M&T Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Okamia napisał(a):nieee... bo mi kiedyś drzazga w dziąsło wlazła i bolało za bardzo :diabloti: A po bieganiu na czworaka to mnie plecy niemiłosiernie bolą :evil_lol: starość nie radość :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Okamia Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 M&T napisał(a):starość nie radość :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dziś sam jestem dziadkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
M&T Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Okamia napisał(a):dziś sam jestem dziadkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a nie babcią? :eviltong: Quote
Okamia Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 M&T napisał(a):a nie babcią? :eviltong: Ciiiicho bo się wyda :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
M&T Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Okamia napisał(a):Ciiiicho bo się wyda :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Basia będzie mieszkać z MĘŻCZYZNĄ!!!!! :crazyeye::crazyeye: :evil_lol::evil_lol: Quote
Okamia Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 M&T napisał(a):Basia będzie mieszkać z MĘŻCZYZNĄ!!!!! :crazyeye::crazyeye: :evil_lol::evil_lol: nie :evil_lol: ja być kobietą w 100% :evil_lol::lol: Quote
M&T Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Okamia napisał(a):nie :evil_lol: ja być kobietą w 100% :evil_lol::lol: zobaczymy na zlocie :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Sweet Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Hej:) dziewczyny ale wy tu gadacie:evil_lol: ledwo znalazłam foty:D ale są super:):) Quote
M&T Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):Hej:) dziewczyny ale wy tu gadacie:evil_lol: ledwo znalazłam foty:D ale są super:):) ojj tam, taka malutka pogawędka :diabloti: Quote
Okamia Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 M&T napisał(a):ojj tam, taka malutka pogawędka :diabloti: Ta bo zamiast na gg to ona mi wątek zapisuje :evil_lol: Quote
M&T Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Okamia napisał(a):Ta bo zamiast na gg to ona mi wątek zapisuje :evil_lol: no, bo się do mnie na gie nie odzywasz :obrazic: :diabloti::diabloti: Quote
Okamia Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 M&T napisał(a):no, bo się do mnie na gie nie odzywasz :obrazic: :diabloti::diabloti: no bo Twojego numeru nie mam bo nie zdążyłam zapisać bo w drodze do domu mi się tel rozładował :-( Quote
Sweet Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 M&T napisał(a):ojj tam, taka malutka pogawędka :diabloti: Tak malutka:evil_lol: Okamia napisał(a):Ta bo zamiast na gg to ona mi wątek zapisuje :evil_lol: Bo tu sie lepiej gada niż na gg:evil_lol::evil_lol: Wiecie co ja sie wam dziwie ze na zlocie nie jesteście razem w domku:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
Okamia Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):Bo tu sie lepiej gada niż na gg:evil_lol::evil_lol: Wiecie co ja sie wam dziwie ze na zlocie nie jesteście razem w domku:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol: Ciiii bo się wyda :evil_lol: Quote
M&T Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Okamia napisał(a):no bo Twojego numeru nie mam bo nie zdążyłam zapisać bo w drodze do domu mi się tel rozładował :-( no to już masz mój nr :cool3::cool3: xxSweetGirl93xx napisał(a): Wiecie co ja sie wam dziwie ze na zlocie nie jesteście razem w domku:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol: bo ja już wcześniej byłam rozlokowana w innym domku, a poza tym wszystkie w jednym bysmy sie nie pomieściły, bo ja mam jeszcze 2 osoby tow. :evil_lol: Quote
Sweet Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Okamia napisał(a):Ciiii bo się wyda :evil_lol: dobra juz nic nie mówie:evil_lol::eviltong: M&T napisał(a): bo ja już wcześniej byłam rozlokowana w innym domku, a poza tym wszystkie w jednym bysmy sie nie pomieściły, bo ja mam jeszcze 2 osoby tow. :evil_lol: aha chyba że.... ale i tak bedziecie pewnie razem przesiadywac:evil_lol::eviltong: Quote
M&T Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a): aha chyba że.... ale i tak bedziecie pewnie razem przesiadywac:evil_lol::eviltong: przecie tu się od miesięcy nocne schadzki planują :evil_lol: Basia nawet na tę okazję nową piżamkę sobie kupiła :cool3::cool3: Quote
Okamia Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 M&T napisał(a):przecie tu się od miesięcy nocne schadzki planują :evil_lol: Basia nawet na tę okazję nową piżamkę sobie kupiła :cool3::cool3: Nie tylko Basia :evil_lol: Jakie 2 os towarzyszące?? Quote
Sweet Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 o to musi byc cos jak sie kupuje nowa piżamke:evil_lol: Quote
M&T Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Okamia napisał(a):Nie tylko Basia :evil_lol: Jakie 2 os towarzyszące?? Ty też?!?! :crazyeye: ja nową kupiłam sobie przed obozem do Bułgarii :evil_lol::evil_lol: no moje 2 osoby towarzyszące :eviltong::eviltong: Quote
Okamia Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 M&T napisał(a):Ty też?!?! :crazyeye: ja nową kupiłam sobie przed obozem do Bułgarii :evil_lol::evil_lol: no moje 2 osoby towarzyszące :eviltong::eviltong: Ta :D taką koszulkę z osiołkiem :cool3: jakie dwie :roll: Tą Twoją koleżankę i?? Quote
M&T Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Okamia napisał(a):Ta :D taką koszulkę z osiołkiem :cool3: jakie dwie :roll: Tą Twoją koleżankę i?? a ja mam piżamkę ze Snoopy'm :razz::razz: i drugą koleżankę :diabloti: Quote
Okamia Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 M&T napisał(a):a ja mam piżamkę ze Snoopy'm :razz::razz: i drugą koleżankę :diabloti: Aha :evil_lol: Quote
M&T Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Okamia napisał(a):Aha :evil_lol: doobra, już ci nie zaśmiecam wątku :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts