Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Atkaaa ona w Łodzi u mnie siedzi, tzn. lezy i rozbraja kolejną zabawke:diabloti:.

Majga taa... Mi dopiero co dobuś spoważniał troszku... a tu nowy wariat.
Dobuś też jak na dopalaczach. Śmigałam non stop na rowerku:roll:. Teraz niby powazniejszy jest ale nadal szajbus. Złamana i zwichnięta łapa a za kotem na drzewo wskoczył wczoraj:shake:

Posted

No byli tak:
[LIST=1]
[*]dwaj rozmnażacze (Szukam suczki bo mam pięknego psa.)
[*]łańcuch
[*]"piesek dla dziecka, ona jest taka śliczna, moja córeczka ma 6 lat i zawsze chciała mieć taką sunię"
[*]starsze małżeństwo. Po 70-tce. Sunia do mieszkania w bloku. Całkiem odpowiedzialni i fajni ale wiadomo...Ja sobie z jej temperamentem ledwo daje rade a co dopiero tacy starsi ludzie:shake:.[/LIST]

Posted

Karilka napisał(a):
No byli tak:

1. dwaj rozmnażacze (Szukam suczki bo mam pięknego psa.)
  2. łańcuch
  3. "piesek dla dziecka, ona jest taka śliczna, moja córeczka ma 6 lat i zawsze chciała mieć taką sunię"
  4. starsze małżeństwo. Po 70-tce. Sunia do mieszkania w bloku. Całkiem odpowiedzialni i fajni ale wiadomo...Ja sobie z jej temperamentem ledwo daje rade a co dopiero tacy starsi ludzie:shake:.

To nie za ciekawie... to niech w łodzi znajdzie domek jeśli tu się nie udało;)

Posted

majga haha:loveu:. Super by było!
Ja też tak spontanicznie dobermana do siebie przytachałam...Tyle ze to pies z meliny a to sucz sprawdzona:cool3:. Wypieszczona rozrabiara:loveu:

Posted

Kariluś, przepraszam, że pytam ale...dlaaacieeeeegooooo ona nie może zostać u Ciem??? Jejkuś, widać jaka jest szczęśliwa...:-(

Ha, psy z meliny, po przejściach...nic mi nie mów...mam m.in. takie na składzie, w domku u mamy...:shake: Miały bidy farta.
Tu w Łodzi mam obok Jolci niesamowitą bidusię. Jest u mnie ponad rok, rok ciężkiej pracy i pokazywania jej, że noga nie kopie, a ręka nie bije...
W sumie od niedawna sunia zaczęła poszczekiwać. Wcześniej nie miała odwagi, a na gwałtowniejszy ruch kuliła się w sobie. Bił na pewno mężczyzna. Cudem oswoiła się z moim TZ, a i tak, co go ucięła myśląc, że chce jej zrobić krzywdę...eh...tyle jej...teraz między nimi jest sztama...

Posted

Andzia, Ty to jesteś moja osobista grupa wsparcia.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
A na "Jolę" to Ty w ogóle zajrzałaś??? :razz: A tam foty dla Ciebie specjalnie
i na "gwałt" powrzucane!!! Hę???? ;)

Posted

Majga 3 psy to za dużo. Gdybym miała dom - nie byłoby problemu.
Jest kochana, nawet bardzo, ale to za dużo dla nas.
Zwłaszcza że mam 2 trudnych "facetów".... Sąsiedzi też nie są "za". Mają dość.... Trzeba jakoś żyć.
Potrzeba małej kogoś, kto zrobi z niej ludzi i będzie kochał całym sercem... :roll:

Posted

Karilko ja tylko zapytałam. Nie chciałam Ci wyrządzić przykrości. Jeśli tak się stało, przepraszam.:-(
Nie, to nie ja obserwuję aukcję. Gdyby tak było powiedziałabym Wam. Takich numerów nie robię.

Posted

Karilka napisał(a):
Majga 3 psy to za dużo. Gdybym miała dom - nie byłoby problemu.
Jest kochana, nawet bardzo, ale to za dużo dla nas.
Zwłaszcza że mam 2 trudnych "facetów".... Sąsiedzi też nie są "za". Mają dość.... Trzeba jakoś żyć.
Potrzeba małej kogoś, kto zrobi z niej ludzi i będzie kochał całym sercem... :roll:

Karilka, bo jak się mieszka w bloku to trza miec psy jednej rasy:eviltong:i najlepiej tej samej masci ;)wtedy sąsiedzi nie wiedzą ktory jest ktory:p

Posted

ruda76 haha taaak:evil_lol:.
Maiałam dobermanke na DT to sąsiedzi nie rozróżniali który to który, pomimo że Figa była jak połowa mojego Dolara:cool1:.

majga jaka tam przykrość.:lol: Przez mój dom sporo psów sie przewinęło w ciągu tych 2 latek.:roll: W wielu sie zakochaliśmy... Normalka.

Posted

Doberman z Łodzi miał zostać uśpiony:roll:... Psiak z meliny...
Wiec wzięłam "na DT". ...No i ten "DT" trwa już rok:evil_lol:...myslę, że będzie trwał jeszcze wiele, wiele latek... ;)