brazowa1 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Nie mam słow uznania dla wszystkich ciotek,ktore pomagaly przy małej.Dzieki Wam suczka cieszy sie dziecinstwem i ma rozpoczeła nowe zycie. Quote
majqa Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Panie Boże wróć mi rozum. :shake: Nie dzieje się nic złego, wręcz przeciwnie, a ja się martwię, bo sunia jest w obcym jej miejscu. Nadałam temat suni przyjacielowi, a on by się uwolnić od mojego marudzenia, spiął się i znalazł ten domek. Traf chciał, że wspólna znajoma. Hm...w błędzie był sądząc, że się od mojego trucia odciął. Pracują razem więc jutro, punkt 8.00 dzwonię do niego. Trudno, postanowione. Quote
majqa Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Ooops...:oops: Znów się przekonałam, że nie jednemu psu Burek. Jestem po rozmowie z kolegą i doprecyzował mi nazwisko nowej pani Tekillki. Czuję się niemal spokojna (niemal, bo zawsze są emocje). Nowi Państwo suni to bardzo uczuciowi ludzie, z sercem i dla innych ludzi i dla zwierząt. Byłabym zdumiona gdyby coś miało pójść nie tak. Kolega mnie ubłagał by nie atakować ich przed 10tą z przyczyn pracowych więc wywierciłam mu dziurę w brzuchu by natychmiast, punkt 10.00 zadzwonił po pierwsze sprawozdanie. Czekam więc i przebieram palcami z przejęcia.:roll: Quote
majqa Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Yuhuhuhu...kolega nie wytrzymał, już dzwonił do Pani Tekillki. Rodzina jest sunią zachwycona!!! A poza tym, a poza tym...Pani wejdzie dziś do mnie do pracki na pogaduchy, będę miała więc sprawozdanie z pierwszej ręki!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
majqa Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 :smilecol: :bigcool: :laola: Koleżanka była u mnie i teraz już w ogóle odetchnęłam pełną piersią!!!!!!!! Rodzinkę ogarnęło czyste szaleństwo na punkcie niuni!!! Chciałam z koleżanką porozmawiać tak ogólnie ale się nie dało, tylko temat sunia, a potem nagły zryw by do niej pędzić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem niesamowicie wzruszona!!! Myślę, że mała będzie szczęśliwa w tej rodzinie i, że się jej naprawdę trafiło!!!!!!!!!!!!!!!!! Fotki będą lada moment, bo już ponoć była cała sesja zdjeciowa!!! Quote
andzia69 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 cudne wiesci!!!!:multi::multi::multi: to teraz umawiaj sie z tym panstwem, weź Jolkę i niech wyszaleją się:lol: Quote
Karilka Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 majga dawaj te fotki!:evil_lol::mad: Zrobiłam kompletną przepytywankę tych ludzi także ja byłam spokojna już od samej rozmowy telefonicznej:cool1:. Wszystkie wady amstaffów wyrzuciłam jak surowe mięso:eviltong: a pani przemyślała, pogadała z dzieciakami i przyjechali - wtedy już byłam zupełnie pewna. Pani odpowiedzialna i zapatrzona w małej jak w obrazek. Chciała mi przy okazji zabrać Dolara:mad: "bo tak smutno sie patrzy":cool1:. Taaak.... Nikt nie chciał mu wyrwać zaślinionej zabawki z mordy to sie smutno patrzył:roll: Quote
majqa Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Już do niej wysyłam smsa przypominajkę fotkową. Wiem, wiem o Dolarze!!!:evil_lol: Quote
Karilka Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 majga co wiesz?:cool3::cool1: Mam zdjęcia:multi:. Wstawiam te wyraźniejsze i najfajniejsze... [B][I],,Myśle,że świetnmie sie czuje u nas bardzo przepada za córka wszedzie sie siwtnie z nia bawi świetna jest Tekilla:)" [IMG]http://images34.fotosik.pl/196/5f3d56f58fb4193bmed.jpg[/IMG] [IMG]http://images32.fotosik.pl/196/0b2ded710049f930med.jpg[/IMG] [/I][/B] :loveu::loveu::loveu: PS: widać jak wszyscy sie gapią na tą małą w lustrze:evil_lol:. I zobaczcie ile jest w tle psich gryzaczków:cool3:.:multi: Quote
kelpie0 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Mała będzie ich oczkiem w głowie :multi: Super, że jej się udało :multi: Quote
