dorota1 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Co słychać u Atoska (Karola)? Czy są może jakieś nowe zdjęcia? Quote
dorota1 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Czy nikt oprócz mnie nie jest ciekaw, co słychać u Atoska?:question: Quote
tamb Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Dzwoniłam i wszystko układa się szczęśliwie. :loveu: Quote
clumsy Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Witamy ponownie po dlugiej przerwie! Przepraszamy, ze tak pozno dajemy znaki zycia, ale mamy problem z dostepem do Internetu. Psiak ma sie swietnie, choc ostatnio troche chorowal, ale sytuacja juz opanowana.Poza tym Karol to wulkan energii, zjadl juz 2 pary skarpetek i kilka zdjec, dobiera sie do butow i ksiazek (koniec koncow mamy stale porzadek w domu) i za żadne skarby świata nie chce dać sie wykapac. W!rzucamy kilka zdjec i pozdrawiamy! Quote
tamb Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Świetne zdjęcia. To w wianku odjazdowe.:loveu: Quote
dorota1 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Jaki śliczny Atosek tzn. Karol:lol:. Widać, że jest szczęśliwy:multi: Quote
agata22 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 witam widze ze atosek jest szczesliwy cieszy mnie to bardzo pozdrawiam :multi: Quote
tamb Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Atos/Karol szuka domu stałego albo na czas szukania tymczasowego. Pilne, kto może pomóc?:shake: Proszę moderatowa o przeniesienie wątku na psy do adopcji. Quote
Patia Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 O rany , co się stało ?:shake: Jak go ogłaszać ? Tamb czy zredagujesz ogłoszenie ? I poproszę o numery tel kontaktowych Quote
tamb Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Ogłaszam go od miesiąca, był w Dzienniku Polskim, Gazecie Krakowskiej, ma zrobione allegro. Pomogły mi w ogłoszeniach Camara i hop! Nie pisałam na dogo bo mógł aż do znalezienia idealnego domu stałego przebywać u aktualnych właścicieli. Teraz pilnie szukamy domu tymczasowego. Wszelkie ogłoszenia potrzebne bo nie mam już pomysłów. Quote
dorota1 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 To straszne, że Atos pilnie potrzebuje DT, bo znów będzie ogłupiały po zmianie otoczenia.:shake: Lepiej by było znaleźć od razu DS, ale będzie trudno. Pytam kogo tylko mogę. Quote
hop! Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Patia']Jak go ogłaszać ? Tamb czy zredagujesz ogłoszenie ? I poproszę o numery tel kontaktowych Patia, możesz skorzystać z mojego tekstu - Atos? Karol? Jakie będzie jego kolejne imię? - Zwierzaki - cafeanimal.pl Z tym, że podawaj maila tamb: tamaraart@vp.pl Jak tylko dowiedziałam się, że Atos ponownie szuka domu ogłosiłam go na kilku najważniejszych portalach i zrobiłam mu allegro. Tamb ogłosiła go w DP. Znalazł dom - miał być rewelacyjny, więc wykasowałam ogłoszenia. Tymczasem pies po kilkunastu godzinach wrócił z adopcji... Teraz znowu pilnie szuka DT... :roll: Quote
Patia Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 A czy teraz ma Allegro ? Może pokazać go w Kundlu ? No i ile ma czasu :shake: Quote
tamb Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Może ktoś dać dom tymczasowy? To bardzo pilne. Quote
tamb Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Na moje koty nie reagował, psów nie atakuje ale zaatakowany, broni się. Tak mówiła jego właścicielka. Z moimi psami nie mogłam go poznać bo bały się go i bardzo szczekały. Problem jest taki, że musi być w domu, nie ma podszerstka i bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem. Jest duży i powinien mieć zpewniony ruch. Idealny byłby dom z ogrodem i człowiek, który wytuli, wygłaszcze i pozwoli sobie towarzyszyć cały czas. Trzeba też być stanowczym i konsekwentnym. Quote
tamb Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Martwię się o psiaka. Kto pomoże?:-( Quote
karusiap Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 POMOCY!!!!! nie ma co zrobic z Atoskiem..... Quote
agata22 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 witam mam nadzieje ze moj kochany atosek znajdzie dom przosze was o pomoc dla tego piesk: Quote
hop! Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 tamb napisał(a):Kto pomoże?:-( :niewiem: :help1: Quote
Recommended Posts