadac zeby M&T u mnie spala albo u moich dzadkow ;p Quote
Okamia Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 łapeczek napisał(a):hehehe ja moge pogadac zeby M&T u mnie spala albo u moich dzadkow ;p Słyszysz Martynko?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 a to fajnie:) ta wystawa jest w listopadzie czy październiku?? bo ja bylam przekonana ze w październiku.:evil_lol: Quote
łapeczek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 heheh jak bedzie trzeba to zapytam dziadkow bo u mnie to raczej nie bo w bloku mieszkam i mam tylko niecale 38 m2 a dziadkowie maja duze mieszkanko ;p Quote
Okamia Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):a to fajnie:) ta wystawa jest w listopadzie czy październiku?? bo ja bylam przekonana ze w październiku.:evil_lol: W listopadzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Okamia Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 łapeczek napisał(a):heheh jak bedzie trzeba to zapytam dziadkow bo u mnie to raczej nie bo w bloku mieszkam i mam tylko niecale 38 m2 a dziadkowie maja duze mieszkanko ;p To już z Martynką załatwiaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na targach :) jak zawsze Quote
M&T Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):M&T to ty przyjeżdżasz do Poznania w litopadzie??:D a no przyjeżdżam jak się uda :cool3: Okamia napisał(a):Chce przyjechać ale nie ma gdzie spać bo u mnie mogła by ale to jest 50 km od Poznania (ok 7.80 zeta) i to niezbyt opłacalne :roll: no właśnie, niestety :( łapeczek napisał(a):hehehe ja moge pogadac zeby M&T u mnie spala albo u moich dzadkow ;p pogadaj pogadaj, proszę :multi::multi: Okamia napisał(a):Słyszysz Martynko?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: słyszę :multi::multi::cool3: Quote
M&T Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 łapeczek napisał(a):heheh jak bedzie trzeba to zapytam dziadkow bo u mnie to raczej nie bo w bloku mieszkam i mam tylko niecale 38 m2 a dziadkowie maja duze mieszkanko ;p ok, byłabym wdzięczna :lol::lol: łapeczek napisał(a):a gdzie ta wystawa w poznaiu ? nie mam pojęcia :evil_lol: Quote
Okamia Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 M&T napisał(a):nie mam pojęcia :evil_lol: Ważne że ja wiem wszystko co trzeba :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
M&T Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Okamia napisał(a):Ważne że ja wiem wszystko co trzeba :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: to spoko, zaprowadzisz mnie :evil_lol::evil_lol: Quote
Okamia Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 M&T napisał(a):to spoko, zaprowadzisz mnie :evil_lol::evil_lol: Z PKP masz tak daleko na wystawę że się zmęczysz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
łapeczek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Okamia napisał(a):Z PKP masz tak daleko na wystawę że się zmęczysz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja mysle ze nawet nie trafi ;p Quote
Okamia Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):tak bardzo daleko jest:evil_lol: A że niby nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i jak tam wysyłanie fotki?? :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Okamia Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 łapeczek napisał(a):ja mysle ze nawet nie trafi ;p Zależy którym wyjściem wyjdzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 nie no przeciez mówie ze daleko:evil_lol: mogła by sie zgubić po drodze:evil_lol: Quote
Okamia Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):nie no przeciez mówie ze daleko:evil_lol: mogła by sie zgubić po drodze:evil_lol: Nom wiadomo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak tam przesyłanie mi fotki ???:mad::mad::mad: Quote
Recommended Posts