Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Atos test zdał. :) Nie mam zdjęć, bo Robert był w tym domu sam. Ja musiałam zostać w pracy. Koty leżały metr od naszego wielkoluda a on, po obrzuceniu ich obojętnym spojrzeniem, dalej koncentrował się na człowieku.( czyt. mężczyźnie )- Szowinista jeden !!!

• Replies 299
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dom, który okazał się najlepszy dla Atosa to mili młodzi ludzie, którzy dołożą wszelkich starań, żeby Atos był szczęśliwy. Spotkanie poprzedzające adopcję utwierdziło mnie w tym. Musimy pomyśleć o transporcie.

Posted

Atos już u mnie. Piękny, duży pies. Na koty nie reaguje, psy zamknęłam w jednym pokoju. Atos nie dał się zamknąć bo odizolowany od człowieka szczeka. Idę dzwonić do nowych właścicieli, żeby umówić się na godzinę przekazania.

Posted

tamb napisał(a):
Atos już w nowym domu.:multi::multi::multi:Dziękuję za pomoc.:loveu:

W niczym nie pomogłam, ale bardzo się cieszę. :sweetCyb:

Posted

Hej ho! tu nowi, ostateczni właściciele Atosa!
To wspanialy piesek, ma w sobie mnostwo energii. Wczorajszy, pierwszy dzień u nas na pewno byl dla niego stresujący, ale zjadl ladnie obiadek i spal prawie cala noc. Jedynie 5:00 władował się nam do wyrka domagajac sie uwagi, ze spania nici :P
Mamy troche problemow z nauczeniem go kto rzadzi, ale psiak, pomimo tak krotkiego czasu u nas, robi postepy.
Atos na pewno wymaga utuczenia :) i porzadnej kapieli, ale juz nasza w tym glowa!
Bedziemy pisac o postepach psiaka i wysylac zdjecia.
Chcielismy rowniez podziekowac wszystkim, ktorzy pomogli w sprowadzeniu Atosa do nas. Pozdrawiamy!

Posted

Witam na forum!
I cieszę się, że Was poznałam :p

Patrzę na te fotki, na uśmiechniętą morde Atosa i aż trudno uwierzyć, że to ten sam pies, którego fotografowałam parę dni temu. Tamten Atos był psem, który nie znał radości.

Posted

Witamy ponownie!
Dziekujemy za tak mile przyjecie na forum :)
Na poczatku chcielismy zaznaczyc, ze przechrzcilismy Atosa na Karola, na to imie zdecydowanie lepiej już reaguje :>
Choc wiedzielismy, ze to nie jest najlepszy pomysl, wykapalismy dzisiaj psiaka, na poczatku nie chcial wspolpracowac, ale kiedy byl juz calkiem mokry stal sie zobojetnialy, hah. wysylamy pare zdjec z kapieli i ze spaceru po. Karol wyraznie poczul sie lepiej sam ze soba i zaczał "dokazywac" na spacerze.
To fantastycznie, kiedy przechodnie zatrzymuja sie przy naszej trojce, aby wyrazic zachwyt dla tego zwierzaka.
To naprawde madry pies, ladnie je, nie wykazuje agresji, ale strasznie nas bawi, kiedy spi, bo okrutnie chrapie, jak czlowiek :P Nie sposob oderwac od niego wzroku. Kiedy wychodzimy z mieszkania strasznie piszczy i szczeka, nie wiemy jak mamy temu zapobiec, dostal kosci do gryzienia i zabawki, wiec jesli ktos ma jakis pomysl, aby zapobiec takiemu zachowaniu chetnie skorzystamy :)
Pozdrawiamy Forumowiczow!

Posted

Piekne zdjecia i szczesliwy psiak:loveu:
dzis jakis dzien kapieli,ja tez kapalam zbiorczo dzis :evil_lol:

p.s gdzies czytalam,ze do jednego postu mozna wklejac 5 zdjec,wiec nastepne rozdzielajcie po 5,zeby sie nikt nie przyczepil;)

Posted

Na poczatku chcielismy zaznaczyc, ze przechrzcilismy Atosa na Karola, na to imie zdecydowanie lepiej już reaguje :>

DOM TYMCZASOWY ATOSA ( SLOWIKI_AK ) POZDRAWIA DOM STALY KAROLA ( CLUMSY)
MOJ MAZ KAROL BYL MILE ZASKOCZONY NA WIADOMOSC ZE ATOS REAGUJE NA IMIE KAROL, TYM BARDZIEJ, ZE ZAL MU BYLO PATRZEC JAK ATOS ODJEZDZA DO NOWEGO DOMU.
ALE TERAZ JUZ WIEMY, ZE NASZ NOWY PRZYJACIEL KAROL TRAFIL DO NOWEJ KOCHANEJ RODZINY I BEDZIE SZCZESLIWY:loveu:

Posted

Witam dziekuje wszystkim za pomoc w znalezieniu domu dla mojego pieska atoska pozdrawam dom tymczasowy atoska i obecny dom mam nadzije ze jest mu dobrze i bedzie z wami szczesliwy jeszcze raz bardzo dziekuje i pozdrawaim wszytkie panie wolontariuszki które pomogły mi w tym by znalesc atoskowi dobry dom dzikuje z całego serca

Posted

Witaj agata22. Atosek-Karol jest w dobrych rękach. Napisz, proszę nowym właścicielom czy zostawał sam w domu i czy wtedy był spokojny. Mój Timon też szczekał na początku, po kilku dniach mu przeszło.

• 2 weeks later...