majqa Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [IMG]http://img401.imageshack.us/img401/562/28032008001nk9.jpg[/IMG] [IMG]http://img233.imageshack.us/img233/6830/28032008003bz0.jpg[/IMG] Quote
majqa Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [IMG]http://img148.imageshack.us/img148/20/28032008004zo1.jpg[/IMG] Quote
majqa Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Jestem przeszczęśliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [CENTER][B][SIZE=3][COLOR=red]DANUSIU JESTEŚ WIELKA !!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu:[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] Quote
majqa Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Brązowa, nowa Pani niuni targała 2 reklamówki różności dla małej...Obróżka to zaledwie jedna z nowości.:lol: Quote
danka1234 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Karilko jak sie cieszę ze znalazłas dla tego małego sowizdżała taki fajny domek. Dopiero dzisiaj przypadkiem trafiłam na ten watek, bardzo żałuje że nie wcześniej. Mała była moim pierwszym tymczasowiczem i na zawsze zostanie w moim sercu. Quote
Isadora7 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 danka1234 napisał(a):Karilko jak sie cieszę ze znalazłas dla tego małego sowizdżała taki fajny domek. Dopiero dzisiaj przypadkiem trafiłam na ten watek, bardzo żałuje że nie wcześniej. Mała była moim pierwszym tymczasowiczem i na zawsze zostanie w moim sercu. Danusia to ta ciebie? To ta ze zdjęć? Śliczna, naprawdę. Bo ja to przypadkiem tu zamieszkałam bo banerek robiłam. Quote
akucha Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Ale się sopockiej biedzie udało!!!! :multi::multi::multi: A zauważyłyscie, jak ona urosła? :-o Quote
danka1234 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Isadora7 napisał(a):Danusia to ta ciebie? To ta ze zdjęć? Śliczna, naprawdę. Bo ja to przypadkiem tu zamieszkałam bo banerek robiłam. Tak, to ten maluch o którym Ci pisałam że był u mnie na tymczasie dopiero zobaczyłam jej watek bo wiesz ze ja nie bardzo umiem poruszać sie na dogo. Pomagam wtedy jesli mogę i ktoś się zwróci do mnie o pomoc i tak było w przypadku tej małej.Karilka mnie znalazła i poprosila o pomoc wiec ja mogłam i pomogłam.Przepraszam Wszystkich że sie rozgadałam do Isadorki na tym wątku ,już konczę i mnie nie ma, bo mi sie jeszcze dostanie. MALUCHU NIECH CI SIĘ DOBRZE WIEDZIE W NOWYM DOMKU.:loveu::loveu::loveu: Quote
brazowa1 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Danusiu,za ten tymczas,ktory byl pierwsza przepustka do nowego zycia dla malej-wielki,wielki,WIELKI buziak.Wspaniałe jestescie wszystkie.:loveu::loveu::loveu: Quote
andzia69 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Majga, karilka - moze gdyby cos...jakis domek z sercem..to temu biedakowi bardzo potrzebny: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9822126#post9822126 cos ostatnio wysyp bullowatych czarno-białych:-( Quote
Karilka Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Danka1234 to dzięki majdze i Tobie mała znalazła ten dom! Andzia nie mogę pomóc. U mnie koniec z DT i za jakiś tydzień pożegnam się z dogo...:shake: Quote
natalia_aa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Karilka napisał(a):Danka1234 to dzięki majdze i Tobie mała znalazła ten dom! Andzia nie mogę pomóc. U mnie koniec z DT i za jakiś tydzień pożegnam się z dogo...:shake: Co to ma znaczyc pozegnam sie z dogo? :roll: Tez komputer wysylasz na urlop (czyt, do naprawy), moj odmowil poszluszenstwa... Quote
majqa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Karilka napisał(a):Danka1234 to dzięki majdze i Tobie mała znalazła ten dom! Andzia nie mogę pomóc. U mnie koniec z DT i za jakiś tydzień pożegnam się z dogo...:shake: Karilko, natychmiast usuń ten post!!!:mad: Nawet nie waż się myśleć o żadnym pożegnaniu!!!:loveu: Quote
Recommended Posts