Camara Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 DT potrzebne pilnie - ale tylko domowe. Pies wyraźnie czuje, że dzieje się coś niedobrego. Jest zdezorientowany i taki... mocno spłoszony? Kojec tylko pogorszyłby jego i tak dość nerwowe zachowanie :cool1: No i odkarmić go trzeba :shake: Dziś wieczorem zrobię mu aukcję na allegro, wstawię na alegratkę i zwierzętakrakowa. Czy ktoś może pomóc w ogłoszeniach? - w ogłoszeniach raczej nie piszcie, że to OP bo to nie prawda i na dodatek przyciągnie ludzi zupełnie nie takich o jakich chodzi w przypadku Atosa. Quote
monita Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Ładny. Tylko sytuacja niezbyt ciekawa :shake: Poprawię ogłoszenia i jeszcze jakieś dorobię. Quote
tamb Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Wysyłam maile, gdzie się da i nie mam już pomysłów.:shake: Quote
BasiaD Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Atos nie spadaj,Ty walczysz o życie! A swoją droga to skandal, żeby na polskiej wsi taki proceder odchodził :mad::mad::mad:. Tego białego Misia trzeba uratować za wszelką cenę, popatrzcie tylko na jego mordkę - nóż się sam w kieszeni otwiera :angryy::angryy::angryy: Quote
BasiaD Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Atosiku ty nie możesz tak spadać! Wracaj na 1 przypominać o sobie cioteczkom! Quote
ElzaMilicz Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [B][SIZE=3]Mam tymczas dla niego. Tylko to 50 km na pólnoc od Wrocławia.[/SIZE][/B] [B][/B] [B][SIZE=3]Potrzebny transport do Milicza. [/SIZE][/B] Quote
ElzaMilicz Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Jutro rano jestem w Opolu. Może ktoś go tam podwieźć ? Quote
tamb Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Zaraz zadzwonię do właścicielki. Proszę, napisz coś więcej o domku tymczasowym. Atos ma kiepską sierść i może być wyłącznie w domu. Prześwituje mu różowa skóra. Jest też bardzo chudy i przestraszony. Quote
ElzaMilicz Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Tu jest ten DT : [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107038&highlight=cezarek&page=27[/URL] tylko bez kolaka. :) Quote
tamb Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Super, dziękuję. Już dzwoniłam do właścicielki i ma sprawdzić możliwiść transportu na jutro. Quote
tamb Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 ElzaMilicz wysłałam pw z nr tel właścicielki. Ona ma możliwość przywieźć psa do Opola jutro rano. Tak mi powiedziała. Quote
Camara Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Atosowi zrobiłam aukcję na allegro, jakby zmienił adres to zmienię dane kontaktowe ;) [URL]http://www.allegro.pl/item336239381_atos_duzy_bialy_mis_musi_zmienic_adres_.html[/URL] Quote
ElzaMilicz Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Jutro zabieram go z Opola. :p Będzie dobrze. Quote
tamb Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Czy zmienić tytuł i poprosić o pomoc finansową na karmę? To duży pies. Quote
ElzaMilicz Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Nieśmiało powiem, że nie odmówię pomocy. Zabrałam dziś dwa szczeniaki z rowu melioracyjnego. Oczywiście nie oddam ich do schronu. Quote
tamb Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Wpłacę 50zł ale dopiero w przyszłym tygodniu. Quote
ElzaMilicz Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Dziękuję, myślę, że szybko znajdzie DS. :) Quote
majqa Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [CENTER][B]Atosowi się udało!!! Jedzie do DT!!! Potrzebna pomoc finansowa na karmę!!![/B][/CENTER] Quote
tamb Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 Atos jest dzisiaj ogłoszony w Dzienniku Polskim. Ciekawe, czy ktoś zadzwoni. Teraz pewnie jest w drodze do Opola. Z Camarą miałyśmy wczoraj trudny orzech do zgryzienia. Zrobiłyśmy alarm w ogłoszeniach w Krakowie i mogą być telefony w sprawie Atosa a z drugiej strony propozycja ElizaMilicz jest poważna i wspaniała. Doszłyśmy do wniosku, sensowne telefony mogą być, może ich też nie być. Propozycja ElzaMilicz jest realna, więc wywozimy Atosa z Krakowa. Często jest tak, że pies jest ogłaszany i nikt odpowiedni się nie zgłaszaa, zwłaszcza w przypadku dużych psów. A jeśli się zgłosi ten wspaniały, prawdziwy domek Atosa, zrozumie sytuację i poczeka aż sprowadzimy go z dt do Krakowa. I Quote
majqa Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='tamb'](...) propozycja ElizaMilicz jest poważna i wspaniała. Doszłyśmy do wniosku, sensowne telefony mogą być, może ich też nie być. Propozycja ElizaMilicz jest realna, więc wywozimy Atosa z Krakowa. (...)[/quote] [B]Wielkie, wielkie podziękowania Elzie!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu:[/B] Quote
monita Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Ma DT - dobra wiadomość :multi: Teraz będzie lepiej !! Quote
Recommended Posts