Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 299
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy ponownie po dlugiej przerwie!
Przepraszamy, ze tak pozno dajemy znaki zycia, ale mamy problem z dostepem do Internetu.
Psiak ma sie swietnie, choc ostatnio troche chorowal, ale sytuacja juz opanowana.Poza tym Karol to wulkan energii, zjadl juz 2 pary skarpetek i kilka zdjec, dobiera sie do butow i ksiazek (koniec koncow mamy stale porzadek w domu) i za żadne skarby świata nie chce dać sie wykapac. W!rzucamy kilka zdjec i pozdrawiamy!

• 3 weeks later...
  • 6 months later...
Posted

Atos/Karol szuka domu stałego albo na czas szukania tymczasowego. Pilne, kto może pomóc?:shake: Proszę moderatowa o przeniesienie wątku na psy do adopcji.

Posted

Ogłaszam go od miesiąca, był w Dzienniku Polskim, Gazecie Krakowskiej, ma zrobione allegro. Pomogły mi w ogłoszeniach Camara i hop! Nie pisałam na dogo bo mógł aż do znalezienia idealnego domu stałego przebywać u aktualnych właścicieli. Teraz pilnie szukamy domu tymczasowego. Wszelkie ogłoszenia potrzebne bo nie mam już pomysłów.

Posted

To straszne, że Atos pilnie potrzebuje DT, bo znów będzie ogłupiały po zmianie otoczenia.:shake: Lepiej by było znaleźć od razu DS, ale będzie trudno.
Pytam kogo tylko mogę.

Posted

[quote name='Patia']Jak go ogłaszać ? Tamb czy zredagujesz ogłoszenie ? I poproszę o numery tel kontaktowych
Patia, możesz skorzystać z mojego tekstu - Atos? Karol? Jakie będzie jego kolejne imię? - Zwierzaki - cafeanimal.pl
Z tym, że podawaj maila tamb: tamaraart@vp.pl

Jak tylko dowiedziałam się, że Atos ponownie szuka domu ogłosiłam go na kilku najważniejszych portalach i zrobiłam mu allegro. Tamb ogłosiła go w DP. Znalazł dom - miał być rewelacyjny, więc wykasowałam ogłoszenia. Tymczasem pies po kilkunastu godzinach wrócił z adopcji...

Teraz znowu pilnie szuka DT... :roll:

Posted

Na moje koty nie reagował, psów nie atakuje ale zaatakowany, broni się. Tak mówiła jego właścicielka. Z moimi psami nie mogłam go poznać bo bały się go i bardzo szczekały. Problem jest taki, że musi być w domu, nie ma podszerstka i bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem. Jest duży i powinien mieć zpewniony ruch. Idealny byłby dom z ogrodem i człowiek, który wytuli, wygłaszcze i pozwoli sobie towarzyszyć cały czas. Trzeba też być stanowczym i konsekwentnym.