Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no cóz...niedługo pewnie mało kto zostanie:shake: w takiej atmosferze jaka ostatnio panuje na niektórych watkach lepiej robić to samo, moze w mniejszej ilości, ale za to w spokoju i bez presji...

Posted

andzia69 napisał(a):
no cóz...niedługo pewnie mało kto zostanie:shake: w takiej atmosferze jaka ostatnio panuje na niektórych watkach lepiej robić to samo, moze w mniejszej ilości, ale za to w spokoju i bez presji...

O ,to widze że chyba nie tylko ja miałam sposobność uczestniczyc w przykrej sytuacji na watku.

Posted

Są przykre sytuacje, spotkałam się kilka razy. Ostatnio z Fuksem i ewadr.... ale to nie główny powód. Poświęcam, 89% życia na bidy i nie mam czasu na nic:shake:. Dogo to cały mój świat... Tak nie może być.
Wrócę za pare lat...
Jeżeli będzie jakaś pomoc potrzebna - zostawiam namiary ale raczej postaram się odciąć od dogo.

Posted

Słuchajcie!!! Właśnie odwiedziła mnie w pracy koleżanka z Tekilką!!!:loveu:
Sunia zadbana, pychol uśmiechnięty od ucha do ucha. :multi: Domek na punkcie małej oszalał. Jest chołubiona do kwadratu...
Według mnie, tak z innej beczki, Tekla nie jest psem. :shake: To tylko przykrywka. Ona nawet na moment nie siada spokojnie :roll:, jest we wszystkich miejscach naraz. :-o Widać, że jest robestwiona do granic możliwości.
Małe, słodkie tornado, wszędobylskie i bezgranicznie, przekochanie namolne. Sądzę, że domek dostaje ognia ale widać, że ten ogień jest pożądany. :evil_lol:
Wycałowałam niunię, ona nie była mi dłużna, właśnie doprowadzam się do porządku!!! ;)

Posted

majqa napisał(a):
Tekla nie jest psem. :shake: To tylko przykrywka. Ona nawet na moment nie siada spokojnie :roll:, jest we wszystkich miejscach naraz. :-o :evil_lol:

No wiadomo!!! Nie pies to - to PRZECIĄG jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Dziękujemy za wspaniałe wieści. Ceszę się, że tak fantastycznie trafiał!!!

Posted

Dopiero teraz Was odnalazlam. Wiozlam Tekle z Sopotu do Danki. To byla moja pierwsza taka akcja i nigdy jej nie zapomne.
Bardzo sie ciesze, ze sunia ma taki swietny dom :multi:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

brazowa1 napisał(a):
a zostawala zupełnie sama?

Tak bo jamnika zabieralam ze sobą coby mi we dwoje całej chałupy nie rozniesli a Tekle zamykałam w jednym pokoju.
Coprawda zostawała sama przez 4 godziny,nie dłużej.

• 2 months later...
Posted

Jestem w stałym kontakcie z domkiem Tekli, Tekilli, jak zwał tak zwał.

Mała jest rozbestwiona i chołubiona. :loveu: Moja koleżanka, a jej opiekunka, hihi...usiłowała wprowadzić jakieś zasady ale przegrywa z resztą domowników. Twardziel mąż (to miało zabrzmieć wyłącznie sympatycznie
i lekko zadziornie ;)), notabene bomba człowiek, nie godził się
z kolei na spanie suni w łóżku i...nie długo trwało, jak tam wylądowała. Zresztą ów sam Pan domu lubi popukać dłonią w tapczan by zwabić tam sunię i ją miziać, więc o czym mowa.:evil_lol:

Tekla sypia, biorąc pod uwagę całość nocy, z każdym z dzieci. Żadne nie jest pominięte. Ta wędrówka łóżkowa to stały punkt nocy.

Jazda prawdziwa jest, tak z innej beczki, gdy ktoś się kąpie i zapomni przymknąć drzwi w łazience. Cóż...na to Tekla poprostu dybie, jeden skok
i już jest w środku wanny, rozpryskując pianę.

Energia jej nie opuszcza, choć zapewniam, że atrakcji ma dostarczanych masę. Poprostu żywa iskra.
Niech ta bajka trwa...:loveu: