Atkaaaa Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Ale cudeńko nam się w trójmieście pokazało! :D Szukamy domku! Quote
majqa Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Moja Jola ok.1,5r wchodzi na obroty raniutko, a wyłącza się ok.24.00. Te psy na bank są na jakimś dopale.:evil_lol: Quote
Diana S Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Toż to piekność.... domeczek stały dla pięknej dziewczynki.... Quote
Karilka Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Atkaaa ona w Łodzi u mnie siedzi, tzn. lezy i rozbraja kolejną zabawke:diabloti:. Majga taa... Mi dopiero co dobuś spoważniał troszku... a tu nowy wariat. Dobuś też jak na dopalaczach. Śmigałam non stop na rowerku:roll:. Teraz niby powazniejszy jest ale nadal szajbus. Złamana i zwichnięta łapa a za kotem na drzewo wskoczył wczoraj:shake: Quote
Karilka Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Wiecie, że małą nawet na łańcuch jakiś debil chciał?:mad: Quote
majqa Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Niech sam się ciołek uplącze na ogniwach.:angryy: :mad: Quote
Karilka Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 No byli tak: [LIST=1] [*]dwaj rozmnażacze (Szukam suczki bo mam pięknego psa.) [*]łańcuch [*]"piesek dla dziecka, ona jest taka śliczna, moja córeczka ma 6 lat i zawsze chciała mieć taką sunię" [*]starsze małżeństwo. Po 70-tce. Sunia do mieszkania w bloku. Całkiem odpowiedzialni i fajni ale wiadomo...Ja sobie z jej temperamentem ledwo daje rade a co dopiero tacy starsi ludzie:shake:.[/LIST] Quote
natalia_aa Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 No w koncu osobny watek malenkiej powstal, bom sie musiala do tej pory przedzierac przez ten sopocki, co by jej fotki dojrzec i na nasze niebieskie wstawic... Quote
Atkaaaa Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Karilka napisał(a):No byli tak: dwaj rozmnażacze (Szukam suczki bo mam pięknego psa.) łańcuch "piesek dla dziecka, ona jest taka śliczna, moja córeczka ma 6 lat i zawsze chciała mieć taką sunię" starsze małżeństwo. Po 70-tce. Sunia do mieszkania w bloku. Całkiem odpowiedzialni i fajni ale wiadomo...Ja sobie z jej temperamentem ledwo daje rade a co dopiero tacy starsi ludzie:shake:. To nie za ciekawie... to niech w łodzi znajdzie domek jeśli tu się nie udało;) Quote
majqa Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Właśnie pokazuję fotki TZ...Sama nie wierzę, że to robię.:shake: Quote
Karilka Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 majga haha:loveu:. Super by było! Ja też tak spontanicznie dobermana do siebie przytachałam...Tyle ze to pies z meliny a to sucz sprawdzona:cool3:. Wypieszczona rozrabiara:loveu: Quote
majqa Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Kariluś, przepraszam, że pytam ale...dlaaacieeeeegooooo ona nie może zostać u Ciem??? Jejkuś, widać jaka jest szczęśliwa...:-( Ha, psy z meliny, po przejściach...nic mi nie mów...mam m.in. takie na składzie, w domku u mamy...:shake: Miały bidy farta. Tu w Łodzi mam obok Jolci niesamowitą bidusię. Jest u mnie ponad rok, rok ciężkiej pracy i pokazywania jej, że noga nie kopie, a ręka nie bije... W sumie od niedawna sunia zaczęła poszczekiwać. Wcześniej nie miała odwagi, a na gwałtowniejszy ruch kuliła się w sobie. Bił na pewno mężczyzna. Cudem oswoiła się z moim TZ, a i tak, co go ucięła myśląc, że chce jej zrobić krzywdę...eh...tyle jej...teraz między nimi jest sztama... Quote
andzia69 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Majga - jak chcesz, zeby 2 wariatki rozniosły ci chatę to bierz mała!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
majqa Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Andzia, Ty to jesteś moja osobista grupa wsparcia.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A na "Jolę" to Ty w ogóle zajrzałaś??? :razz: A tam foty dla Ciebie specjalnie i na "gwałt" powrzucane!!! Hę???? ;) Quote
Karilka Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Majga 3 psy to za dużo. Gdybym miała dom - nie byłoby problemu. Jest kochana, nawet bardzo, ale to za dużo dla nas. Zwłaszcza że mam 2 trudnych "facetów".... Sąsiedzi też nie są "za". Mają dość.... Trzeba jakoś żyć. Potrzeba małej kogoś, kto zrobi z niej ludzi i będzie kochał całym sercem... :roll: Quote
MARCHEWA Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Sunia ma jednego obserwatora na Allegro...czy to ty majqa?:cool3: Quote
majqa Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Karilko ja tylko zapytałam. Nie chciałam Ci wyrządzić przykrości. Jeśli tak się stało, przepraszam.:-( Nie, to nie ja obserwuję aukcję. Gdyby tak było powiedziałabym Wam. Takich numerów nie robię. Quote
ruda76 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Karilka napisał(a):Majga 3 psy to za dużo. Gdybym miała dom - nie byłoby problemu. Jest kochana, nawet bardzo, ale to za dużo dla nas. Zwłaszcza że mam 2 trudnych "facetów".... Sąsiedzi też nie są "za". Mają dość.... Trzeba jakoś żyć. Potrzeba małej kogoś, kto zrobi z niej ludzi i będzie kochał całym sercem... :roll: Karilka, bo jak się mieszka w bloku to trza miec psy jednej rasy:eviltong:i najlepiej tej samej masci ;)wtedy sąsiedzi nie wiedzą ktory jest ktory:p Quote
majqa Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Ja też z blokowiska. 2 psy i 2 koty...a reszta poza zasięgiem blokersów.:-( Quote
Karilka Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 ruda76 haha taaak:evil_lol:. Maiałam dobermanke na DT to sąsiedzi nie rozróżniali który to który, pomimo że Figa była jak połowa mojego Dolara:cool1:. majga jaka tam przykrość.:lol: Przez mój dom sporo psów sie przewinęło w ciągu tych 2 latek.:roll: W wielu sie zakochaliśmy... Normalka. Quote
majqa Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Podziwiam Cię. Co do mnie, co "w dom" wstąpiło to już nie wyszło... W tym sęk.:evil_lol: Quote
Karilka Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Doberman z Łodzi miał zostać uśpiony:roll:... Psiak z meliny... Wiec wzięłam "na DT". ...No i ten "DT" trwa już rok:evil_lol:...myslę, że będzie trwał jeszcze wiele, wiele latek... ;) Quote
Recommended Posts