Doda_ Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 pucka69 napisał(a):a tam na górze jest tez jakas siatka do zamocowania? na allegro taka zielona ... tak tak jest, zdjęlam ją na chwile bo chcialam zrobic zdjęcie Quote
pucka69 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 juz ostatnie pytanie - i przepraszam za off - ten sprzedający ma straszne duzo neutrali i negów - Ty jestes zadowolona, tak? Quote
Doda_ Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 pucka69 napisał(a):juz ostatnie pytanie - i przepraszam za off - ten sprzedający ma straszne duzo neutrali i negów - Ty jestes zadowolona, tak? Tak tak.. klatka doszla cala i bez uszkodzen... i to szybko.. Quote
Doda_ Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 pucka69 i jak ? Kupujesz ten plotek ? W sklepie trudno kupic, albo male i drogie, albo nie ma.. Saszę i Borysa wczoraj odebrał Tomek, pojechali do domu. Quote
Doda_ Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Skarze sie! Tola wchodzi na moją glowe i wygryzla bluzke! a Kira spodnie i palce! :mad: Kira stala sie krową, a nadal chowa sie pod brzuszkiem Toli! :crazyeye: Ugryzła palec Toli a ta sie wystraszyla, wskoczyla na moja ramione i podrapala! :shake: Jeszcze próbowała ucho Toli wygryźć!! :eek2: Dziś Kira to mały urwisek :cool3::loveu: Aha.. od niedawna Tola tez próbuje chowac sie pod brzuszkiem Kiry :roll: Quote
milcia17 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Doda_ napisał(a):Aha.. od niedawna Tola tez próbuje chowac sie pod brzuszkiem Kiry :roll: To ty chyba żartujesz?! hahahaahahaha ale pękłam ze śmiechu :D :evil_lol::evil_lol::evil_lol::grin::grin::grin: Quote
Doda_ Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 Zdjecie Saszy i Borysa robione nad ranem. Tomek miał urodziny, byliśmy tam z przyjaciołmi. Niedawno wrócilam do domu. Swiniaki maja sie dobrze ;) Trolko, czemu nie zagladasz do nas? :placz: Pozdrawiam ;) Quote
trolka Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 ależ zaglądam zaglądam :) Piękne zdjęcia a świniaki widzę dobrze odżywione i chyba jest im dobrze u Tomka :) A jak z zadomowieniem się? Przyzwyczaiły się już do Tomka? Quote
Doda_ Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 trolka napisał(a):ależ zaglądam zaglądam :) Piękne zdjęcia a świniaki widzę dobrze odżywione i chyba jest im dobrze u Tomka :) A jak z zadomowieniem się? Przyzwyczaiły się już do Tomka? Przyzwyczaily sie juz do Tomka, biegaja po pokoju i nie chca wracac do klatki ;) Tomkowi ciezko ich zlapac a szczegolnie Borysa :evil_lol: pucka69 napisał(a):płotek kupiłam. czekam na dostawę. Super ;) Quote
Doda_ Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 Wzielam z klatki Kirę, glaskalam, pobawilam z nią, wrócila do klatki i wzięlam Tolę na ręce, to Kira strasznie bardzo krzyczala.. tak ze moje papugi ze strachu ucichly :eviltong: Quote
Evelin Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Chciałam napisać o świnskiej zazdrości...ale mała Kira chyba wzywała towarzyszkę na pomoc ....Doda a może bierz swoje 2 sztuki jednoczasowo na ręce.. Quote
Doda_ Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 Evelin napisał(a):Chciałam napisać o świnskiej zazdrości...ale mała Kira chyba wzywała towarzyszkę na pomoc ....Doda a może bierz swoje 2 sztuki jednoczasowo na ręce.. Tak tak, biorę zawsze dwie świnki na ręce. Tylko dziś pierwszy raz wzielam osobno. Tola ugryzła w nos mojej suczce :shake: :evil_lol: Quote
Doda_ Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 Dziś wieczorem Sasza i Borys przyjeżdżają do mnie na kilka dni:cool3: Tomek wyjeżdza na drugi koniec Polski :-o A ja jutro wyjeżdzam.. jesteśmy zaproszeni na komunię mojego kuzyna.. U świnek dobrze :razz: PS. jutro chętnie bym zabrała ze sobą świnki na wieś, ale wolę nie.. Na wsi jest pelno zwierząt i wszyscy myśla, ze zabiorę je do domu:-o Ciekawe, czy krowa zmieści się w osobowym samochodzie? Quote
pucka69 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Dodo! przepraszam za pelna skrzynke! juz oczyszczona!!! Quote
Doda_ Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Pucka69, nic sie nie stalo, a co z klatką-wybiegiem dla gryzoni? Dostałas juz? invictus hilaritas napisał(a):doda ale Tomek ma z Toba dobrze.. Tomek zawsze zostawia pod moją opieką swoje zwierzaki, gdy wyjeżdza. Już przed adopcją Saszy i Borysa z Tomkiem uzgodniliśmy, ze zawsze będzie mógł przywiezac do mnie świnki, jak bedzie wyjeżdzac. Ale chlopaki maja bardzo sztywna siersc..i duzi sa.. Quote
Doda_ Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Zdjęcie Saszy i Borysa :cool3: Sa u mnie od soboty, dziś albo jutro wracają do domu. Hej, dziewczyno, masz tam coś dla mnie?! Hmm, ja chyba nie jestem w swoim domku... Ehmm...mój braciszek chyba ma rację..nie jestem w swoim domku... Gryzę...Gryzę..czy Dody nie boli?!:angryy: Quote
Doda_ Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Kira i Tola :loveu: Przy Tobie jestem bezpieczna..nie chcę, zeby ta wielka dziewczyna mnie złapała... Tola! A nie mówiłam?! Ta dziewczyna probowała mnie złapać!! Quote
trolka Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 piękne fotki, Sasza mnie bardzo rozczulił. Kochane maluszki, widzę, że kompletnie nie boją się już ludzi :) Quote
Doda_ Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 trolka napisał(a):piękne fotki, Sasza mnie bardzo rozczulił. Kochane maluszki, widzę, że kompletnie nie boją się już ludzi :) Tak :cool3: Jak otwieram klatkę,to Borys już musi sprawdzić,co mam dla nich:cool3: Sasza woli grzecznie czekać :cool3: Masz pozdrowienia od chłopaków (od Tomka też:evil_lol:) Quote
Doda_ Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Z Tomkiem :agrue: (klocilismy sie:evil_lol:) Wracał z Olsztyna prosto do mnie po...skarby (świnki) Mówilam, ze dzis mu nie oddam, dopiero jutro, bo do niego jedziemy. Uparl się, że nie wróci do domu bez świnek :no-no-no: i tak ładnie błagał :modla: I świniaczki pojechały :placz: Kurcze jak mi smutno! Hahahaha, klatka się nie zmieścila w samochodzie :turn-l: Nie mają mały samochód, tylko ze w bagazu i na tylnym siedzeniu byly walizki :evil_lol: Dlatego nie bylo miejsca :evil_lol: Tomek postawił klatkę na tylnym siedzeniu i chwalił "udało się" ale nie pomyslał o siebie, nie bylo dla niego miejsca :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
milcia17 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Buhahaha!Dobre!!!!:grin: i co,poszedł na piechotę do domu?xD Quote
pucka69 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Dodo - super zdjęcia :) Płotku nie ma :( podobno wyslal 1,5 tyg temu. Kurierem. jakaś sciema. niby szuka teraz listu przewozowego :( Quote
Recommended Posts